Popüler Konu Jilet izi giderme

Çay biraz eski 2011 diyor ama hala aktifsen sonuç alabildin mi

Şu an nasılsın tedaviden memnun kaldın mı

Cry boşver sen başkalarını ben forumları dün geceden beri okuyorum sabah beş buçukta yattım birde uyandım drope ve seni takip ediyorum ne oldu çok eski yazılar ama sonuç alabildiniz mi

Evet konuyu dünden beri en başından okumaya devam ediyorum herkese yazdım sanada yazıyorum ne yaptın Cengiz neye ameliyat oldun mu lütfen en loşa zamanda cevabını bekliyorum

Resimlerin albümlerinde görünmüyor nasılsın

Bu işlemi nerde yaptırdın

Cengiz beye ameliyat oldupunda kollarının fotoğrafnı atarmsinz bnde kışın olmyı düşünüyorum kısmetse.

Yaprak ozgeedegirmen@göail.com bana da resimleri atabilir misin bend düşünüyorum ama kokum bacalarda iz kalmasıydı ayak altından da alınıyormuş deri ama yanık izi gibi buruşuk bir iz kalıyor o çok rahatsız edici en iyisi dövme mi dersiniz benim sağ iç kolumda ve sol dış bacağımda var kesik izleri hafi bacağıma dövme yaptırdım ya kolum

İzlerinin son hali ne

Güncel fotoğraf paylaşabilir misniz ?

geçmiş sayfalarda baya bir fotoğraf mevcut aslında , yine de özelden yazarsanız mail adresinizi atıyım . Bir an evvel cengiz hocada tedavinizi olunuz bence , başka yöntemleri denemiş birisi(dövme,lazer vs) olarak bence boşa zaman kaybetmeyin derim ,hepinize kolay gelsin, bol şans.

Arkadaşlar yıllar sonra tekrar yazıyorum. Düzelsin diye ne yaptıysam daha beter oldu şuan dokunsalar ağlarım 10 sene oldu. Buz tedavisi yaptırdım test yapıldı daha doğrusu en belirgin izime ve daha beter oldu zımparalama yaptım sadece canım yandı bi halt olmadı en son 2 ay önce kamuflaj dövme dedikleri haltı yaptırdım verdiğim paraya mı yanayım daha kötü olmasına mı gerçekten sadece ağlamak istiyorum

Ameliyatı göze alamadım birde açıkcası maddi açıdan çok fazla geldiği için yaptıramadım bari kamuflajı deniyim daha kötü olmaz ya dedim oluyormuş daha belirgin oldu turuncumsu izler kaldı saçma sapan oldu ve yazdığınız gibi gerçekten aşırı ilgisizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…