Popüler Konu Jilet izi giderme

Canmcm insallah gecer sen gozle gorulur bi sonuc elde etmissn ama devam edersen birakmazsan gecer bence ve dedign gibi cok belli etmiyolar insallah tamami gecer bende bilmiyorm ki hangi akla hizmet yaptk bunlari. Benm cok beyaz deiller dogru ama deriden kabark oldgu icin fark ediliyolar insallah bende sonuc alirm insallah gecer ikimzde kurtulurz bu dertten insallah:dua:

İNŞALLAH kuzum . Daha kötüleri de var biz yine şükredelim ALLAH yaptığımızı affetsin şifamızı versin Hoppa

İNŞALLAH kuzum . Daha kötüleri de var biz yine şükredelim ALLAH yaptığımızı affetsin şifamızı versin Hoppa
Amin canm benm amin.. ben bugun dermarollere baktm da titanyum ama altn iğneli yaziyo senin aldgn hangisi canm bir de mm den secim yapiyosn 1.5 mm 2mm ve 2.5mm war 2 ve 2.5 yara izi icin diyo sen hangisni kullandn canmcm ha bide igne sayisi cok soru sordm da kisacasi hangisi deseydm daha iidi :KK48:

Amin canm benm amin.. ben bugun dermarollere baktm da titanyum ama altn iğneli yaziyo senin aldgn hangisi canm bir de mm den secim yapiyosn 1.5 mm 2mm ve 2.5mm war 2 ve 2.5 yara izi icin diyo sen hangisni kullandn canmcm ha bide igne sayisi cok soru sordm da kisacasi hangisi deseydm daha iidi :KK48:

Olsun balım sor ne olcak :KK66: ben 1.5 luk titanyum 540 iğneli aldım ama çok bastırma alırsan çok kanamasın. Tahriş olmaması için.

Eklentiler

• 1493589511660-786868790.jpg
    1493589511660-786868790.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 941
Ayy cok saol kuzucmm :KK68: siparis vericem ve baslicam yapmaya sonucu mutlaka paylascam :KK24:

Mutlaka yaz canımın içi bari biri görse umut olur benim buraya yazma amacım da bu yıllardır dert ettiğim izlerime çare buldum başkaları bari çok zaman kaybetmesin benimkiler artık neredeyse gorunmuyor çok şükür şimdi gelinimize yapcaz İNŞALLAH onda da aynı sonucu alırız ama senin izler gerçekten iyi önemli olan umudunu kaybetmemen. Yüklediğim gelinimizin daha kötüleri var umutsuz olma :KK25:

Eklentiler

• 1493672325611-1229962896.jpg
    1493672325611-1229962896.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 1.207
Mutlaka yaz canımın içi bari biri görse umut olur benim buraya yazma amacım da bu yıllardır dert ettiğim izlerime çare buldum başkaları bari çok zaman kaybetmesin benimkiler artık neredeyse gorunmuyor çok şükür şimdi gelinimize yapcaz İNŞALLAH onda da aynı sonucu alırız ama senin izler gerçekten iyi önemli olan umudunu kaybetmemen. Yüklediğim gelinimizin daha kötüleri var umutsuz olma :KK25:
Insallah gecer hic iz kalmaz insallah sen yeni bi foto cekip atsana net goreym seninkini gecen attgn karanlikta ya pek net anlasilmiyo umudm tukendikce acip seninkine bakaym guc alaym devam edeym pes etmeden insallah bunu yapar kurtuluruz insallahh :dua:

Kuzum bir de ben senin aldgni bulamadm hala senin igneler sarı deil mi benm 540 igne baktigm titanyum igne gumus grisi yani pek fark eder mi bilemedm ama seninkini bulamadm ben :110:

Sarı benimki kuzu ama fark edeceğini sanmıyorum titanyum igneliyse siteye güveniyorsan nerden aldığın önemli değil almadan önce siteyi iyi araştır Google'da arat mutlaka. Bide benim bi akrabam de eczacı ona da sordum uygulamadan sonra hemen kremleri sürsem yan etki olur mu diye o da birşey olmaz gözenekler kapanmadan daha içeri girmiş olur etki eder dedi. Ama mutlaka hijyene önem ver. Çok şükür benimkiler iyice geçiyor inanarak yaptım geçmez diyorlardı gerçekten hiçbir şey imkansız değilmiş.
20170504_002143.jpg 20170504_002123.jpg

Sarı benimki kuzu ama fark edeceğini sanmıyorum titanyum igneliyse siteye güveniyorsan nerden aldığın önemli değil almadan önce siteyi iyi araştır Google'da arat mutlaka. Bide benim bi akrabam de eczacı ona da sordum uygulamadan sonra hemen kremleri sürsem yan etki olur mu diye o da birşey olmaz gözenekler kapanmadan daha içeri girmiş olur etki eder dedi. Ama mutlaka hijyene önem ver. Çok şükür benimkiler iyice geçiyor inanarak yaptım geçmez diyorlardı gerçekten hiçbir şey imkansız değilmiş.
Eki Görüntüle 1991101 Eki Görüntüle 1991102
Kuzucumm gercektn cok ii olmuş insallah hepsi gecer devam et sakın bırakma.. bende senin soyledgn siteden alaym dedim pergusadan ama 540 igneli titanyum seninki gibi sarı deil sarı olandan 200 iğneli war onumu alsam dedim acaba ama baska markalara bakiym 540 sarı igneli bulursam onu alaym artk canm baska yapcak bise yok artk

Kuzucumm gercektn cok ii olmuş insallah hepsi gecer devam et sakın bırakma.. bende senin soyledgn siteden alaym dedim pergusadan ama 540 igneli titanyum seninki gibi sarı deil sarı olandan 200 iğneli war onumu alsam dedim acaba ama baska markalara bakiym 540 sarı igneli bulursam onu alaym artk canm baska yapcak bise yok artk

Canım ven alırken de gümüş rengi görünüyormuş sayfayı kaydetmiştim ordan buldum geldiğinde sarıymis inan hiç dikkat etmemistim güvendiğin yerden al kuzum yine istersen ben ordan aldım memnunum İNŞALLAH sende faydasını görürsün de kurtuluruz

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-06-00-05-59.png
    Screenshot_2017-05-06-00-05-59.png
    144,9 KB · Görüntüleme: 907
Canım ven alırken de gümüş rengi görünüyormuş sayfayı kaydetmiştim ordan buldum geldiğinde sarıymis inan hiç dikkat etmemistim güvendiğin yerden al kuzum yine istersen ben ordan aldım memnunum İNŞALLAH sende faydasını görürsün de kurtuluruz
Tamam kuzu bende onu istiyeym artk nasl gelirse hemen basliym bende hemen sonuclansn istiyorm

merhabalar arkadaşlar , son zamanlarda cengiz açıkelde ameliyat olanlar veya ustunden 6-10 ay geçmiş olanlar lutfen fotoğraf paylaşımı ve durum değerlendirmesi yaparmısınız, bizler için bişiylere karar vermek açısından önemli , şimdiden teşekkürler.

merhabalar arkadaşlar , son zamanlarda cengiz açıkelde ameliyat olanlar veya ustunden 6-10 ay geçmiş olanlar lutfen fotoğraf paylaşımı ve durum değerlendirmesi yaparmısınız, bizler için bişiylere karar vermek açısından önemli , şimdiden teşekkürler.
Canm izlerin icin simdiye kadar neler yaptn neler denedin gecmedi de son care cengiz hoca mi dedin merak ediyorm ayrca izlerni foto paylasir misn? Ayrca arkadas dermarollerdn bahsetti sen denedn mi hic arkadas baya ii cozum almis benmde aklma yatti cozum alinabilr daha ii hale gelebilrler diye dusunuyorm

Kızlar buarada soylemeyi unuttum kuaförler ya da güzellik merkezleri lazerle tedavi ederiz derlerse hemen kaçın ordan denemeyin sonuçları kötü oluyor size fotoğraf da atcam . En iyisi doktorlarla birlikte hareket etmek tabi ameliyata karşıyım çünkü olumlu sonuç alan hiç duymadim uzun vadede de kesilip bicilmeden sonuç almaya çalışmak psikolojikmen bana daha iyi gibi geliyor. Bunlardan kalan izleri geçirmek için neler çektim :KK43:

Eklentiler

• 20170212_163907.jpg
    20170212_163907.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 1.295
  • 20170212_162805.jpg
    20170212_162805.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 1.073
  • 20170218_114520.jpg
    20170218_114520.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 1.021
Kızlar buarada soylemeyi unuttum kuaförler ya da güzellik merkezleri lazerle tedavi ederiz derlerse hemen kaçın ordan denemeyin sonuçları kötü oluyor size fotoğraf da atcam . En iyisi doktorlarla birlikte hareket etmek tabi ameliyata karşıyım çünkü olumlu sonuç alan hiç duymadim uzun vadede de kesilip bicilmeden sonuç almaya çalışmak psikolojikmen bana daha iyi gibi geliyor. Bunlardan kalan izleri geçirmek için neler çektim :KK43:
Kuzumm bu nee boyle lazerle mi böyle oldu ? Ayy canm benm yaa duzelene kadar insan ölüp ölüp diriliyor hep para tuzagi bunlar yemin ederim hep para tuzagi

Merhabalar,

Jilet izi tedavisi olup daha sonrasında koluna tekrar dövme yaptıran oldu mu acaba? Ben ameliyat olalı 1,5 seneye yakın olacak ama tam anlamıyla bir iyileşme olmadı 2 senemin dolmasını bekliyorum dövme yaptırmayı düşünüyorum tekrar çünkü alttan dövme izlerim var. Konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkür ederim.

Merhabalar,

Jilet izi tedavisi olup daha sonrasında koluna tekrar dövme yaptıran oldu mu acaba? Ben ameliyat olalı 1,5 seneye yakın olacak ama tam anlamıyla bir iyileşme olmadı 2 senemin dolmasını bekliyorum dövme yaptırmayı düşünüyorum tekrar çünkü alttan dövme izlerim var. Konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkür ederim.
Canm foto paylasr misn rica etsem once nasldi sonra nasl oldu bizlere de fikir olur paylasrsan sevinrm canisi simdiden tskkr

Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun lütfen çok kararısızım benm de 6 tane jilet izim var 4ü derin ameliyat düşğnüyordum fakat ameliyat olan arkadaşların yorunlarını okuyunca iyice tedirgin oldum cengiz beye form göndermiştim numarasnı yazmış arayabilirsin diye aradım başka çaren yok ben sana kesin geçer diyemem dedi. ve en önemli sorun da izlerin yama altından belli olması ameliyat olan arkadaşlar Allah rızası için yorum yapın foto paylaşın izler belli oluyor mu derin izler özellikle ve kolumdaki ize alışamamışken bacağımdaki yeni bir ize alışmak hep koldan bahsediliyor bacakta belirgin bir iz kalıyor mu lütfen cevap verin lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 1.932
X