Popüler Konu Jilet izi giderme

Fotoğraf atamıyorum bi daha deniyim ama beceremedim galiba

merhaba arkadaşlar. benim de bileğim de 5 çizik var ve çok rahatsız oluyorum . franksiyonel lazere daha önce gitmiştim 2 seans ama hiç bir işe yaramıyor bence. dr. Cengiz AÇIKEL'in videosunu izledim . ona gitmek istiyorum aslında ama ANKARA'da yaşıyorum . CENGİZ beye ameliyat olanlar mümkünse foto atabilir mi?? çok merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu? :///

Arkadaşlar bende de bu şekilde izler var yardımcı olurmusunuz lütfen

Eklentiler

• 14557248158669496679.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 513
Yanı duzelmiyecek gibi değil çok zorlanmaz yamanın izleri kapatmasi mümkün fiyata gelen nce 4- 8 bin arası tutar en iyisi yüz yüze gorus
ş yoksa mail ile iletişime gec biz ne desek bos
Beyzam nasılsın kolunun durumu nasıl bacagındakı kızarıklık gectımı

Beyzam nasılsın kolunun durumu nasıl bacagındakı kızarıklık gectımı
Bacaktaki kızarıklık halen var doğrusu pek te umursamiyorum ama öncelerine gore çok iyi durumda kollar iii durumda ve halen iyileşme devam ediyor 14 ay oldu önümüzdeki ay cengiz hacanın yanına gidecem kontrol için .senin kollar nasıl umarım beklentilerini karsilamistir

Bandajdan cıktıktan sonra bır kac dakıka cok ıyı sonra kabarıyor o bolge benım alttakı kıl koklerı su an ıcın kırmızımsı bı renk verıor ıze hala cıkmayan kıllar var kolumda beklıorum cıksınlar dıye ama cok ınatcılar bırde kabarma oluyor onun dısında su an ıcın ıyı ınsallah sıfır yukselk oldugu zamanlara kavusmak dılegı ıle bırde su kıl.koklerı sorunu hallolursa ıyı olcak ıns bacagımda hala pembemsı bı renk var ama bır kac sanıye elımle ovunca kırmızılık gecıor 3-4 dakıka sonra tekrar kırmızı bakalım beklıoruz ınsallah sabrettıgımıze degecek

Senin ne kadar oldu ameliyat olalı? İzler görünüyor mu alttan? Offff yaz geliyor çok mutsuzum ((((

Senin ne kadar oldu ameliyat olalı? İzler görünüyor mu alttan? Offff yaz geliyor çok mutsuzum ((((
Benım 14 ay fılan oldu ızlerden cok benım yama olan bolgede takıntım var beklentıyı yuksek tutuyorum bwlkıde bılmıyorum ama henuz beklıyorum hala 2yıl bı dolsun bakacam bakalım ne olcak

Benım 14 ay fılan oldu ızlerden cok benım yama olan bolgede takıntım var beklentıyı yuksek tutuyorum bwlkıde bılmıyorum ama henuz beklıyorum hala 2yıl bı dolsun bakacam bakalım ne olcak

İnşallah istediğin gibi olur... Bence 2 yıldan sonra bile çok şey değişebilir yıllar içinde moralini bozma en azından olur olmaz insanların ön yargılarına maruz kalmıyorsundur

Resin atmaya çalışıyorum ama olmuyor boyutu büyük diyor kabuklar soyulmaya başladı ciddi anlamda fark yok ama daha iyi gibi

Bu ameliyatı olacak olan vakit geçirmeden olsun. Çünkü iyileşme süreci 1 sene yani şimdi olsan seneye yaza rahatsın.
Süre fazla değil aslında 2010 yılından beri bu iş aklımdaydı para yoktu para oldu uygun zaman olmadı ancak geçen hafta bu işi hallettim. Arada ziyan olan 5 sene. Ancak yaptırmasaydım ileride keşke diyecektim.

İnşallah istediğin gibi olur... Bence 2 yıldan sonra bile çok şey değişebilir yıllar içinde moralini bozma en azından olur olmaz insanların ön yargılarına maruz kalmıyorsundur
Şu an topluma acmadım kolumu ama bakalım bıraz daha ıyı olsun dıye beklıorum

kolunun neresinde izler canım? ben Ankarada yaıyorum ya cengiz bey keşke burada olsaydı . babam bileğimi bilmyor hiç görmedi saat takıyorum yazın hep . ve ikinci yazım bu . ne yapayım bilmiyorum

kolunun neresinde izler canım? ben Ankarada yaıyorum ya cengiz bey keşke burada olsaydı . babam bileğimi bilmyor hiç görmedi saat takıyorum yazın hep . ve ikinci yazım bu . ne yapayım bilmiyorum
En berbat yerde. Ne saatle ne de başka birşeyle kapanır. Sol ön kol bilekle dirsek arasındaydı. Bende izmirden gittim zor oluyor ama yapacak birşey yok. Yaz bitimi ameliyat olsan seneye rahatsın. Yazın o sıcakta çekilmez ameliyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…