Popüler Konu Jilet izi giderme

Makyaj ile kapanabilir durumda mı şuanda ? Benim izlerim de şuan dediğiniz gibi kabarık ve beyaz. Sizin izleriniz benim şuanki halimden çok daha iyi görünüyor. Doktor bana daha kötü olur dediğinde kendimi tutamamış ağlamştım. Çok umut bağlamıştım. Yüzde yüz sonuç elbette beklemiyrdm ama en azından sizinki gibi olur diye ümit ediyordm. Şuan o umudum tekrar doğdu. Teşekkürler paylaşım için. En kısa zamanda tekrar başka bir doktor ile görüşeceğim.

C Cerenozturk1989

Ameliyattan önceki izleriniz buna benzer izler miydi ? Ben de sizinki gibi sonuç alabilir miyim diye soruyorum.

Eklentiler

• 2018-09-19 02.07.31.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 459
Ben 30 yaşımdayım. Bunlarla okulları okudum bitirdim. Bunlarla iş hayatına başladım. Bunlarla evlendim. 15 seneden beri her yıla ve her teknolojiye uygun araştırmalarım oldu :)
İşim nedeniyle çevrem nedeniyle ve gözümü kırpmadan bunu iyileştirmeye ayırdığım para bütçesi ile yurt dışında da tedavi aradım , yurt içinde de. İstanbul Ankara Bursa. Nerde bir doktor duysam gittim :)) . Estetik , lazer , kalıcı makyaj , nasır ilacı , asit. Her seferinde bir umut belki budur dedim. Sonuç olarak ;
Şu an tıpta gelinen noktaya göre henüz çare bulunamadı. Bilimsel Nedeni ; üst tabaka derimiz olan epidermisin zarar görmesi durumunda kendisini alttaki dermis sayesinde onarıyor oluşu. Derin jilet kesiklerinde epidermisle birlikte dermisi de kestiğimiz için öylece kalıyor. Dermis kendi kendini onarmıyor. Bizler de bunu 15 yaşımızda iken bilmiyorduk tabiki :)
birazını yapıp aldığım olumsuz sonuçlar , birazını yapmadan iyi insanlara denk geldiğim için aldığım uyarılar sayesindeki tecrübelerimle şunu anladım. Geçiren bir yol yok. Skarlar geniş ve büyük ise üzerine dövme yaptırmayın. Daha çok dikkat çekiyor. Beyaz görünüyor. Geniş skarı revizyon yaptırın. 2 sene sonra orası sıradan ameliyat izine dönülecek. düz dikiş izi görünmesin diye üzerine dövme yaptırın. Samimi dövmeciler de bunu itiraf ediyor. Faça gizlensin diye kabarık izleri dövme yaptıktan sonra daha çok dikkat çektipini söyliyorlar. . Eğer sık ve ince çizgiler halinde ise kolda , dirsek altından bileğe kadar ise mesel geniş bileklikler kullanın. Kısa kol giyin yine. Kolların ikisinde de var ise boşverin takmayı hayata bir kere geliyoruz. İş yeri hariç sosyal ortamlarda çocukken 6 - 7 yaşımda iken yaramazlık yapmış kesmişim deyin. Safa yatın. :)) iş yerine dikkat. Asla kimseye göstermeyin. İş görüşmelerinde mutlaka uzun kol giyin. Sosyolat ve ya psikopat olmaktan dolayı rencide ederler. İşten çıkartırlar. Vs vs. Yaz kış böyle yapın. Bir şekilde geçiştirin. Sosyal hayatı ise doyasıya yaşayın. Öncelikle kabullenin. Evet yaptım. Geçmeyecek böyle kalacak. Bu şekilde mutlu nasıl yaşarım? Buna bakın. Kabullenememiş olmak sadece bize zarar.
Psikoloji bozukluğu kol kesiğinden daha kötü. (

( Bu kadar konuşuyorum. Uzaktan bu kadar basit görünüyor bu konu da. Ben hepsini uyguluyor muyum bu kadar takmayıp rahat olmanın ? tabiki değil. Ama hedefim bu. Geçmiyorsa geçmiyor. Yavaş yavaş aşma yolundayım. :) )

Bir gün karar verirsem ekteki resimdeki dallar ve çiçeklerden küçük ince çizgiler halinde 3 ize dövme yaptırmayı düşünüyorum. İz üzerine
Bir dal 3-4 küçük pembe çiçek gibi mesela. Henüz karar veremedim. Vücuduma yapacağım ,
Bir kez daha kalıcı bir iz. Beni aşırı ürkütüyor :)))

Eklentiler

• 4396DAF5-81E7-441E-993C-E3FD0DA5B1FD.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 388
C Cerenozturk1989

Ameliyattan önceki izleriniz buna benzer izler miydi ? Ben de sizinki gibi sonuç alabilir miyim diye soruyorum.

Şuanki gibi değildi. Derin geniş beyaz. Heryerden parlayan. Dikkat çeken. Güneş yakınca kolum bronzlaşır oralar pembe olurdu. Seninkinden daha genişti. Şuan benim hiç dikkat çekmiyor. Fotoğraflarda parlardı o hali. Şuan hiç görğnmüyor resimlere çıkmıyor. Normal deri gibi. Sadece yakından çekince resimde belli oldu baya. Bir de o revizyon görmeyen yer ince olsa da baya belli oluyor.

Senin 3 tane. Sayı az olması avantaj. Kalın olmasını hiç sorun etme. Ne derece kalın olursa olsun onu çekerek dikerler. Kesikler ince ise o zor işte :) sen şanslısın yine de.

Bir özel hastanenin plastik cerrahisine git. Skar revizyonu iste. Skar başına 250-300 tl alacaklar. 3 skar 750. 500 de ameliyathane ücreti alsa doktor. 1.250-1.500 arası para harcarsın bu işe en fazla. Hiç durma git.

C Cerenozturk1989

Bu da yakın hali en baştaki en büyük olanın. Bak şimdi hiç belli olmuyor gibi. Sorun ardarda4-5 tane ameliyat izi olması :)

Eklentiler

• FA660E57-9E32-4D96-B6F0-84F12DB17929.jpeg
    17,2 KB · Görüntüleme: 506
Ben sizinki gibi bi görüntüye razıyım. Şuan aynı dediğiniz durumdayım çok parlıyor. Ben de 27 yaşındà bi anneyim. Anne olunca toplum sizi başka bir çok kalıba daha sokuyor tabi. "Bi anne bunu nasıl yapar" gibi bi önyargı oluşuyor. Bekarken hiç takmazdm ama geçen yıl çocuğum bi çocukla arkadaş olduğunda, annesi koluma bakıp çocuğunu omuzundan tuttuğu gibi geri çekince takmaya başladım :)

Ne tesadüf ki ben de dün bu pembe çiçekli dövmenin mavi çiçeklisini çıktı olarak aldım. Ama verdiğiniz bilgilere bakılırsa şuanki kabarık halleriyle dövme yaptırmamam daha sağlıklı olacak. Önce skar revizyonu yaptırıp daha sonra o çiçekleri sarmaşık gibi izlerin üstüne denk gelecek şekilde sardıracağım koluma.

Ben özelde bi doktorla görüştüğümde bana 800tl demişti. Devletteki ise bu olumsuz konuşmayı yapan oldu. Şimdi tatilden döner dönmez özeldeki o cerrah ile iletişime geçeceğim. Sonrası Allah kerim :) Sağolun :)

Size tavsiyem ; hiç gerilmeyin. Olabildiğince rahat olun. Zaten şu hayatta kısa bir süremiz var. Kşme

3 tane derin jilet kesiği kötü durur zaten kolda. Bence yanyana olmasının avantajlarını kullanıp geniş bileklikler edinin. Skar revizyonu olun. Dikişlere dikkat edin açılma yapmasın. Bol bol contraxtube kullanın. Ben onu aldım ama düzenli sürmedim. Çok pişmanım. Onun fayda etmesi ile tamamen silik bi şekilde kalacağına eminim

Bu da yakın hali en baştaki en büyük olanın. Bak şimdi hiç belli olmuyor gibi. Sorun ardarda4-5 tane ameliyat izi olması :)
En azından kasıtlı yapılmış gibi durmuyor. Bence benimkilerden çok çok daha iyi duruyor. 2 gün sonra kardeşimin düğünü var ve ben 3 aydır stresini yaşıyorum :) En azından özel günlerde fondöten ile kapanabilir sizin izleriniz. Gerekirse ömür boyu fondöten kullanmaya bile razıyım. Yeterki daha az görünsün.

Yaşım küçük bilinçsizdim ameliyattan sonra iyi bakamadım. Şimdiki aklım olsa neler kullanırdım. Dikişlendikten 2-3 gün sonra E vitamini yağı sürmeye başlayan ve 3 ay boyunca e vitamini süren birinin ameliyat izi tamamen gidiyor. Benim aklım sonradan geldi başıma ama iş işten geçti. Bir daha ameliyat olamam. Ayrıca kesikler yeni iken domuz yağı sürmek de geçiriyor. Bir tanıdığımın yüzü kesildi. Dikiş alındıktan sonra domuz yağı sürerek geçirdi.

Zeynep sen ne ile kazıyorsun ?

Gözüm gibi bakarım, yeterki daha az görünsün.. Ben de kantaron yağını çok duyuyorum. Tavsiyelerinizin hepsini not ettim, teşekkürler :) Umarım en yakın zamanda tıp alanında bizim için de bi mucize buluş gerçekleşir de hepimiz kurtuluruz.

Napcaz bu izleri hergün düşünüyorum cengiz beyde çok yüksek fiyat istiyo bende dövme yaptırcm gibi duruyo.belli olurmu dövmede.dövme yaptıranlar bilgi verebilrmi??

Kızlar merhaba haftaya hosteslik mülakatım var kolumdaki izler nasıl sizce nasıl oluşmuş diyebilirim çocukken yaptığım birşey sonucu tüm hayatım kararacak yardım siz olsanız ne derdiniz

Eklentiler

• 11C3099D-0A8F-46FF-A58A-687F1DAFAE32.jpeg
    19 KB · Görüntüleme: 472
İnş sorun çıkarmzlar.o izlerle yaşmak çok zor bende güvenlikte çalışıyorum bu sene yazın uzn kollu giydm çok zor oluyo bian önce caresine bakıcam.ama siznki çok fazla değil

Evet arkadaşlar 25 günlük bir süreçten sonraki hali,yorumları size bırakıyorum,önceki ve sonraki fotoğrafını da attim

Eklentiler

• IMG-20180919-WA0002.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 461
  • IMG-20180919-WA0000.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 444
Medikal dövmeden neden pişmansınız ? Nasıl bi sonucu oldu ?
Medikal dövme hakkında çok bilgim yok maalesef kazıma işlemini zımparalar yapıyorum,evet açıyor ama buna değer,lokal anestezi yapıyorum kendim, bakın ben size yapın demiyorum ama ben yapiyorum herkes kendinden sorumludur,ve daha yapacağım irili ufaklı 50 tane izin var 1 sene bir işim var biliyorum çok zor olacak ama istediğim sonucu alıyorum galiba buna değecek insanlar seneye kısa kollu yumurta,inanıyorum,bu işin bir kaç püf noktasi beyaz akar 25 günde bu hale geldi normalde 20 senelik yara bu izler contratubexs eski yaralarda 7 ay düzenli kullanmak lazım,direkte kazimadanda kullanabilirsiniz,etkisi böyle olmuyor neden olmuyor,bu kazımak ilk önce yüksekliği alıyoruz,o baktığında direk göze çarpan kötü yükseklik gittiğinde işin zaten yarısını halletmiş oluyoruz,krem direk kullanımda yüksekliği ne derece alır onu test etmedim,iki gündür 5 tane ise direk uyguluyorum bakalım sonuç ne olacak yükseklik azalacaktır,şunu söyleyeyim ortalama 20 gün sonra diğer izleri kaziyacagim bunu için bir törpü makinası aldım,ama daha kullanmadım el ile kazidigim da geniş kaziyorum salıyor resimdeki gibi oldu ama makinayla tam skrin üstüne vuracagim,işte böyle makinayı merak ediyorsanız onuda Ali exsprsten aldım kalem taşlama makinası yazdım çıkıyor,Türkiye'de buldum ama fiyatı yüksekti,bu işin asıl sırrı kazidigim sonraki bakımıdır,neler süreceğini kaç sefer süreceğin falan yine yazacağım sorusu olanla sorsunlar arada bakıp yazacagim

Neler yapıyorsunuz kendinize böyle yahu :/ sebep ne ? Genelde madde kullanıcıları kendini bu hale getirir .ihtiyacı olana uzman önerebilirim. Lütfen kendinize zarar vermeyin .hayatlarınız/bedenleriniz değerli ..

Neler yapıyorsunuz kendinize böyle yahu :/ sebep ne ? Genelde madde kullanıcıları kendini bu hale getirir .ihtiyacı olana uzman önerebilirim. Lütfen kendinize zarar vermeyin .hayatlarınız/bedenleriniz değerli ..
Emin olun buradaki bi çok üyenin izleri 10-15 yıllık falandır :) şuan biz de bunun ne kadar yanlış olduğunu anlayacak yaşta ve bilinçteyiz. Ama yaparken çoğumuz çocuktuk, cahildik, özentiydik, dikkat çekmek istedik yahut bunalımdaydık. Herkesin farklı sebepleri var işte.. Ama şuan hiç kimse bizim için, bizim kadar "keşke" demiyordur emin olun. Yine de duyarlılığınz için teşekkürler. Keşke, keşke yapmasaydık.

Üzüldüm ama o fotoğrafları görünce ..umarım tedavileriniz ise yarar da kollarınız düzelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…