Popüler Konu Jilet izi giderme

Böylelikle bunu yaptırmış ve tecrübe etmiş bir kurban var elinizde en azından siz yapmayın bu hayatı. Bu lanetle yaşamak o kadar zor ki saçma sapan ergen kafasıyla yapılan yanlışın bedeli Böylr ağır olacağını hiç düşünememiştim ufak oğlum var büyüdüğünde sorucak ve nasıl cevap vericem bilmiyorum lanet olsun yaptığım güne

Ben umduğumu bulamadım arkadaşlar . Ama çok iyi sonuçlar alan arkadaşlar var. Benim tenim le alakalı olduğunu düşünüyorum Bu saatten sonra iyileşme de olmaz. 4 sene oldu

Attığın fotoğraflar çok iyi bence tamam ameliyat izi çok geçmemiş ama asla jilet izi gibi durmuyor neden memnun kalmadın

Mrb cry seni hatırlıyorum kolunun son halini gerçekten merak ettim yayınlamışmıydın yada mesajla atarmısın bi sakıncası yoksa

Sakin yaptirma çok ama çok pişman olursun renk tütmüyor ve sikinti oluyor haberin olsun bu olayda en mantiklisi cengiz acikel başkada yok birde tek iz var

Keşke bu mesajı daha önce görseydim ağlamak istiyorum çok pişmanım aranızda KAMUFLAJ YAPTIRAN VAR MI İZLERİNE ??
Bimerci sen yaptıranlarla mı konuştun

Plexr yontemini deneyen yada arastran kimse war mi acaba ?

Bende biraz araştırdım mantıklı gibi ama yaptıran Yok sanırım aramızda siz düşünüyor musunuz ??

Bu arada son zamanlar da ameliyat olan arkadaşlar durumunuz nasıl ben bir kaç yıl önce görüşmüştüm Cengiz acikelle ve tekrar fiyat aldım tam iki mislisini istedi 10 bin (

Attığın fotoğraflar çok iyi bence tamam ameliyat izi çok geçmemiş ama asla jilet izi gibi durmuyor neden memnun kalmadın
Eda bazen iyi bazende kötü gözüküyor. Özellikle güneşli zamanlarda parlama yapıyor. Ayrıca alttan beyaz izler belli. Canımı sıkan o. Dikiş atılmıştı. Ancak sanırım hepside açılmış. Bende fark edemedim

Çok mutlu oldum mesajını görünce demek hala birileri uğruyor buralara çok üzüldüm bu şekilde olmasına realist böyle şeyler gerçekten şana işi ona inanıyorum artık kimisnin çok iyi kimisnin sorunlu. Bu kadar kafama taktığımı hiç hatırlamıyorum İnan eski haline bile razıyım kamuflajdan sonra iyice belirgin oldu hepsi ya tek izi ameliyatı için ne diyorsun Benimkiler 3.5 cm x 11cm şeklinde Cengiz bey 10 milyar diyince vazgeçmek zorunda kaldım ondan..

Evet aynı durum bende de var. Alttan izler belli oluyor izler gözüktükten sonra ameliyatın ne anlamı kaldı? Evet parlama da yapıyor ayrıca terlemiyor o bölge. Kenarlarındaki beyaz izlerde hiç iyi olmadı. Aynı dikiş sorununu bende yaşıyorum eski izleri dikti tabi onlar açıldı alttan büyük beyaz izler var. Ben cengiz hocayla tekrar konuşacağım gerekirse bir daha yapsın veya başka doktor bakacağım böyle olacaksa ameliyatın anlamı yok. O kadar para ver eziyet çek sonuç kötü. Burada başarılı ameliyatları görüp kendi koluma bakınca hayal kırıklığı yaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum ve bende sizinle aynı konudan dolayı sorun yaşıyorum. Son durumlarınız nasıl ??ameliyat olanlar var dermaroller tca vb kullananlar var tüm mesajları okuyamadım bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Bende dermaroller kullanmayı düşünüyorum bu aralar kullanan arkadaşlar şuan ne durumdalar ?

kızlar merhaba :) benim çok şükür böyle bir sorunum yok ama yakın arkadaşlarımdan birinde vardı, çizgileri çok inceydi hafif kabarıktı ama sayıları gerçekten çok fazlaydı. birkaç ay önce ben dövme yaptırırken benimle dövmeciye geldi ve dövmeci kolunu gördü, izler ince olduğu için dövmeyle kapatabileceğini söyledi. arkadaşım bir hafta düşündükten sonra yaptırmaya karar verdi ve şuan izleri kendisi bile gün ışığında çok yakından gözlerini kısarak bakınca zor görüyor HANGİ DÖVMECİ DİYE SORMAYIN İLK MESAJLARIMDAN BİRİ OLDUĞU İÇİN REKLAM YAPIYORMUŞ GİBİ GÖRÜNMEK İSTEMİYORUM ancak çok iyi bir dövmeciydi ve arkadaşım yaklaşık 700-800 tl arası bişey ödedi tam hatırlamıyorum yalan olmasın.

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, derin izlerde dövme yaptırmak kaş yaparken göz çıkartabilir ancak ince şekilde çok sayıda izleriniz varsa profesyonel bir dövme sanatçısına başvurabilirsiniz. bu arada mutlaka dövmecinizin çok kaliteli olduğundan emin olun, ucuza dövme yapan çok yer var ama kötü olduğunda pişman olursanız moraliniz daha da bozulur. izlerinizin olduğu alanın boyutuna göre en az 500 lirayı gözden çıkarmanız gerek çünkü detaylı/desenli olmayan dövmelerde izler istediğiniz gibi kapanmayabilir.

herkese çok geçmiş olsun

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim ana dövme düşünmüyorum benim izlerim çok kalın değil sayı olarakda fazla değil şuan sadece 4 tane belirgin var küçük küçük de geçenlerden kalan izler var, arkadaşının dövmeden önceki ve sonraki haline dair fotoğraflar var mı ? Eğer varsa bizimle paylaşabilirsen en azından fikir olur, belki aynı durumda olup yaptırmayı düşünenler olabilir

DİKKAT ! Cengiz Bey'e ameliyat olup ,kenarlara çare bulamayan ve kenarlar için fraksiyonel lazer'e giden var mı? Veya belirgin yama kenarlarına çare bulabilen var mı? Psikolojik olarak berbat durumda olduğumdan , bilgi sahibi olan varsa lütfen iki satır bir şey yazsın.

skar ve keloid izleri için silikon tabakaları da deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar selam
Uzun zamandır takibi bırakmıştım farklı bir konu için döndüm ve burayada bi uğramak istedim
Ben geçen yıl dövme yaptırdım izlerimin üzerine ve 20 yıldır giymediğim kısa kolluları giyebiliyorum artık detaylı ve karmaşık bir dövme modeli alttaki izler anca ışıkta belli belirsiz şekilde görünüyor diyebilirim genel itibariyle memnunum

Merhabalar, franksiyonel lazere gitmis biri olarak şöylüyorum işe yaramıyor. Ayrıca ben de beyaz lekeler kaldı şimdi bir de bununla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…