Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence suan normal.acele etme.be de ameliyat olali 2 sene oldu.doktoeun dediklerini aksatma yeterli.sadece o nokta gibi olan yerde ne var onu coEmedim..ama alttan iz belli olmaz suanda.rahat ol.sakin ol.bundan soneasi cok kolay olacakArkadaşlar ameliyat olalı 2 hafta oldu kolumun durumu resimdeki gibi bi bakarmısınız alttan izler belli oluyor mu..Özellikle ameliyat olan arkadaşlar bi bakabilirse sevinirim bu alttan belli olan gizli dikişlerin görünümü zamanla geçiyormu yorumlarınızı bekliyorum..
doktor estetik olmaz demişti bana, beni rahatsız ediyor herkes bakınca noldu buraya diyor da; estetik olmaz dedi acaba lazer olur mu ki?Aslında iki yolu var canım. Bir dövme ile üzerini kapatmak yani cover, ikinci ise kızların söylediği gibi lazerle tedavi. Kısa süreli bir işlem ama illa canın hafifte olsa yanar diye düşünüyorum. Dövme ve lazer her şekilde can yakar malum. :)
2 aya bundan daha iyi olacagi kesin.ama girecegin mulakat askeri yada polislik falansa zaten orda en kucuk izden elenme sansib var.yani izin kesik olmasi yada yara olmasi farketmez.ama baska bir mulakatsa sıkıntı olmaz.İyi yorumların için teşekkürler bahsettiğin yer hoca kan pıhtısını atsın diye neşterle delik açmıştı sargıları çıkardıktan sonra delik açtığı yerdeki deri kalktı ve yara yaptı onun izi geçmesini bekliyorum bende realist sana bi sorum olcak 2 ay sonra bi mülakata gireceğim ve ameliyatıda sırf onun için yaptırdım desem yeridir 2 3 ay gibi bi sürede kol kendini biraz olsun toparlar mı görünümü biraz olsun normale döner mi?
İnşallah sonunda istediğin gibi sonuç alırsın insanın yaşı geçtikçe daha çok takyormuş gercekten benim tek skntim hamileyim ve çocuk olur olmaz ameliyat olmak istiyorum sence zorlanirmiyim çünkü doğum felan derken bi sene gecicek bunun iyileşme süresi de var iki sene artık daha fazla ertelemek istemiyorumArkadaşlar bu izlerin tek bi çaresi var o da cengiz beyin yöntemi. Ben yıllarca bu izlerle yaşadım. Kolumu insanlardan saklamaya çalıştım. Daha yeni tanıştığınız bi insan bile size rahatça koluna ne yaptın diye sorabiliyor. Sizin ve aileniz hakkinda yanlış izlenim yaratiyor. Bunlar beni çok yıprattı. Bu yüzden iki hafta önce cengiz Acikel e ameliyat oldum. Hiç gözümde büyüttüğü m gibi olmadı. Ki ben korkardım ameliyatta n canım tatlidir biraz. Böyle söyleyince komikte oluyo tabi kendine böyle zarar veren birinin caninin tatlı olmasi. Neyse ışte arkadaşlar ben bayadir burda yazılanları takip ediyodum. Yazmak istedim. Süreçle ilgili merak ettikleriniz olursa yardımcı olurum.
Geçmiş olsun... Cesaretlendim biraz :) peki şuan görüntü nasıl ?Şöyle ki cok kucuk bi ameliyat zaten. Lokal anestezi ile yapiliyor. ilk bes gun dinlenmen gerek sadece. Sonra kolunda ki atel cikiyor. Kolunu rahatca hareket ettirebiliyosun. İkinci gun benim biraz agrim oldu ama o da dayanilmicak bi agri degildi.Pek bir zorlugu yok. Bencede bekletme zor bi surec degil zaten. Biz cok guvendik Cengiz beye. Benim nisanlim ve babam da doktor. Onlara bu yontem basindan beri cok mantikli gelmisti zaten. Ben korktugum icin erteledim hep keske hemen olsaydim diyorum.
Tesekkur ederim. Daha yeni oldugu icin haliyle kizarik durumda. Zaman gectikce kendi ten rengimi alicakmis.Geçmiş olsun... Cesaretlendim biraz :) peki şuan görüntü nasıl ?
Anladım, umarım istediğin sonucu alırsın. Peki alttan iz belli oluyor mu ? Yani yanık dersek inanılır gibi mi acaba :)Tesekkur ederim. Daha yeni oldugu icin haliyle kizarik durumda. Zaman gectikce kendi ten rengimi alicakmis.
19.ay resimleri yorumlarınız nedir ?Eki Görüntüle 1643826 Eki Görüntüle 1643827 Eki Görüntüle 1643829 Eki Görüntüle 1643830 Eki Görüntüle 1643831
Ama izler belli oluyor alttan benim en büyük korkum izlerin ameliyattan sonra belli olması. Ama sende özel bir durum olmuş galiba Önceki sayfalarda vardı mesajın19.ay resimleri yorumlarınız nedir ?Eki Görüntüle 1643826 Eki Görüntüle 1643827 Eki Görüntüle 1643829 Eki Görüntüle 1643830 Eki Görüntüle 1643831
Geçmiş olsun arkadasım şimdiden eski rengine dönmeye başlamış :) ilerleme var önceki fotoğrafa göre izlerde umarım kaybolur :)Bende tedirgin olmuyor değilim atılan gizli dikişler alttan belli oluyor inşallah zamanla düzelir..