Popüler Konu Jilet izi giderme

Bu forumdaki butun yorumlarn cogunu okudum canm olup memnun olanda war olmayanda war herkese zorlugu ayni deil biri gider tek koldan olur sureci rahat gecer alani buyuk deildr yada izleri derin deildr cok deildr bir suru sebep yani ameliyati iidr sonuc yuzunu guldurur ama bir baskasinin alani genistr derindr birden cok alanda wardr sonucta ona gore degisr o yuzden bence cok da yorumlara bagli kalma ne istedgn cok onemli ewet izlerden kurtulmak istiyorz hepimz istedgmz bu ama nasl olmasni istiyorsn tek iz mi o alanin yanik gibi oldgu bi sonuc mu yada izlern durdgu ama belirsz oldgu bi sonuc mu buna karar verirsen bence gidecegn doktor da sececegn yontem de her sey yani netlesmis olur. Bende tek izle yanık izi arasndaym ama sanirm yanik izi olmasi cok daha ii ve bu deri ameliyatini olan bir cok kisi artk yok burda foruma bile girmiyorlar demek ki sonuctan memnunlar demek ki olumlu ki artk buraya ugramiyorlar. Senin izlerin nasl canm cok mu derin mi tek kol mu ?

Ameliyatta 1 yılı dolan arkadaşlar tişört giyiyormusunuuuuz malum yaz geldi. Değdi mi tüm sıkıntılaraa

Degip degmedigine sen karar ver.ben 2,5 yıl oldu.ancak bundan ileri gitmiyor arkadaşlar. Alttan izler belli oluyor sanırım. Sadece adı değişti. Bence görenlerde alttaki izlerin jilet olduğunu anlayabilir sanırım. Siz ne dusunuyorsunuz

Size dikiş atılmışmıydı dikişlerin açılmış olma ihtimali var mı acaba. Ve yamanın da ince beya kalın alınmış olması da etkiliyor diye söylemişti ameliyat olan bir arkadaş. Siz başkaları gördüğünde nasıl tepki alıyprsunuz aldığınız tepkiler sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok bence çünkü genelde bunları bizim gibi bilenler anlayıp sorgulayabilir diye düşünüyorum

Tabi bizler gibi ameliyat olacakların beklentileri büyük herkesin son umudu tek çaresi bu ameliyat hepimiz izler hiç görünmez umuduyla ameliyata razı oluyoruz ama sonuçları bilemiyoruz tabi herkeste farklı sonuçlar verebiliyor sanırım

Merhaba bende cengiz bey e yama yaptrmayi düşünüyorum sonucu benimle paylaşır misniz telefon numaram 05495454965

Arkadaşlar dermaroller aldım tedaviye başlıycam ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum tedaviyi uygulamış güzel sonuçlar almış arkadaşlar lütfen yardımcı olun kaç gün aralıklarla hangi ilaçlarla nasıl bir uygulama yaptınız ayrıntılarıyla yazarsanız çok memnun olurum

Merhabalar. Bu dertten muzdarip olan biri olarak kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Kullandığım ürünler

1. DermaRoller (iğne)
2. Contractubex (deri düzeltici)
3. TCA %50 (deri soyucu)
4. Madecassol (deri düzeltici)
5. Expigment %4 (deri soyucu)
En faydalı olan işlemin TCA olduğunu düşünüyorum. Asit olduğu için iz olan bölgeye az miktar uyguluyorsunuz, sonra deri soyulup dökülüyor, alttan yenisi geliyor, bu şekilde ben yaklaşık 6 ay içerisinde 3 kez uyguladım, sanırım 2-3 kez daha uygularsam geçeceğini düşünüyorum. Benim izlerim çok derindi, şimdiki hali aşağıda. Derinin kırmızı gözükmesinin nedeni expigment %4 kreminden dolayı, TCA kadar deriyi soymasa da bir miktar da o soyuyor. Diğer kremler de düzeltici. Önce soyup sonra düzeltici kremleri uyguluyorsunuz. Bence ameliyat yaptırıp paranızı boşuna harcamayın. Hepinize geçmiş olsun.

Eklentiler

• 20170729_124107.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 1.153
  • 20170729_124120.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 747
  • ee.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 748
Jilet izi olan düz beyaz çizgi giderek, derinin doğal kırışık dokusu geri geliyor. Kırımızılık da zaman içerisinde kaybolunca işlem tamamlanmış oluyor. Ameliyat yaptırılsa bile alttaki scar dokusu gitmediğinden ve onun üstüne başka bir deri nakledildiğinden, dikkatli bir göz bu durumu anlayacak ve size yine "koluna jilet mi attın?" diye soracaktır. Bence, en doğru yöntem, vücudun kendi kendisini yenilemesi tekniğini kullanmaktır. TCA ve expigmentten kaynaklanan kızarıklık daha sonra bakım kremleri ile düzeltilebilir. Yeter ki scar dokusu kalksın ve deri tekrar doğal dokusuna kavuşsun. Eğer deriniz çok ince ve narin ise TCA %30 hatta %20 ye kadar düşürün, expigmentin de %4 yerine %2 lik olanını uygulayabilirsiniz. Moralinizi hiç bozmayın, sabırla yukarıda yazdığım süreci uygulayın. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hepinize geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle müsterih olun ve bu durum için moraliniz hiç bozulmasın. Geçmeyecek bir şey değil. Bende ilk başta sizin gibi çaresizdim, deneme yanılma ve internetteki okumalar ile tca yı denedim. Ve diğer hiçbiri değil, sadece tca çözüm oldu. TCA da önemli olan oranını iyi ayarlaman, eğer vücudunuz hassas ise %liği düşürün. Sert bir deriniz varsa benim gibi %50 ye kadar çıkabilirsiniz. Ama bence %50 yi asla aşmayın. Sanırım genel olarak kadınlar için %30 ya da %40 iş görecektir. Önceki mesajlarda TCA deriyi kaldırmıyor demişler ama mümkün değil, bildiğiniz asit, üst deriyi yakıp alttan yenisinin oluşmasını sağlıyor. Scar tabakası kaç milim derinlikte ise o bölümün yukarı çıkması için sürekli 2-3 ayda bir yakmanız lazım. En sonunda altta scar, yani ölü deri bölgesi kalmayıncaya kadar bu işlemi tekrar etmelisiniz. TCA ile yaktıktan sonra hemen madecassol ve de dermovate sürüyorsunuz her gün. Dermovate beyazlatmak için, madecassol ise deriyi onarmak için. Sonra deri kuruyunca üst bölümü de atmak için expigment %4 sürüyorsunuz 2 gün boyunca sonra o da düşüyor. Sonra tekrar madecassol... Döngü hep bu şekilde.. Önce yakıp, arkasından tamir ediyoruz. Boşuna doktorlara paranızı kaptırmayın. Üstelik tam olarak da yine düzelmiyor. Bacaktan aldıkları derinin yeri sonradan çok çirkin gözüküyor. Ameliyatı kesinlikte hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Benim kolumun bugünkü fotosunu aşağıda fikir vermesi için gönderiyorum. Hiç moralinizi bozmayın, düzeltilemeyecek birşey değil. Geçmiş olsun.. :)

Eklentiler

• 20170730_232915.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 719
tca yı kullandım ve kollarımı mahfeden tca oldu keşke yaptrmasaydim o zaman ameliyata da gerek kalmayacakti kollarimdaki izler tca ile bembeyaz oldu ve çok daha fazla belirginleşti...

Yüz
tca yı kullandım ve kollarımı mahfeden tca oldu keşke yaptrmasaydim o zaman ameliyata da gerek kalmayacakti kollarimdaki izler tca ile bembeyaz oldu ve çok daha fazla belirginleşti...
Yüzdelik oranını düşürseymişsin keşke. Büyük ihtimalle %50 kullanmışsındır. %20 bile bazı ciltlerde iş görür aslında. Sabırlı olmak gerek. Benim ki 1 sene sürdü. Yardımcı onaran kremleri de aksatmadan uygulamak gerek.

yuzde 30 olani ile basladim diye hatirliyorum yuzde 50 ile baslicak degilim bence tamamen sonuc aldiktan sonra buraya yazmalisin bir suru insan bu sekilde hataya düşüyor benimkilerde pembeydi sonra beyaza döndü ve cok daha belli oldu

Elonexp bir sey sormak istiyorm ameliyat sonrasi kola atel takiliyoms ya kolu oynatmamak icin bu atel nasil bise canm alçıdan falan mi yapiliyo yoksa baska bise mi

Peki bir sey daha sorabilr miym cengiz bey yazisinda genis sargilarla sarilacak demis bu kol ve bacak sargilari ne genislikte ? Cektign fotograf icin kamera ayarlarndan fotograf boyutunu degisip cekersen atabilrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…