Popüler Konu Jilet izi giderme

arkadaşlar sizlerde aynı sıkıntıyı yaşıyorsunuz yada yaşadınız nie kimse yardımcı olmuyor yöntemi uygulamak istiyorum ama endişelerim çok fazla daha kötü bir hale gelmsinden yanlış birşey yapmakdan korktuğm için yardım istiyorm nasıl bir zımpara almam gerek kazıma işlemine hangi süreçde son vermem gerek lütfen okuyup bilgisi olanlar cevap yazsn bari sizler bu durum karşısnda böle bir tutum sergilemeyin birbirimize gerçekten destek olalım lütfen

merhaba, ne zımparası bu acaba ? benim alnımda 2.5 yaşımdan kalan biraz derin bir yara izim var. bu geçer mi sizce ? ayrıca çukur çukur su çiçeği izlerim var
Benim alnımda çukur su çiçeği izine benzer iz var. Dermatolog %40 azaltılabilir tamamen yok olmaz dedi. Ben %40 a bile razı olup tedaviye başladım. Yöntem plexir. Duymuşsunuzdur mutlaka. 4 seans yapılacak ayda bir. Birinci seans 8 gün önce yapıldı. Şu an bir değişiklik yok, kabuklar döküldü kızarıklık var. İşlem öncesi fotoğrafı ekliyorum.

Plastik cerrah ile görüşüp kestirip dikişte attirabilirsin dedi dr.
Ben dikiş izine güvenemedim. Badem şeklinde çıkarılıyormuş iz, dikiş biraz uzun yani. Ben aldiranlarin fotoğraflarına bakın googleden. Aynı dikiş izi olacak alnınızda.

Buda 8. Günüm. Kızarıklık var. Siz operasyon öncesi Fotoğrafı ekliyorum dediğim için öyle dediniz sanırım. O fotoğrafı bu forma eklemek için çekmiştim. Hatta doktorumda da o bu fotoğraf var. Yeşilköy Acıbadem de yaptırıyorum.

Kızlar Merhaba:
Ben zımparayı derin sivilce skarıma uygulamıştım 4 ay önce. Önceki halini diğer sayfadan bulabilirsiniz.Yarım saat önce çektim bu fotoğrafları. Alttan yeni deri geldi ve yavaş yavaş zemin kendini düzlüyor.Sanırım 2 haftaya kadar dülenmiş olur.
1. fotoğraf önden, 2. ise ışığın altında detayı gösteren bir fotoğraf.

Zımpara nasıl birşey hiç duymamıştım.
Benim alnımdaki çukur baya derin.
Plexir yaptırdım, daha 3 seansım var ama ilk seanstan belli oluyor çok bir düzelme olmayacak
Benimde derindi. Ama şöyle bişey okumuştum su çiceği izi ile derin sivilce izi aynı değilmiş. Su çiçeği gitmiyormuş diye okumuştum ama bilmiyorum.
Zımpara şu siyah olan şey yok mu tırtışlı onsan işte

Arkadaşlar siz bu işlemler için hangi hastaneye gidiyorsunuz özel mi devlet mi ? Bende doktor arayışındayım İzmir’de. Yardımcı olursanız çok sevinirim yaz geliyor acil birşeyler yapmam lazım çalışıyorum iş hayatında sorun olacak biliyorum

arkadaşlar tek bir tane bu şekilde bir çzgiye sahibim... akıl verin lütfen hostes olmak istiyorum

Eklentiler

• 20190319_203220.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 480
Merhabalar :) önceden ameliyat olan arkadaslardan dövme yaptiran var mi acaba? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Şu anki durumla ilgili fazla şikayetim yok fakat hem dövme istediğimden hem de ameliyat izini de ortadan kaldıracağından dövme yaptirmayi düsünüyorum.

Dermapen olsun tca olsun plexr olsun hiçbiri işe yaramıyor özellikle Beşiktaş Tattoo cenk diye bir düzenbaz var kamuflaj makyaj yapan deri kabul etmiyor enfeksiyon kaptım daha beter oldu izler aklınızda bulunsun ben yandım siz yanmayın artık kullandığı boya ne kadar kalitesizse daha önce başka yerde dövme yaptırdım hiçbir sorunla karşılaşmamıştım dolandırıcı herif bu yukarıda saydığım uygulamalara boştan yere para ödemeyin cebinize yazık

Evet denedim otomatik elektrikli kalem bi faydasını görmedim izlerim derindi ondan olabilir

Sana tavsiyem yapacaksan dermapen i 1 ay aralıklı kullan ve kanayana kadar yapma yoksa kırmızılık 3-4 ay geçmiyor ama şunu farkettim denize girdiğimde normal rengine dönmeye başlıyor bende öyle oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…