Popüler Konu Jilet izi giderme

Zeki bey gelistrmis oldgu mucize kürü sayesnde ameliyat izleri dovme izleri yanik izleri cildnzde olusmus her turlu leke ve izin gececegni soyluyor ben arastiriyorm sizlerde bi arastirin derim eger ameliyat izi geciyorsa bizim izlermzde gecer diye dusunuyorm arastrmaya ve yaptrmya deger diye dusunuyorm. Zeki bey ankara'dayms orda olan arkadaslar yuzyuze gorusme imkanina sahipsinz bi gidin gorusn bi gorunun derim belki kendinzi de baskalarni da bu dertten kurtarirsnz

Merhabalar , cengiz bey de ameliyat olanlara sorum olucak , ameliyat sonrasi en cok nelere dikkat etmeli etmeli, ne yapilmamali ? Yardimci olucaklara simdiden tesekkurler.

merhabalar, uzun bir aradan sonra mesajlaşma konularına baktığımda yama ameliyatı olanlara rastladım epey, hepinize ayrı ayrı şifalar diliyorum. umarım daha rahat edeceğiniz mutlu huzurlu günlerinizde yeniden yapacağınız paylaşımlarınızı buradan okurum. ben biraz konuyu değiştirir gibi olacağım ama son zamanlarda benim dikkatimi tca peeling çekti. kimyasal peeling olarak da araştırılabiliyor. evde yapanlar bloglar paylaşımlar var epey ama daha çok yüz uygulamaları konu olmuş. burda bu konuda yani bu sorunla yaşayanlardan var mı uygulayan araştıran paylaşacak olan merak ettim. sanırım ben düşük oranlı bir türde başlangıç yapacağım. paylaşma gayreti de gösteririm ilgilenenler varsa..

merhaba elonexp, tca yı nerden aldın acaba? satıcı ile ilgili bir durum olabilir mi dye merak ediyorum?

Bu konuyu bende merak etmekteyim.

deneyim paylaşımların için öncelikle teşekkürler. ben birkaç soru sormak istiyorum, tca almak istiyorum fakat siteler kafamı karıştırıyor. güvenilir site ve ürün konusunda yardımcı olur musun? burdan yazmak istemezsen özelden mesaj da atabilirsin. bekliyorum. teşekkürler...

Arkadaslar yukarda tca , lazer vs vs diyenler icin yazmak istiyorum ama cengiz hoca disindaki seceneklerin uzulerek ise yaramadigini belirtmek zorundayim.simdi bunu yazsam bile siz yinede ucuz,zahmetsiz tedavilere basvurcaksiniz , bende oyle yapmistim, ise yaramiycagini bilsek dahi yaptik,denedik , deniycez de. Fakat elinde sonunda donup dolasip gitceginiz yer cengiz hoca olucak malesef. Kendi tecrubelerimi aktararak en azindan gercekci olmak istedim. Lazer , buz vs bosuna masrafa girmeyiniz lutfen.. hepimize acil sifalar..

Merhabalar , bu forumdan cok sey ogrendim izlerden kurtulmak icin ,bu nedenle sizlere hafiften bilgiler vermeye calisicam. Yama ameliyati bir hafta once oldum. Sonuctan cok memnunum. Kolumu bir kez gorebildim , izlerden eser yoktu ustune dovmem de cikti. Iz nasil olur ilerde bilmiyorum ama hic pisman degilim, gayet mutluyum, geriye sadece 1 yillik bir sabretme sureci kaldi. Ameliyat dan korkanlar icin pek hissetmeden oluyor, aci vs gibi bisiy yasamadim , o konuda iciniz rahat olsun.Bacak da ilk 4-5 gun yanma olusuyor, yurumek zor oluyor baya , buna hazirlikli olmanizi tavsiye ederim ama suanlik yuruyebiliyorum bir skntim yok. Sorulariniz oldukca yardimci olmaya calisirim , bende burdan cok sey ogrendim , hepinize onceki bilgiler icin ayri ayri tesekkurederim.

Canım sence bu izler geçermi dermarollerle

Eklentiler

• image.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 516
merhba arkadaşlar bu tca yı kullanıp 5 sean yada daha fazla faydasını gören varmı izleri geciriyormu bendede bıkac tane jilet izi var tca aldım doa kımyadan ama kararsızım denemek için yanı olumsuz yorumlar gördum hıc bırıse yaramıyor daha kotu yapıyor dıye

bende baktım sıtesıne oyle bır kur hazırlamıs ama alıp kullanna varmı ve ucret olarak nekdar yerı ıstanbulda galıba sıtesıne baktım

9
bende baktım sıtesıne oyle bır kur hazırlamıs ama alıp kullanna varmı ve ucret olarak nekdar yerı ıstanbulda galıba sıtesıne baktım
Mrhba zeki gunduz kremlerinin fiyati konusnda bilgim yok bir kac kullanici yorumu okudum en az 6 ay duzenli kullanimda sonuc fark ediliyor demsler.. zeki beyin kendi gelstrmis oldgu formuln ameliyat ortamnda uygulanma sekli oluyor islem yapmak dedikleri yani.. islem yaptran bir kac kisiyle msjlastm bu islemi yaptranlar kesik ameliyat izi gibi izlerin cok kolay oldgnu en gec 1 ayda gececegni soyluyorlar islem ucretyle ilgili bilgm yok sadece sunu biliyorm yuze yapilacak islem icin 5 bin gibi bise istiyorms ama bu tur izlerde ne ister onu bilmiyorm cok bise isteyecegni sanmiyorm ama.. klingne gelecek olursak ankaradayms ve benm anladgm su istanbulda bir dermatologla calsmislar ve sonra ayrlmislar suan ankaradayms istersenz arastrn iletisime gecin izlern ne durmda bilmiyorm ama yaniga bile cozum olmussa buna niye olmasn diyorm arastrmalarm devam ediyor sizde arastirn ogrendgnz bilgileri lutfen bizimlede paylasn

keske ıst olsaydı ınsan gıder bılgı alır muayne olurdu. ankara baygı uzak sonuc kesın olsa ınsan orayada gıder ama kesın degıl. bıde dıkatımı cektı telefon fılan yok sadece sız maıl atın mesaj atın dıyor sıte yanı ıletısım numarası olmaması bıraz kafamı kurcaladı. ızler ıcın amelyatmı edıyor yoksa krem verıyo bızmı uyguluyoruz kremı bılgınız varmı. eger telefon bulursanız paylasın benımle arayalım bılgı alalım

Devlet hastanesinde plastik cereahine jilet izi ameliyatı olan varmı acaba? Varsa yardımcı olabilir mi?

Hangi plastik cerraha gidersen git bu izlerle yaşamaya alışman gerektiğini bir çözüm ya da ameliyatın mümkün olmayacağını söyleyecekler şuan için cengiz açıkelin amrşiyatından başka seçenek görnmüyor tek iz ameliyatıdan bahsetmiyorum tabi senn izlerin 2 tane hiç anlam ifade etmez senn için çünkü

Belki baska bi yerden bakmissndr sayfada numaralari wardi ben sana özelden yaziym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…