Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gecmez diye biliyorum kuzenimin kolunda vardi son çare dövmeyle kapattırdıYARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
Merhaba son durumunuz nedir ?Hergün birazdaha iyiye, izler flaş işiğinda çekilmiştir arka fon karanliktir,jilet izinin en çok belli olduğu ortamdir..
502. sayfayı okursanız tüm detaylara ulaşabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. Ben cengiz e ameliyat olanlardanım. Ancak malum çok iyi sonuç alamadım. Zımpara mantıklı geliyor şuan. Yapan arkadaşları takip edip göreceğiz. Yalnız bu zımpara makinesini nerden temin edebiliriz. Ben internetten baktım ancak bulamadım.
Merhaba,kazıma işlemleri nasıl gidiyor gelişme var mı?Son Durumunuz nasıl? Ben de şimdi dermaroller yapmaya başladım düzenli olarak inşallah sonuç alırımBu hafta cumaya kadar bekleyin. Benim hızlı ilerliyor yaranın kabukları dökülsün. Kızarıklığı geçsin. Herkese bilgi vericem. Eğer ok ise hiç biriniz vakit kaybetmeyin hazır şimdi kış başlayın buna. Nasıl yaptığım önceki yazılarımda yazıyordu. Eğer kabuklar döküldükten sonra Eski iz büyüyüp aynı halini almayacaksa ben şu an eminin kurtulduğuma :)
Ama okdu ki yetersiz. Bende narkoz ile derin kazıyarak uzun vadede bir bakıma gireceğim. Pes etmeyeceğim sonuna kadar devam edeceğim. Sanırım bir çözüm bulduk ve hepimiz kurtulacağız bu baş belası yüz karası izlerden.
bildiğimiz siyah zımpara yok mu, o işte. Ama numaraları var. Eve gidince yazarım numarasını.Alnınızdaki lekenin fotosunu atma şansınız var mı? Bir de ben leke ile ilgili araştırma yaparken su çiçeği lekelerin geçmediğini okumuştum. Siz yine de bir araştırın.merhaba, ne zımparası bu acaba ? benim alnımda 2.5 yaşımdan kalan biraz derin bir yara izim var. bu geçer mi sizce ? ayrıca çukur çukur su çiçeği izlerim var
Merhaba ceren benim izlerimde senin ki gibi acaba nasıl bir işlem uyguladın ayrıntılı bir şekilde yazarsan çok mutlu olurum ayrıca senin adına çok mutlu oldum darısı başımaMerhaba. Zımparacılar olarak bir resim de benden gelsin o zaman :))
Bunlar önceki halle