- 13 Haziran 2012
- 139
- 56
Keske canm benm yaa oyle olsa ne cok sevinirdm ama yinede umut iste belki olur belli mi olur insallah olur diyelim bizBen en azından bacağımızdan deri alınmadan bu üretilen deriyle aynı yöntem uygulanabilr dite düşünüyorum ama dediğin gbi uzun vadede şeyler bunlar
Sen en azindan gorusebilmissn ve iyi kotu bi fikir olusmus ben ameliyat olan kimseyle konusamadm yazdklarmdan istedgm cvplari alamadm foto gormedm belki gorsem bi iki foto karar verebilrdm o yuzden hala tek iz mi yapsam yoksa bunu mu yapsam diye arastrma yapiyorm doktorlara yaziyorm caresiz bir sekildeAmeliyat olan arkadaşlarla görüştüm erteledim canım randevu da almıştım ama cesaret edemedim herkeste çok farklı sonuç vermiş ve bnm iZlerim derin olduğundan daha kalın bir deri ve dikişler olcağı için korktm açıkcası ama beklemedeyim vazgeçmiş sayılmam
Merhabalar ,Bebeğim sana birşey söyleyeyim senin izler benimki gibi beyaz da değilmiş açıkçası ben geçeceğini düşünüyorum çok şükür fazla da kabarmamış işte hangi akla hizmet yaptık bunları hiç bilmiyorum. Contractubex soyulma yapıyor canım ama kendin keselememeye ya da elinle kaldirmamaya özen göster kendi müdahale etme ki iz kalmasın. Evet devam ediyorum bende gondereyim fotoğraf şu an ben üzerine beyazlatici krem sürdüğümde çok zor görünüyorlar Astsubaylik mülakatına gideceğim benim çabam çoğunlukla bu yüzden İNŞALLAH fark edilmez. Geçene kadar devam edeceğim contractubex kalıp gibi oluyor kolunda sakın hemen kolun soyuluyor sanma Eki Görüntüle 1989104
Merhaba,Merhaba şükür ki şifremi yinelebildim 4 yıl önce ameliyat oldum ben cok memnunum yardımcı olabilirim
Surecini anlatip ilk ve son halini paylasrsan cok sevinirz. Biz ameliyat dusunenlere kimse yardimci olmuyor malesef tum sorularmz yanitsz kaliyor ve bizde karar verip bir seyler yapamiyorz ve hala bu dertle ugrasiyorzMerhaba şükür ki şifremi yinelebildim 4 yıl önce ameliyat oldum ben cok memnunum yardımcı olabilirim
Merhaba canm ben bi ara dermarol kullandm ama devam edemedm yaz geldigi icin sanki kabark izlermnden biri deri seviyesne dustu tam bilemiyorm yani belki de bana oyle geliyorMerhaba tekrardan kimse yok sanırım Ben simdi bir dermatolog ile görüştüm telefonda. Altın iğne tedavisinden bahsetti. Bunun dermaroller dan daha etkili olduğunu söyledi. Bir bilgisi olan var mı? Lütfen iletişime geçelim gerçekten bir an önce bunlara çözüm bulmak istiyorum.
Kullananlar cok memnun, nasıl kullandın kaç mmlik anlatabilir misin lütfen cok yardıma ihtiyacım var Daha önce cok iyi sonuc alan bir arkadastan ümitlendim bende. Evde yapılmasının herhangi bir tehlikesi var mı peki? Enfeksiyon ya da iğne kalması gibi şeyler okudum da. Benim izlerim beş altı tane ince kesikler ama üstleri cok beyaz cok dikkat cekiyor en azından hafifletmek istiyorum Cok sorun yasıyorumMerhaba canm ben bi ara dermarol kullandm ama devam edemedm yaz geldigi icin sanki kabark izlermnden biri deri seviyesne dustu tam bilemiyorm yani belki de bana oyle geliyorbiraz havalar serinleynce yeniden baslicam duzenli bi sekilde yapmaya ama bu sefer igne uzunlugunu arttirarak yapicam izlern nasl bilmiyorm ama istersen bi dene canm ins cozum olur kurtulurz
Bir de bu ay kullanmaya baslamayı düşünüyordum ama sen ne zaman baslıcaksın tekrar? Belki beraber başlarız gelişmeleri haberdar ederizMerhaba canm ben bi ara dermarol kullandm ama devam edemedm yaz geldigi icin sanki kabark izlermnden biri deri seviyesne dustu tam bilemiyorm yani belki de bana oyle geliyorbiraz havalar serinleynce yeniden baslicam duzenli bi sekilde yapmaya ama bu sefer igne uzunlugunu arttirarak yapicam izlern nasl bilmiyorm ama istersen bi dene canm ins cozum olur kurtulurz
Canm ben ewde uyguladm burdan bi arkadas yazmsti bende onun yazdklarndan yola ciktm kremleri aldm dermarol siparisi verdm gold serisi pergusadan istedm 1.5 mmlik igneliden istemistn ama simdi 2.0 yada 2.5 istemeyi dusunuyorm daha etkili olur diye.. canm sanirm bayramdan bi hafta sonra baslarm havalar biraz sernleyince yaniKullananlar cok memnun, nasıl kullandın kaç mmlik anlatabilir misin lütfen cok yardıma ihtiyacım var Daha önce cok iyi sonuc alan bir arkadastan ümitlendim bende. Evde yapılmasının herhangi bir tehlikesi var mı peki? Enfeksiyon ya da iğne kalması gibi şeyler okudum da. Benim izlerim beş altı tane ince kesikler ama üstleri cok beyaz cok dikkat cekiyor en azından hafifletmek istiyorum Cok sorun yasıyorum
Paylaşırım tabi ama senin için de sıkıntı olmazsa özelden iletişime geçebilir miyiz? En azından süreçte de birbirimize yardımcı oluruz ,Izlerni paylasr misn canm nasl senin izlern benmde 4 tane izim war ama basima bela her seyime engel 4 izbu arada ben 3 4 uygulama yaptm herhangi bi sorun yasamadm bi de igneler gozunu korkutmasn saglam yaplmis bi dermarolde igne kirilmasi yada deri icinde kalmasi gibi sorunlar yasamazsn ben yasamadm yani
Canm ewet o izlerden hic eser yok sadece yanik izi ve alaninda baya buyukmus benm alanm 2×4 cmlik bi dikdortgen seklinde ve hatta 4 izim arasnda da bosluk war. Sanirim cengiz beye ameliyat oldn guzel olms kurtulmussn en azndan bacagndaki iz nasl peki canm eger sakncasi yoksa ozelden paylasablr misnMerhaba arkadaslık gönderin isterseniz ilk resimlerimi yüklemişim buraya oradan bakabilirsiniz
Buda son hali 4 yıl geçmiş aradan ilk bakışta yanık izi gözüküyor yani öbür izden eser yok kimsenin dikkatini çekmiyor sorgu yok sual yok