Popüler Konu Jilet izi giderme

Kızlar ben cuma günü ameliyat olucam izler için. Adana da. Devlet hastanesinde plastik cerrahide. İzler geçmicek sadece ameliyat olmuşsun süsü verilecek dedi. Ve yama işlemini tavsiye etmiyorum dedi. Yoksa devlette de yapılıyormuş yama. Haber ederim sizi

mrb devlet hastanesınde varmı bunun tedavısı yanı varsa bızde gıdıp bır muayne olalım belkı amleıyttla farklı sekılıle getırılerr. bu arada sızın kac tane iz var

mrb devlet hastanesınde varmı bunun tedavısı yanı varsa bızde gıdıp bır muayne olalım belkı amleıyttla farklı sekılıle getırılerr. bu arada sızın kac tane iz var

Plastik cerrahi bölümüne gittiğinizde ilgilenirler. O jilet izini kesip dikiş atıyorlar yani ameliyat olmuş süsü veriliyor

bıkac yıl once gıtmıstım amam hıc ılgılenmedıler ve umursamadılar. pekı sgk gecıyormu bu işlemde

Tca yine kullanıp sonuç alan varmı acaba. 5 10 Sean yada saha az kullanıpta sonucu paylaşan olursa sevinirim. İşe yarıyormu yaramıyormu ?

tca asidiyle izlerinden kurtulan varmı yada izlerini azaltan. yaarsa seviniriz

Canım bak ameliyat yerim. Eğer izlerin büyükse daha iyi öünkü küçük izlere çok bişe yapamıyolar. Kesik olan bölgeyi o beyaz yeri kesip aldı tekrar dikti estetik dikişle. Şu an sadece iz geçirici noksar diye bi krem verdi doktor onu kullanıyorum. Bence plastik cerrahiye bi git

Eklentiler

• DD98E6A3-36C1-45AF-97F8-28C82B0921DE.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 917
gecmıs olsun merve hanım. sımdılık cok ıyı gozukuyor amelıyatınız. acaba ızın oncekı resmı varmı amelıyattan oncekı yanı. merak etım degısımı atarsanız sevınırım. bende devlet hastanesıyle randeu aldım ucretsız yapıyorlar ama bır ıp var dedı doktor kalp amelıyatlarında kullanılan onu kullanırsa 1500 fark vememm gerekıyormus o ıple hıc bellı olmuuormus dıkısler

Teşekkür ederim. Aslında önceki sayfalarda var resmi telde yok şu an. Banada estetik iple dikti ama yine de bi düşün ip olayını

ılerde lazerle bı uygulama yapıcakmı doktor yanı bu amelıyatı lazerle kombıne edıcekmı. ben gıttım bana dedıkı lazerle kombıne edılmesı lagzım duz amelıyat olmaz. lazerde bızde yok baska devlet hast. gıt dedı ıkı farklı doktor

Evet devlet hastanesinde lazer yok şu an. Ama bence sen önce ameliyat ol en aza indirgemiş olursun eğer lazer yaptırırsan bu sana maddi olarakta yansır. Yani daha az ücret ödersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…