Eki Görüntüle 1984610
Eki Görüntüle 1984615
Ben astsubaylık mülakatlarına gidecelim kollarımda birçok jilet izi var ki birde nişanlıyım gelinlik bakma olaylarında falan çekeceğim skntıları düşün. Sayfayı baştan sona okudum. Lazere gittim herşey denedim sonuç 0. En son bi güzellik merkezi altın iğne tedavisinden bahsetti araştırırken Dermaroller ı daha çok tanıma fırsatım oldu göz ardı ettiğim tedavi kafama yattı ve ürünü getirttim forumda ya da İnternette topladığım bilgileri bir araya getirip kullanacağım kremleri tabi reçetesiz de alınabilecekleri eczanelerden temin ettim o kadar kabarık kesikler değil ama yine de bakınca belli oluyordu. İşleme uzun süreyi göze alarak başladım (1-2 yil). 1 haftada iki defa 2 gün aralıklarla uyguladım o da ilkinden emin olamadığım için. Şuan kolumdaki kesiği görmek için gözlerimi iyice yaklaştırıyorum krem sürerken. Herşeyi tedavisi var yeter ki inanç olsun. bu üyeliği benim gibi aylarca tedavi arayıp umudunu kaybedenlere umut olsun diye açtım inanmak başarmanın yarısıdır
(Kıllar için özür dilerim) tedavi süresinde alamıyorum.)
Eki Görüntüle 1984610
gelişmelerden haber verebilir misin ? ben aynı tedaviye başladım .
Öncelikle PERGUSA ile ilgili şikayetlerim var
---
Bu süreçte PERGUSA ile uğraştım ve uğraşmaya devam ediyorum. Bir defa siparişim geç yollandı. sadece kargoya verilmesi 1 haftayı buldu aşağı yukarı.
Dün sipariş elime ulaştı ancak bu sefer de eksik yollamışlar. Satın aldığım dezenfektanın birini yolllamamışlar.
Dezenfektanın üzerindelki etiketi değiştirmişler. Nerden mi anladım. 150 mm şişenin üzerinde 50 cc yazıyor. Arayıp sordum etiketi değiştirilmiştir denildi. Son kullanma tarihi geçmiş bir dezenfektan olabilir zira bana yollanan da 2016 yılında üretilmiş bir kaç aya son tüketim tarihi doluyor.
Arayıp siparişi eksik yolladıklarını belirttim ama bana geri hemen döneceklerini söyleyip dönmediler. Gerçekten ayıp. Siz güvenilir bir site biliyorsanız gidin ordan alın. Pergusa'dan alırsanız da sakın ekstra bişey almayın bence yollanmıyor. Dezenfektan'ın etkisini de görcez önümüzdeki günlerde. Gerekirse bizim okulun laboratuvarında incellettiririm FTIR 'da filan. Hiç de öyle karalama kampanyası filan yapmıyorum 18282 sipariş numaram. arayıp isteyen sorabilir.
--
Bir diğer konu , senin reçete ile kullanıma başladım 540'iğneli 2 mm dermaroller aldım. iğneler sanki hiç derime girmiyor gibi gerçi. contractubex sürüyorum önce, sonra hem cont hem de medacasol. E vitamini almadım henüz ama , onu da alıcam en kısa zamanda. Daha dün ilk kez uyguladım. Dün 3 defa sürdüm.
Dermaroller'ı da 2 gün sonra yenileyeceğim. İyice bastırıp kanatmak mı gerekiyor ? Kimse uygulamaya dair bişey söylememiş.
Ve senin sonuçların ne durumda merak ettim. Her allahın günü krem uygulamasını tekrarlamak mı gerekiyor bu süreçte günde 3 kez, bir de bunu merak ediyorum .
yani reçete haftada 2 dermaroller ,
günde 3 kere kremler x her gün
müdür ?