Popüler Konu Jilet izi giderme

$20140717_194524.jpg $20140717_194524.jpg i

Yukseklik farki cok yok sadece minik bir siskinlik var sivilce gibi.bu arada kolumda 3 tane iz vardi

geçmiş olsun,bu izlerden kurtulanların adına çok seviniyorum.darısı inşallah benim başıma.. kolunun durumu çok iyi,peki ya bacağından alınan yerin durumu nasıl.?? orayada birşeyler sürüyormusun.??:emir_bebek:
Bir de kolumun ic kisminda var .3 sene once 4bindi sanirim

geçmiş olsun,bu izlerden kurtulanların adına çok seviniyorum.darısı inşallah benim başıma.. kolunun durumu çok iyi,peki ya bacağından alınan yerin durumu nasıl.?? orayada birşeyler sürüyormusun.??:emir_bebek:
Sende cengiz hocaya ameliyat olmayi dusunuyormusun cry yoksa başka yolları mi deniyorsun

Elft çok geçmiş olsun canim hiçbirşey yok Kafana yorma

Sitede ersinseyma vardi bilgeflin vardi bu arkadaşlar da ameliyat oldu bunlarda son durum nedir ersin çok yardim istiyordu ama kendisi bizlere yardim etmiyor arzuercan varfi oda yok artik son 2 ay ameliyat olmama

selam arkadaşlar. Cengiz hocaya danıştım. ameliyat sonrası bandaj taktığımız zaman bile güneş kremi sürmeliymişiz. 50 faktörlük kaliteli bir ürün kullanmamı söyledi. bandaj güneş ışınlarını geçiriyormuş çünkü.

ameliyattan sonra ağrı oluyormu..
Bende istanbul dışından gelcem.aynı gün ameliyat olcam.siz nasıl yaptınız.

Slm bende istanbul dışından geldim ve aynı gün ameliyat oldum. Eğer imkanın varsa uçakla gitmeni öneririm çünkü otobüste bacak ve ayakların şişiyor. kısa mesafe değilse. sabah hastanedeydim. saat 4 gibi de ameliyat oldum.Ağrı çok şiddetli olmasa da oluyor. benim kolumdan çok bacağımda ağrı oldu. özellikjle 5 gün dinlenebilirsen çok iyi olur. 1 gün hastanede kalıyorsun. ayarlayabilrsen öğretmen evi var yakınlarda bütçeye daha uygun oluyor haberin olsun.

X