bak aklıma bişey daha geldi :) gider gitmez ameliyat olmak istediğimden , uçakla gel ki ayak yorgun olmasın dedi .malum otobüsle yolculuk yapıyorsunuz , ayabakkabiyi çıkarın , yolculuk bitince ayak ayakkabıya sığmıyor şişiyor değilmi?
ayrıca sabiha gökçene inerseniz , ulaşımı çok basit :
havaalanından nasıl geleceğimi bile tarif etti cengiz bey sağolsun , ama ben havaalanı ulaşımdan rezerv yaptım , beni alıp hastanenin kapısına götürdüler.
şunuda ekleyim , ne için ameliyat olduğunuzu personel biliyor fakat hiç çekinmeyin , onlar için o kadar normalki , o kadar çok bu ameliyata gelen olmuşki ,onlar için bi burun estetiğinden farkı yok.yani eziklik yaşamayın diye söylüyorum.
benim ameliyat tatil havasında geçti diyebilirim. tabi bu birazda mizac meselesi , yapım itibarı ile kaderciyimdir , bunları yaşamam gerekiyodu yaşadım .tek üzüldüğüm bunları neden 20 sene taşımışım.şimdi size buda dertmki dicem bana kızacaksınız,kurtulduda böyle yazıyor diye , ama ne dertler varyaaa , şükretmek lazım.sadece ettiğimiz çekiyoz , kimseye dicek llafımız yok kendi elimizle yaptık , ama ferhatta şirini alamayınca balyozu fırlatmış havaya kafasını balyozun altına tutmuş ölmüş, bide efsane olmuş :)
olayı biraz magazinleştireyimde neşelenin , hassasiyetinizi o kadar anliyorumki şu yaptığım espriyi izsiz birisi yapsa , tiiye alıyor diye , sert tepki veren bile olabilirdi. herkesin duygu düşüncleri aynı çünkü , şu an bende siz ne düşünüyorsanız aynılarını düşündüm .
şimdi sizin bana sorduğunuz gibi benimde cengiz beye soracağım bi sürü soru var , hep not aldım unutmayım diye;
1; kaplıcaya gitsem kaynar su zarar verirmi?
2:)kolumu ne zaman keseleyebilirim :))))
3: ) kolumu ne zaman güneşlendirebilirim.mesela cengiz beye sormadım ama , halaa şu anda ılık suyla yıkıyorum .
kremi sürüp hemen bandajı takmıyorum , yoksa bandaj kremi emiyor ,deriye kremin işlemesini 5-10 dakka bekleyip öylşe takıyorum ki krem boşa gitmesin.)
4:ramazanda oruç tutarsak vucut susuz kalırsa bişey olurmu , bakalım belkide oruç tutma dicek bilemiyorum , belkide tutu dicek.
5bandajları yıkayıp tekrar giydiğpinizde , bandajar çekiyor sıkılaşıyor , bu normalmi onu sorucam
sisin aklınıza gelipde benim aklıma gelmeyen soru varsa yazında bende onlarıda sorayım .