Popüler Konu Jilet izi giderme

Ayrıca çocukken psikolojik nedenlerle olayların varacağı boyutu bilmeden kendisine zarar vermiş olmayan konudan habersiz insanlar kınamak ve ya kendimize hala zarar verdiğimizi belirtmek suretiyle burdaki kimseyi eleştirmesin, moralimizi düşürecek negatif yorumlar yapmasın lütfen !!!
Hiç kimse ameliyatlara milyarlarca lira vermeye , pahalı kremler almaya , kendini zımparalama meraklı değil. biz burada birlikte çözümler türetmek , derdimize deva bulmak için bulunuyoruz.

Başarilar diyelim,dermatik slikon jeli denemedim senin denemen iyi oldu eğer iyi giderse bende deneyebilirim 6 aydan sonra,farkli bir yoldan gitmen güzel herşeyi denemek lazim sonuçlar bizi aydinlatacaktir,başaracağina eminim kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba
Yemin ederim size, yüzeysel zımparaladığım iz henüz 1 haftalık yara halinde olmasına rağmen sıkarın geçtiğini görüyorum. 3 gün arayla birer kez zımparaladım. Her gün 3 defa dermatix si silikon jel sürüyorum. 1 haftada şuanki kızarıklık geçer diye düşünüyorum. Kızarıklık geçtiğinde sizinle paylaşıcam. Bana öyle geliyor falan değil durum. Ben bu izlerin ve tedavi yöntemlerinin uzmanı oldum diyebilirim. İzin üstünü bildiğiniz normal deri ( epidermis ) kaplamaya başladığını gçrüyorum.

Motivasyon amaçli bir paylaşim,Bakima devam,ilk kazidigim izde 2 ay sonraki izlerde 1 aya yaklaşti

Eklentiler

• 20180827_114843-1.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 2.072
  • IMG-20181102-WA0007-1.jpg
    708 KB · Görüntüleme: 1.373
Motivasyon amaçli bir paylaşim,Bakima devam,ilk kazidigim izde 2 ay sonraki izlerde 1 aya yaklaşti
Merhaba,izleriniz ciddi oranda küçülmüş ve incelmiş en baştaki yok olmuş resmen uğraşlarınız çok iyi sonuç vermiş merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum uygulama yaptığınız yerlerde ton farkını yok etmek için ayrıca kullandığınız bir ürün var mı?

Bunlar önceki haller

Eklentiler

• B224BF12-92C1-4A25-A86C-300676157466.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 805
  • 2544D5D7-67A8-4F2F-A48E-555CC629826E.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 1.339
Bunlar da bu akşamki haller

Eklentiler

• 0342FD30-BCD0-4D49-A395-30BAEB2A3AD3.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 847
  • 31840442-F753-4D8E-9F10-132FF5A14DF7.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 844
İlk kazıdığın iz geçmiş.
Hadi geçmiş olsun arkadaşım. Senin jilet izler gitti. Bu yaza özlemini çektiğin , jilet izsiz kollarla merhaba diyeceksin. Hatta bence iyileşme yüzde 90 değil , yüzde 100 olacak.
Yani hiç o hatayı yapmamış gibi. Tamamen bedeninden ve hafızandan silinecek çünkü o talihsiz durumla ilgili kötü ve kalıcı bir iz taşımıyor olacaksın

Bu hafta cumaya kadar bekleyin. Benim hızlı ilerliyor yaranın kabukları dökülsün. Kızarıklığı geçsin. Herkese bilgi vericem. Eğer ok ise hiç biriniz vakit kaybetmeyin hazır şimdi kış başlayın buna. Nasıl yaptığım önceki yazılarımda yazıyordu. Eğer kabuklar döküldükten sonra Eski iz büyüyüp aynı halini almayacaksa ben şu an eminin kurtulduğuma :)
Ama okdu ki yetersiz. Bende narkoz ile derin kazıyarak uzun vadede bir bakıma gireceğim. Pes etmeyeceğim sonuna kadar devam edeceğim. Sanırım bir çözüm bulduk ve hepimiz kurtulacağız bu baş belası yüz karası izlerden.

Ceren çok teşekkur ederim,sen benden sonra başladin erken kurtuldun fotoğraflarin çok güzel bence bitmiş bu iş hayirli olsun çok sevindim,benim bakim surecim bittiginde kalan izler olursa senin yöntemi mutlaka deneyecegim

Merhaba Ton farki 1 sene sonra tamamen geciyor geçmezse exspigment diye bir kirem var o kirem düzenliyor ama gerek kalmiyor daha önceki deneyimimden biliyorum zamanla aciliyor ve geciyor..

İzler çok iyi gözüküyor iyileşme çok iyi.

Perşembe başlıcam inş bi aksilik olmazsa. Bütün malzemeleri aldım :) Zeynep sağolsun yardımcı oldu

Yaaa ben de başlayacağım bir an evvel sürekli fotolarınızı inceliyorum bakıyorum maşallah çok iyi bileğe yakın olanlar fakat sizin de benmle aynı yerde nerdeyse aynı derinlikte dirseğe yakın bir iziniz var ya ona takılıp duruyorum en belirgin yerde onlar bende de kapatılmayacak yerde. Onlardaki ilerleme ne durumda acaba derin izlerdeki ilerleme nasıl diğerleri kadar çabuk olmayacak sanırım .derin izler de tamamen geçer mi sizce yoksa kalır mı onlar orda öyle

Zaman gösterecek,yorum yapmak için biraz erken şahsi fikrim azalacak ama ne kadar onu bilemiyorum belkide gececek nerdeyse yüzde 40 bir azalma oldu o izde

Merhaba Ceren inşallah uğraşlarınız boşa gitmez bu lanet izlerden kurtulursunuz inşallah.. bende birşey sormak istiyorum ben izlerime kamuflaj dövme yaptırmıştım yani izlerin üstüne ten renginde dövme ama tabiki sonuç kötü oldu izler olduğu gibi duruyor hatta daha belirgin turuncu bi halde şimdi bende bu zımpara yöntemine başlasam bu dövmeler de kaybolur mu yapan kişiye derinliğini sordum epidermis diye cevap vermiş bana nolur akıl verin bunlar da gider mi zımparayla (

Bu benim kolumun kamuflaj dövme den sonraki hali. Yaptırdığıma bin pişmanım öncesinde izlerim bu kadar belirgin değildi şimdi nolur bana yardımcı olun arkadaşlar zımpara yapsam çare olur mu bu “dövme” izleri de gider mi

Eklentiler

• DC6CCB33-0921-4593-AE25-125AF371BC41.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 894
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…