- 22 Temmuz 2014
- 99
- 36
Fotoğraf atamıyorum bi daha deniyim ama beceremedim galibaMerhaba arkadaşlar
Dün gidip fraksiyonel lazer é başladım ilk gün olmasına rağmen görüntü beni mutlu etti açıkçası 3 seans olarak aldım ayda bir kez yapılacak buzla soğuttuktan sonra uyguladılar pek acı hissetmedim şu an da sürtünmeden dolayı oluşan yara gibi bir yanma ve sızlama hissi var sadece bir krem kullanıyorum ve buz kompleksi yapıyorum her ay fotoğraf çekip sizlerle paylaşıcam bakalım sonuç ne olacak
Fotoğraf atamıyorum bi daha deniyim ama beceremedim galiba
Ben ümitliyim fraksiyonel lazerden bakalım nasıl olucak 3 ay sonra gelişmeleri sizlerle paylaşıcamArkadaşlar bende de bu şekilde izler var yardımcı olurmusunuz lütfen
Ne kadar ücret istediler canım ya bendeki cam kesiği derin değil ama yüzeyde kabarık et tabakası var sende ki izlerler nasılBen ümitliyim fraksiyonel lazerden bakalım nasıl olucak 3 ay sonra gelişmeleri sizlerle paylaşıcam
Beyzam nasılsın kolunun durumu nasıl bacagındakı kızarıklık gectımıYanı duzelmiyecek gibi değil çok zorlanmaz yamanın izleri kapatmasi mümkün fiyata gelen nce 4- 8 bin arası tutar en iyisi yüz yüze gorus
ş yoksa mail ile iletişime gec biz ne desek bos
Bacaktaki kızarıklık halen var doğrusu pek te umursamiyorum ama öncelerine gore çok iyi durumda kollar iii durumda ve halen iyileşme devam ediyor 14 ay oldu önümüzdeki ay cengiz hacanın yanına gidecem kontrol için .senin kollar nasıl umarım beklentilerini karsilamistirBeyzam nasılsın kolunun durumu nasıl bacagındakı kızarıklık gectımı
Bandajdan cıktıktan sonra bır kac dakıka cok ıyı sonra kabarıyor o bolge benım alttakı kıl koklerı su an ıcın kırmızımsı bı renk verıor ıze hala cıkmayan kıllar var kolumda beklıorum cıksınlar dıye ama cok ınatcılar bırde kabarma oluyor onun dısında su an ıcın ıyı ınsallah sıfır yukselk oldugu zamanlara kavusmak dılegı ıle bırde su kıl.koklerı sorunu hallolursa ıyı olcak ıns bacagımda hala pembemsı bı renk var ama bır kac sanıye elımle ovunca kırmızılık gecıor 3-4 dakıka sonra tekrar kırmızı bakalım beklıoruz ınsallah sabrettıgımıze degecekBacaktaki kızarıklık halen var doğrusu pek te umursamiyorum ama öncelerine gore çok iyi durumda kollar iii durumda ve halen iyileşme devam ediyor 14 ay oldu önümüzdeki ay cengiz hacanın yanına gidecem kontrol için .senin kollar nasıl umarım beklentilerini karsilamistir
Bandajdan cıktıktan sonra bır kac dakıka cok ıyı sonra kabarıyor o bolge benım alttakı kıl koklerı su an ıcın kırmızımsı bı renk verıor ıze hala cıkmayan kıllar var kolumda beklıorum cıksınlar dıye ama cok ınatcılar bırde kabarma oluyor onun dısında su an ıcın ıyı ınsallah sıfır yukselk oldugu zamanlara kavusmak dılegı ıle bırde su kıl.koklerı sorunu hallolursa ıyı olcak ıns bacagımda hala pembemsı bı renk var ama bır kac sanıye elımle ovunca kırmızılık gecıor 3-4 dakıka sonra tekrar kırmızı bakalım beklıoruz ınsallah sabrettıgımıze degecek
Benım 14 ay fılan oldu ızlerden cok benım yama olan bolgede takıntım var beklentıyı yuksek tutuyorum bwlkıde bılmıyorum ama henuz beklıyorum hala 2yıl bı dolsun bakacam bakalım ne olcakSenin ne kadar oldu ameliyat olalı? İzler görünüyor mu alttan? Offff yaz geliyor çok mutsuzum((((
Benım 14 ay fılan oldu ızlerden cok benım yama olan bolgede takıntım var beklentıyı yuksek tutuyorum bwlkıde bılmıyorum ama henuz beklıyorum hala 2yıl bı dolsun bakacam bakalım ne olcak
Şu an topluma acmadım kolumu ama bakalım bıraz daha ıyı olsun dıye beklıorumİnşallah istediğin gibi olur... Bence 2 yıldan sonra bile çok şey değişebilir yıllar içinde moralini bozma en azından olur olmaz insanların ön yargılarına maruz kalmıyorsundur
Bu ameliyatı olacak olan vakit geçirmeden olsun. Çünkü iyileşme süreci 1 sene yani şimdi olsan seneye yaza rahatsın.
Süre fazla değil aslında 2010 yılından beri bu iş aklımdaydı para yoktu para oldu uygun zaman olmadı ancak geçen hafta bu işi hallettim. Arada ziyan olan 5 sene. Ancak yaptırmasaydım ileride keşke diyecektim.
En berbat yerde. Ne saatle ne de başka birşeyle kapanır. Sol ön kol bilekle dirsek arasındaydı. Bende izmirden gittim zor oluyor ama yapacak birşey yok. Yaz bitimi ameliyat olsan seneye rahatsın. Yazın o sıcakta çekilmez ameliyat.kolunun neresinde izler canım? ben Ankarada yaıyorum ya cengiz bey keşke burada olsaydı . babam bileğimi bilmyor hiç görmedi saat takıyorum yazın hep . ve ikinci yazım bu . ne yapayım bilmiyorum