- 10 Aralık 2015
- 79
- 18
- 29
Fotoğraflarını göremiyorum bende yaptıracağım merak içindeyim son durunun neyükledim sonunda fotoyu bu şekilde iyileşme sürecinde tekrar foto koymaya devam ederim
Çay biraz eski 2011 diyor ama hala aktifsen sonuç alabildin mislm.yoğun çalışıyorum nete giremiyorum hiç,kusura bakmayın kızlar,
kurtulan uğramıyor demeyin ben kurtulmadımki...
ayrıca nasıl resmlerimi göremiypsun ki.?? ekledim ben,diyer arkadaşlarım görebiliyormu acaba.???
Şu an nasılsın tedaviden memnun kaldın mıİzlerde iyileşme var mı yok mu pek anlamıyorum,belirgin bir iyileşme yok yani.Kahverengilikler yüzünden daha da belirgin oldu,contructubex jel kullanıyorum belki deriyi soyup geçirir diye.3 seans lazer 1 seans da kahverengı lekeler ıcın bır tedavı uygulatmıştım.Belkı onumuzdekı kıs daha fazla seansı gıderım emın degılım.
Ben de çok bunaldım artık,tatil için plan yaptık arkadaşlarla herkes nerelerı gezecegimmizi düşünürken ben kollarımı nasıl gızlerım dıye dusunuyorum,insanı herşeyden sogutuyor bu izler.
Resimlerini göremedim ne durumdasınArkadaslar,
fotograflari yukledim, gormek isteyenler profilimden bakabilir(bakamiyorsaniz arkadas olarak eklerseniz) fotolarla ilgili bilgiler fotograflarin altinda yazar.
Cry boşver sen başkalarını ben forumları dün geceden beri okuyorum sabah beş buçukta yattım birde uyandım drope ve seni takip ediyorum ne oldu çok eski yazılar ama sonuç alabildiniz micanm beni merak ettiğn için teşkr ederim.
bu konularda oldukça tecrubeliyim evet,yapılması geren işlemleri de yaptırdım görüşmediğm dr.da kalmadı,kısmetse tekrar başlıycam tedaviye,
fakat benim canımı sıkan bir takım muhabbetler oldu bu sitede onun için yazmıyorum artık,gerçek bir tedavi bulunca ilgili lişilere zaten özelden msj yazıcam..kendinize iyi bakın..
ya arkadaslar asagıdaki yazıyı bir yerden buldum nekadar dogru acaba?
Sekiz ay sonra yaptırmış bizimki on yıl oldu cevap vermeyebilir ben b- öne diye bir tedavi 12 seans yaptırdım Ramazan’ın başında bitti seanslar üç İsla altı ay iyileşme süreci var dediler seans başı 450 verdim izler iyice belirginleşti kremini de kullanıyorum ama bilmiyorum Cengiz Açıkel mantıklı geldi birde eski yorumlarda bir doktor diyorlar ama oda Bodrum’a taşınmış 2010dan sonra
Bu arada kızlar heyecanınızı anlıyorum ama bu forumlara araştırma yapmak amaçlı giriyorum o kadar çok şey yazılmış ki önemli olan resim sonuç alındı mı ne kadar sürdü bu tarz şeyler gözlerim yoruldu oku oku konuyla alakasız şeyler yazmışsınız lütfen bilgilendirme için kullanalım sadece takipteyim şuan 131. Sayfadayım 439 a kadar okuyacağım
ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
!!!!!!!!!arkadaşlar bende yaklaşık 8 ay önce kollarımı kesmiştim 20 tane kesik vardı.sonra yaralar iyileşti pürüz kalmadı ama beyaz skar izleri kaldı çok kötü belirgindi uzaktan beyaz cizgi cizgi belli oluyordu.gittiğim her doktor dermolog da prof. plastik cerrah da bunlar asla gecmez dedi. belki 5 6 hastaneye özel muayebehaneye gittim hepside tedavisi yok dedi. sonra ankarada bir hastaneye gittim en son care. onlar icinde ilk hasta benmişim ........!!!"DERMAROLLER"!!!........... tedavisi(iğneli bir aletle kolarınızda küçük delikler acılıyor cilt bunu yara olarak algılayıp izler de dahil onarmaya calısıyor) yapalım dediler. onlar bana 4 seasns dediler ama benmki 1 seansta iyileşti hiç ama hiç iz kalmadı. yanlız dermaroller yapıldıktan sonra günese cıkmamam su değdirmemem lazımdı ben heralde bu ikisinide yaptım kollarım alerji oldu cok kasınıyordu kabarmıştı. kollarımın iyileşnmesinde bu alerjininde etkisinin olduğunu düsünüyorum. yanlız benim yaralarımda sadece beyaz iz kalmıştı derisi deforme olmuşsa işe yarar mı bilemiyorum ama denemete kesinlikle fayda var. benim icin o doktorlar imkansızı basardı. profosorlerin docentlerin bile asla iyileşemez dediği izler sadece 10 günde yok oldu. arkadaslar kesinlikle arastırın hatta yaptırın bunu sizdede fayda eder belki hiç belli olmaz.!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------xxxxxxxx
Evet konuyu dünden beri en başından okumaya devam ediyorum herkese yazdım sanada yazıyorum ne yaptın Cengiz neye ameliyat oldun mu lütfen en loşa zamanda cevabını bekliyorumdoropeye mesajlar atıyorum ama nafile..nedense bu dertten kurtulan ortadan yok oluyor,bende bunu anlamıyorum...yarın cengiz açıkelden haftasonu için randevu alıcam ve biran önce ameliyat olucam ama ben burdakiler gibi ortadan kaybolmam..herkese yardımcı olucam Allahın izniyle...
Tek iz ameliyatı mı bu bence iyi gözüküyor ne oldu şu an nasılsınarkadaslar bu kolumun fotografi,ameliyat olali 1.5 ay oldu. Ne dusunuyorsunuz?
Resimlerin albümlerinde görünmüyor nasılsınsaol cnm sağ koluma yaptırdım onlar daha belirgindi ama daha sol kolum var o da artık kışa yaptırırım bu arada albüm yaptım bakabilirsiniz ameliyatın aşama aşama nasıl oldugunun resimlerini koydum..tabiki biraz korkunç ama sonu ii olucak inşş..yarın sa<rgılarım değişicek haftaya da tamamen açılacak bakalım
Bu işlemi nerde yaptırdınCanım bak ameliyat yerim. Eğer izlerin büyükse daha iyi öünkü küçük izlere çok bişe yapamıyolar. Kesik olan bölgeyi o beyaz yeri kesip aldı tekrar dikti estetik dikişle. Şu an sadece iz geçirici noksar diye bi krem verdi doktor onu kullanıyorum. Bence plastik cerrahiye bi git
Yaprak ozgeedegirmen@göail.com bana da resimleri atabilir misin bend düşünüyorum ama kokum bacalarda iz kalmasıydı ayak altından da alınıyormuş deri ama yanık izi gibi buruşuk bir iz kalıyor o çok rahatsız edici en iyisi dövme mi dersiniz benim sağ iç kolumda ve sol dış bacağımda var kesik izleri hafi bacağıma dövme yaptırdım ya kolumMerhaba mail adresini verirsen oraya atabilirim.fotona baktım çok belirgin bir yerde izler bu ameliyat senin için uygun bence.erkek olman avantaj tüyler izli bölgeyi kapatır zaten.ama cengiz beyin bulunduğu klinikte 1 seans lazer yaptırıp bir sonuca bak istersen.belkide gerek kalmaz ameliyata
İzlerinin son hali nearkadaşlar merhaba
biryere kaçmış değilim☺ forumdan bildirim gelmediği için görememişim yorumlarınızı. Bi uğrayayım bakayım neler oluyor demeseydim göremeyecektim. Bildirimler konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti. Yağ bezeleri ve kıl dönmeleri için en son aralık ayında cengiz beyi ziyaret ettim. Şuan tekrar oluştular, önümüzdeki günlerde tekrar gideceğim. Fotoğraflara bakıp zaten yorumunuzu yaparsınız, benim pek fazla birşey eklemem gerekmiyor sanırım ama birkaç ayrıntı vereyim.
realist dikiş atmadığından bahsetmiş kendi ameliyatında. Benimkinde 5 dikiş vardı ama ust koldakiler tekrar açıldı. Sanırım bulundugu bölgeyle alakalı. Alt kolda olan dikiş kayboldu. Fotoğrafta işaretleyemedim ama kırmızımsı görünen yer dikiş yeri ve bir tanesinde dikiş ipini görebilirsiniz. Bu tamamen benim bünyemle alakalı bir durum. Benim vücudum, erimesi gereken ipleri eritmiyor ve dışarı atıyor. Aynı sorunu rinoplasti ameliyatımda da yasadım ve burnumun ucundan cıktı dikiş ipi. Fotoğrafları henüz çektim ve dun akşamdan beri bandaj yoktu. Yani kabarabildiği son nota bu. Alttan izlerin göründüğünün farkındayım. İyimserlik midir bilmem ama, kenarlarında hala kan basıncından dolayı oluşan kırmızılıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Gözlemlerime gore hiç ayırtedilmeyecek yerleri de var iyileşen. Yani ben umutluyum gelecekten ☺ cok uzun oldu özür dilerim☺ herkese geçmiş olsun...
Güncel fotoğraf paylaşabilir misniz ?Benim ameliyatım henuz cok yeni. Uzun sure takip edecek arkadaşlar varsa onlara fikir vermek amacıyla ameliyat oncesi fotoğrafları paylaşıyorum. Yamalar biraz daha toparladıgında tekrar paylaşagım. Umarım fikir edinmenize yardımcı olabilir.