Benim alnımda çukur su çiçeği izine benzer iz var. Dermatolog %40 azaltılabilir tamamen yok olmaz dedi. Ben %40 a bile razı olup tedaviye başladım. Yöntem plexir. Duymuşsunuzdur mutlaka. 4 seans yapılacak ayda bir. Birinci seans 8 gün önce yapıldı. Şu an bir değişiklik yok, kabuklar döküldü kızarıklık var. İşlem öncesi fotoğrafı ekliyorum.merhaba, ne zımparası bu acaba ? benim alnımda 2.5 yaşımdan kalan biraz derin bir yara izim var. bu geçer mi sizce ? ayrıca çukur çukur su çiçeği izlerim var
Benimde derindi. Ama şöyle bişey okumuştum su çiceği izi ile derin sivilce izi aynı değilmiş. Su çiçeği gitmiyormuş diye okumuştum ama bilmiyorum.Zımpara nasıl birşey hiç duymamıştım.
Benim alnımdaki çukur baya derin.
Plexir yaptırdım, daha 3 seansım var ama ilk seanstan belli oluyor çok bir düzelme olmayacak
Tek iz tedavisi oldum iki kereAyrıca izlerinin fotoğrafını paylaşırsan daha iyi fikir alabilirsin
İki kez tek iz tedavisi oldum prp yaptrdm sonuç bu şu küçük izler bile hiç iyileşmediAyrıca izlerinin fotoğrafını paylaşırsan daha iyi fikir alabilirsin
merhaba.. ne yaptınız mülakata girdiniz mi?Kızlar merhaba haftaya hosteslik mülakatım var kolumdaki izler nasıl sizce nasıl oluşmuş diyebilirim çocukken yaptığım birşey sonucu tüm hayatım kararacak yardım siz olsanız ne derdiniz
Canım bence sen bir plastik cerrahla görüş izi çıkarıp dikiş atsınlar sınava gireceğin zaman da bi bahane bulursunarkadaşlar tek bir tane bu şekilde bir çzgiye sahibim... akıl verin lütfen hostes olmak istiyorum