Popüler Konu Jilet izi giderme

Dövme bunun neresinde diye soranlar olabilir önceki halini de atıcam farkı görürsünüz

Eklentiler

• 4C0ADB77-E5BF-4D6E-A942-50851A6A6BFB.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 808
ince çizgileri olanlar için paylaşiyorum bir aylik değişim,değişim bundan sonra dahada hizlanacaktir,yaklaştirip bakarsaniz fark edebilirsiniz

Eklentiler

• CollageMaker Plus_2018117112241989.png
    480,5 KB · Görüntüleme: 815
Motivasyon amaçli bir paylasimdir,Buffer after, Ortalama 40,45 günlük değişmdir,"zor olan zaman alir,imkansiz için uğraşirim"

Eklentiler

• CollageMaker Plus_201811914627501.png
    465,4 KB · Görüntüleme: 776
  • CollageMaker Plus_201811914735692.png
    474,4 KB · Görüntüleme: 695
Kizlaar merhaba,
Bende 3 4 gün önce yüzümü zimparaladim
Derin skarlarim vardı. Ve skarlarim gitti. 1 tanesi cok derindi. Onu bayağı bir zimparaladim. Sonra fito countublex kremle de bakımını yapıyorum. O kadar mutluyum ki bunu kim bulduysa hep dua ediyorum ona. Buraya foto koyucam. Önce sonra vs. vs

Motivasyon amaçli bir paylaşimdir,zimparalamadan sonraki ilk halidir.skarin eski fotografini çekmedim çok kötü bir hali vardi,deri kirişik ve çok yaygin ve genisti zimparadan sonra ilk ve son halini atiyorum,kolay gelsin herkese

Eklentiler

• CollageMaker Plus_2018118103253794.png
    401,9 KB · Görüntüleme: 976
Hergün birazdaha iyiye, izler flaş işiğinda çekilmiştir arka fon karanliktir,jilet izinin en çok belli olduğu ortamdir..

Eklentiler

• CollageMaker Plus_20181114195135456.png
    494,6 KB · Görüntüleme: 993
ilk kazidiğim iz yakin görüntü,son hali

Eklentiler

• 20181126_133348-1.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 1.060
Merhaba arkadaşlar. Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. Ben cengiz e ameliyat olanlardanım. Ancak malum çok iyi sonuç alamadım. Zımpara mantıklı geliyor şuan. Yapan arkadaşları takip edip göreceğiz. Yalnız bu zımpara makinesini nerden temin edebiliriz. Ben internetten baktım ancak bulamadım.

502. sayfayı okursanız tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Merhaba,siz cengiz beye ameliyat olmuştunuz alttan izler belli olduğu için memnun kalmamıştınız galiba yanliş hatırlamıyorsam son durumunuz nasıl ne kadar süre geçti ameliyatınızın üzerinden ben de ameliyat olmayı ciddi düşünmüştüm fakat sizin yaşadığınız sorunları yaşamaktan korktuğum için vazgeçtim hala aynı şikayetleriniz devam ediyor mu?

Merhaba,kazıma işlemleri nasıl gidiyor gelişme var mı?Son Durumunuz nasıl? Ben de şimdi dermaroller yapmaya başladım düzenli olarak inşallah sonuç alırım

Merhaba herkese. Ben jilet değilde sivilce skarlarim için yapmıştım sanırım Kasımın son haftasıydı. Şu an Ocağın son haftasındayiz nerdeyse. Tam 2 ay olacak. sonuç mükemmel otesi. Bu kadar beklemiyordum ben. Ben zimparaya ilaveten ek yöntemlerde kullandım. Foto aticam 2 saat içinde önce ve sonrasını. Bu yöntemi kesfedenlere teşekkür ediyorum. Ilaveten yapacaklar içinde cesaret etmelerini tavsiye ediyorum.

Bu da 1 saat önceki halim.
Deneme amaçlı bir tane izimde zimpara lama yaptım. Her 3 günde 1 degisikliklerin gözle görülür hal alıyor. Sizede öneriyorum yapın.
Buraya kimse yazmıyor ama ben yine de birilerine umut olur diye yazmak istedim. Şimdiden geçmiş olsun.

merhaba, ne zımparası bu acaba ? benim alnımda 2.5 yaşımdan kalan biraz derin bir yara izim var. bu geçer mi sizce ? ayrıca çukur çukur su çiçeği izlerim var
bildiğimiz siyah zımpara yok mu, o işte. Ama numaraları var. Eve gidince yazarım numarasını.Alnınızdaki lekenin fotosunu atma şansınız var mı? Bir de ben leke ile ilgili araştırma yaparken su çiçeği lekelerin geçmediğini okumuştum. Siz yine de bir araştırın.

Gruba dahil olmayı da talep etmiyorum sadece zımpara yöntemi hakkında bilgi istyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…