Popüler Konu Jilet izi giderme

Devlet hastanesi ile bu sorunu cozebilirseniz eger ne mutlu size , umarim iyi sonuclar alirsiniz ,bol sans.

Devlet hastanesi ile bu sorunu cozebilirseniz eger ne mutlu size , umarim iyi sonuclar alirsiniz ,bol sans.
Bende onu düşünüyorum. Devlet hastanesi sadece o iz yerini boşaltıyor ince dikiyor Am yine iz kalıncak.acaba değermi.

Gerçi hertulu faça izinden iyi durur hiç olmazsa daha ince ve daha az belli olur
Gerçi hertulu faça izinden iyi durur hiç olmazsa daha ince ve daha az belli olur

tca kullanacaktım ama vazgeçrim arkadaşlar dermaroller kullanıp faydasını görenler lütfen öncesi sonrası fotoğraflarını atabilir mi acaba merak ediyorum da

tca kullanacaktım ama vazgeçrim arkadaşlar dermaroller kullanıp faydasını görenler lütfen öncesi sonrası fotoğraflarını atabilir mi acaba merak ediyorum da
evt bende vazgectım. hatta sıparıs ettım geldı fakat bazı olumsuz yorumlar uzerıne ve kullanıpta sonuc alan cıkmayınca kullanmaktan vazgectım sımdlık

Ameliyat olanlara bir sorum olucak , cengiz beyin verdiği bandaj pek piyasada bulunmamakta , elden kolay alabilceğim bir bandaj aramaktayım yedek de bulunması için , hangi bandajı kullanmaktasınız ? farklı marka bandaj(aynı kalitede) deneyen varmıdır ?

İlk aylar için ameliyat resimleri güzel. Benimde böyleydi ama sonra nedense bozuldu. Şu bandaj olduğundan güzel gösteriyor izleri. Bence bandajı silikon tabakayla kullanın yoksa bandajda deriye zarar veriyor.

şu soruma cevap vericek varmıdır acaba ? =)

şu soruma cevap vericek varmıdır acaba ? =)
Benim bir cevabım var. Cengiz beye 13 gün önce ameliyat oldum. Tubilast bandaj aynısından yok ama en yakın olarak önerdiği Elektron Medikal varmış. Ordan internette satın alırsın dedi.

Merhaba arkadaşlar. Cengiz beye 13 gün önce ameliyat oldum. Yorumlarınızı okudum ve belki bir katkım olur diye bugün kayıt oldum. Daha önce ki ameliyat olan arkadaşlar ile de burdan iletişime geçmeye çalışacam. Sorularınıza yardımcı olabilirim elimden geldiğince. Ama benim durumumda daha çok yeni gelişmeleri bende çok merakla bekliyorum.

Gecen yıl Türkiye'ye geldigimde doga kimyadan tca %25 sipariş vermistim,kremlerini v.s... herseyini Tam olarak uyguladim kessinlikle hic faydasi olmadi 8 kez uygulamama ragmen...
Gectigimiz ay tekrar aldım ama yurt disindan aldım,ben almanya'da yasiyorum,tca Hongkong 'tan geldi,25 gün de geldi... tca %50 aldım,uyguladim,ciddi bir soyulma gerceklesti... daha önce doga kimyadan aldigim 1 haftaya soyulup bitmisti hemen ardindan uygulayabilmistim,ama bu öyle olmadi... bu daha uzun sürede iyiletsi,izlerde ciddi etkisini gördüm... 1 uygulama daha yapacagim..

Uygulamadan sonra sizlerle resim paylaşmak istedim,ikinci den sonra da resim paylasacagım,insallah faydasını görürüm.. sizlere de bi fayda olur.. sevgiler.

Eklentiler

• 20180218_124418.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 891
Ameliyattan sonra dövme yaptıran var mı? Ben düşünüyorum ama fikirde almak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…