Popüler Konu Jilet izi giderme

izlerınizde yükseklik kalmazsa tekrar zımparalamanıza gerek yok oda 1 ay sonra belli oluyor jilet izindeki şişlik hemen geçmiyor,eğer iziniz çukursa krem çukurları çok iyi dolduruyor,hücre yenilediği için çukurlar çok hızlı doluyor,anastezi yapmadan kazıman çok zor olur,ayrıca sizin izleriniz cok basit geçer çünkü çok derin değil,başarabilirseniz kazımayı 1 sene sonra izden eser kalmaz

Zeynep merhaba tedavin nasıl gidiyor. Gelişmeler olumlu mu?

merhaba yokmu bu izlere bir care... yokmuuu cengız beyde amelıyat dusunuyorum. ama kararsızım. tca buz fılan hepsı boşş. ya cengız beye olurum yada ellemem oyle kalsın. ama cengız beyın amleıyaıda hem pahalı hemde yama oluyor ve çok zahmetlııı bır sureçç 15 gun yatak ıstırahtı dıyor sonrası bakım krem v.s ama ıyı bakılırsa 2 yılda bence guzel bır sonuç çıkabılır.sizlerın dusuncesını alabılırmyım

Mutlaka deneyin diyorlar yazacaktım. Eksik yazıp gönderdim.
Ben dermoroller ile birlikte kullanıp gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Siz de araştırın sarımsağın faydalarını

Kolay gelsin ceren. dermarolleri pek bilmiyorum da yüzdeki lekeler için filan epey kullanılıyormuş, bizim gibi jilet izi olanlar için de faydalı olabilir.

dermaroller'la izlerin üzerinden geçip bakımını da yağlar kremlerle çok iyi ve düzenli yaptığın sürece hücre yenilenmesini sağlayacağın için izleri azaltabilirsin gibi geliyor bana da.

Sarımsağı deneyeceğim ben de bakalım

Zeynebe de sana da kolaylıklar diliyorum, sonuçları bekliyoruz bakalım dualarım sizinle :)

Arkadaşlar özelden baya bir mesaj aliyorum,cevap yazamiyorum kusura bakmayin genelden kazima işlemini nasil yaptiğima dair açiklamali olarak yazdim,yazilarimi okursaniz zaten olayi çözersiniz,son halini soranlar oluyor,ilk kazidigim ize yaklaşik 50 gün,sonraki izlerede 10 gün oldu bakima devam ediyorum, ilk ve son hallerini atiyorum,herkese kolay gelsin,Değişime siz yorum yapin,Ben zaten biliyorum:)

Eklentiler

• 20180922_090322-1.jpg
    20180922_090322-1.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 469
  • 20181019_095326-1.jpg
    20181019_095326-1.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 463
Arkadaşlar özelden baya bir mesaj aliyorum,cevap yazamiyorum kusura bakmayin genelden kazima işlemini nasil yaptiğima dair açiklamali olarak yazdim,yazilarimi okursaniz zaten olayi çözersiniz,son halini soranlar oluyor,ilk kazidigim ize yaklaşik 50 gün,sonraki izlerede 10 gün oldu bakima devam ediyorum, ilk ve son hallerini atiyorum,herkese kolay gelsin,Değişime siz yorum yapin,Ben zaten biliyorum:)
ilk iziniz cıddı oranda iyileşiyor

uyusturmak ıcın ne kullanmak lagzım anetstı gıbı yanı lokal nerden nasıl alabılırız

Merhaba Zeynep. Ben hala zımparaya cesaret edemedim. dermoroller aldım. 1 haftada 4 kez yaptım. Çok etkili bişeye benzemiyor ama bilmiyorum ki ne olacak. Bepantol krem. Kök hücre serumu falan aldım. Onları da sürüyorum. Fark görmedim. Fiyasko da çıkabilir bilmiyorum. En az 7-8 ay devam edeceğim. Faydasız görüp yarım bırakmayacağım.

Senin izlerin iyi görünüyor. Bakımına aynen devam et. Benimkini resim atmıştım zaten. Sayısı az. Ama derin dikişli ameliyat izleri. Zor yani işim.

merhaba yokmu bu izlere bir care... yokmuuu cengız beyde amelıyat dusunuyorum. ama kararsızım. tca buz fılan hepsı boşş. ya cengız beye olurum yada ellemem oyle kalsın. ama cengız beyın amleıyaıda hem pahalı hemde yama oluyor ve çok zahmetlııı bır sureçç 15 gun yatak ıstırahtı dıyor sonrası bakım krem v.s ama ıyı bakılırsa 2 yılda bence guzel bır sonuç çıkabılır.sizlerın dusuncesını alabılırmyım
Bence fırsatçılara bir sürü para verip borca girip kredi çekip mağdur olacağına başka şeyler düşün. O tip insanlardan nefret ediyorum. Kapitalizmin en alçak yüzü onlar. Çocuk yaşta hata yapmış topluma kazanılmak isteyen gençler üzerinden zengin oluyorlar. Umarım başka çare bulursun ve ona bir servet ödemek zorunda kalmazsın.

Kök hücre serumu var. Biraz pahalı ama bence bir araştır. Sürüldüğü yeri aşınmadan sonra hızla toparlıyor.

Kök hücre serumu var. Biraz pahalı ama bence bir araştır. Sürüldüğü yeri aşınmadan sonra hızla toparlıyor.
Sizin zımpara bu nalburda satılan bildiğimiz zımparami alıp sürüyoruz. Bişey sormak istiuorum uyusturmak için ne kullanabiliriz yani aciyicak zımpara ya dayanmak için yardımcı olursanız sevirinim

Bence fırsatçılara bir sürü para verip borca girip kredi çekip mağdur olacağına başka şeyler düşün. O tip insanlardan nefret ediyorum. Kapitalizmin en alçak yüzü onlar. Çocuk yaşta hata yapmış topluma kazanılmak isteyen gençler üzerinden zengin oluyorlar. Umarım başka çare bulursun ve ona bir servet ödemek zorunda kalmazsın.
başka care varmı pekii. zımpara nalburdan aldıgımız zımparamı oluyor kaç numara almalıyız. ve uygulamdan once neyle uyuşturabılırız acına dayanmak ıcın yanı

başka bir çaresi yok yok yok. baksanız şurda bile bir şey soruyoruz yardım istiyoruz bıkaç bılgı ıstıyoruz ama duyan eden yok. biz bile birbimize yardım etmezken doktorlar nıye yardım etsın başkası nıye etsınki. şurda bişeyler sordum ama hiç kımsenın umurunda dedilll vallla helall olsun. okuyup susun sadece. ya sizden para pul ısteyen yok bumaramızı atıyoruz sadece bıkac şey sormak ıçın ama onu bıle cevaplamıyor yardımcı olmuyorsunuz .....pessss diyorum

başka bir çaresi yok yok yok. baksanız şurda bile bir şey soruyoruz yardım istiyoruz bıkaç bılgı ıstıyoruz ama duyan eden yok. biz bile birbimize yardım etmezken doktorlar nıye yardım etsın başkası nıye etsınki. şurda bişeyler sordum ama hiç kımsenın umurunda dedilll vallla helall olsun. okuyup susun sadece. ya sizden para pul ısteyen yok bumaramızı atıyoruz sadece bıkac şey sormak ıçın ama onu bıle cevaplamıyor yardımcı olmuyorsunuz .....pessss diyorum

Merhaba; bu forumda bana yardımcı olan arkadaşlardan edindiğim ve sağdan soldan okuduğum bilgileri bir toparlayayım.

Jilet izi içi birkaç yöntem biliniyor

1)Kalıcı malyaj
2) Fraksiyonel lazer
3) Scar revizyonu
4) Ameliyat (cengiz Bey vs.)
5) Zımpara, dermaroller, TCA vs kullanımı ile yarayı tekrar açıp, düzenli olarak kremlerle yağlarla bakımını yaparak hücre yenilenmesini sağlamak.
6) Dövme yaptırmak

Bu seçeneklerden 1 ve 2' yi kimse önermiyor. 4. Seçenek yani ameliyat seçeneği hem çok pahalı hem de ilerleyen yıllarda üzeri yama gibi gözüküyor.

Kendi adıma söyleyeyim, bana 3. Seçenek yani scar revizyonu şimdilik mantıklı geliyor, ancak henüz bir estetik cerrahi ile görüşmüş değilim. Fiyatları nasıl ve etkisi ne olur onu bilemiyorum. İşlerimi toparlayayıp bir estetik cerrahi ile görüştüğüm takdirde edindiğim bilgileri buraya yazacagım.

5. seçeneği burada deneyen arkadaşlar var. Zımpara deneyen arkadaş güzel sonuçlar alıyor. Dermaroller edinen arkadaş denemeye devam ediyor. Sonuçları bekliyoruz bakalım

6. Seçenek yani dövme seçeneği de sizin kendi kararınıza kalmış. Burada dövme yaptıran ya da kendi kendine makyaj malzemeleriyle çizen arkadaşların dövmeleri epey şık ve güzel gözüküyor, izleri hiç belli olmuyor :)

Umarım bilgi yanlışı yapmadan edindiğim bilgileri özetleyebilmişimdir de sizin de kafanızda bir fikir edinmesine yardımcı olur.

Herkese kolaylıklar ve acil şifalar diliyorum

68F214BA-9A0F-4C19-B767-A398B0A0B07D.jpeg Merhaba,uzun zamandır forumu takip ediyorum yeni üye oldum ne yazık ki ben de 21 yıldır aynı dertten muzdaribim ve çözüm bulamadım bir kaç dr ‘la görüştüm tek iz ameliyatı istiyorum fakat umutsuz konuşuyorlar daha kötü olabilir v.s..doku genişletme işlemini araştıyorum bana mantıklı geliyor araştıran bilgisi olan var mı? Forumun tamamını okudum ama bahsi geçmiyor izlerimin fotosunu koyuyorum umarım çaresini buluruz hepimize geçmiş olur inşallahh...

Merhaba evt. Bende araştırdım fakat bu izlerden kurtulani göremedim. Yani % bu izlerin gitmesi imkansız. Tek iz ameliyat için devlet hastanesine paplastik cerrahlarla görüştüm ince ameliyat izi kalır dediler ve daha sonra genişleme olabilir dediler onu iptal ettim. Diğer yöntemlerden pek kafama yatmıyor. Ben cengiz beyin yinetemine olumlu bakıyorum. Bazı cilt ve bazı kişilerde iyileşme %90 kadar olmuş resimlerine baktım. Tabiki bazı vakalarda çok iyi iyileşme olmuyor. Ama şimdilik kafama yata ln bu neden derseniz bu adam yaklaşık 15 yıldır bu iş üzerine ameliyat yapıyor. Yani deneyimim tecrübe en üst seviyededir diye düşünüyorummama malesef çok pahalı yani 10 15 bin TL fiyat civarlarında. Ama şöyle 3 4 bin olsaydı mantıklı olurdu ve hiç düşünmeden yaptırırdım. Yinede yaptırmayı düşünüyorum Kasım başında eğer vazgeçmesem olucam. Ve tedaviye çok iyi bakıncam artık yama nekadar diğer ciltle kaynar ve uyum sağlarsa. Herkes için hayırlısı olsun diyorum...

Ben de Cengiz beyle mail yoluyla görüştüm yama işlemi uygun olduğumu söyledi fiyat olarak 7.500tl istedi ama ben cesaret edemiyorum çünkü izlerim dağınık operasyon sonrası nasıl bir iz kalacağını kestirmek çok zor renk farkı,yükseklik farkı,bir de benim ortada olan izim derin olduğu için dikiş atılmıştı o da alttan görünebilir diye vazgeçtim şimdilik ...alanım daha küçük olsaydı daha sıcak bakabilirdim belki bu yüzden tek ize yöneldim ama dr lar uğraşmak mı istemiyor anlamıyorum doku genişletme ile ameliyata yanaşmıyorlar aslında o zaman izin açılma ihtimali ortadan kalkıyor tek uzun bir iz olacak sadece zaten bizim için de anlamının değişmesi önemli olan doktor aramaya devam edicem inşallahhh bulurum:)

Ben de Cengiz beyle mail yoluyla görüştüm yama işlemi uygun olduğumu söyledi fiyat olarak 7.500tl istedi ama ben cesaret edemiyorum çünkü izlerim dağınık operasyon sonrası nasıl bir iz kalacağını kestirmek çok zor renk farkı,yükseklik farkı,bir de benim ortada olan izim derin olduğu için dikiş atılmıştı o da alttan görünebilir diye vazgeçtim şimdilik ...alanım daha küçük olsaydı daha sıcak bakabilirdim belki bu yüzden tek ize yöneldim ama dr lar uğraşmak mı istemiyor anlamıyorum doku genişletme ile ameliyata yanaşmıyorlar aslında o zaman izin açılma ihtimali ortadan kalkıyor tek uzun bir iz olacak sadece zaten bizim için de anlamının değişmesi önemli olan doktor aramaya devam edicem inşallahhh bulurum:)
izinizi gorebılırmıyım

izinizi gorebılırmıyım
valla amelıyat yada yama dusunuyorsanız cengız beyle gıdın yuzyuze gorusun cunkı adam 15 yıldır bu ıs ustune ugrasıyor ve onun kadar jılet ızı konusunda daha tecrubelı bır doktor oldugunu dusunmuyorm . tek ız yada amelıyta yapan doktor cok var ama sonrası onemlı eger genısleme olursa ne anlamı kalırkıı . ben devlet hastanesıne gıttım plastık cerahh bana tek ız yapıcam kesıp cıkartıp ınce dıkıcem dedı bın tl ıstedı. başka bır devlet hastanesıne gıttım ordakı doktorda kolunu deneme tahtasına cevırme dedı oyle olmaz dedı lazerle beraber tek ızın aynı anda olması lagzım dedı amam ben yapmıyorum dedı ugrasmadı . kafam karıstı. ama cengız bey acık ve net bır yontem sunuyor ve bınlerce tecrube var alsında ben gozumu karartıp onda olucam. hıc olmazsa jılet ızı yerıne yanık ızı gıbı yama olssun saklamak zorunda kalmam hıc olmazsa

Skar revizyonu yaptır önce. Kalınlar incelsin. Yan yana izler tek ize dönüşsün. Sonra da güzel bak ameliyat sonrası çok dikkatli ol. Krem vs sür. Dikişler kaynayana kadar iyice kolunu fazla hareket ettirme. Dikişler alındıktan sonra domuz yağı sür. Dikiş izi kalır belki hafif. Belki çok sonra dövme yaptırırsın üzerine . Cengiz beyde ameliyat olanların resimlerine baktım. Alttan jilet izleri görünüyo. Canını o kadar acıtmana gerek yok. Çok da pahalı.

X