merhaba arkadaşlar benimde bu konu hakkında sıkıntım vardı, yıllardır araştırırdım ama nasip bu yılaymış. google da arama yaptım ve bu site çıktı karşıma başından sonuna kadar okudum bıkmadan. türlü türlü yöntemler okudum denenen hepsini tek tek araştırdım. bana uygun bir yöntem olmadığına karar verdim ta ki cengiz açıkel in adını duyana kadar. onun yaptığı yöntemide araştırdım hocamla irtibat haline geçtik, bana daha önce ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını gönderdi. randevu aldım ve ameliyat oldum yarın kontrolüm var dikişler alınacak. ameliyattan önceki kaygılarımı cengiz beyle yüz yüze konuştuk, en büyük korkum derinin altından izlerin belli olmasıydı, doktor bey geniş izleri tek tek çıkarıp tekrar dikti. söylemek istediğim şey şudur ki hayatta sadece ölüme çare yok, ben kendimi bu konuda yalnız hissederdim ki foruma girdim ve yalnız olmadığımı farkettim. eğer maddi imkanlarınız elveriyorsa ki ben kredi çekerek ameliyat oldum 5 dk beklemeyin derim. inanın bu izlerle yaşamanın zorluğunu yalnızca biz biliriz. gelinlikle bile mutlu olmayan kişiler varsa bizleriz onlar. hayatı erteleyerek yaşayarak hem kendimizi mutsuz ederiz hemde en yakınlarımızı. ertelemenin anlamı yok, yarın olmayabilir bu yüzden cengiz bey bizim için büyük bir şans. düşünsenize bir sabah uyandığınızda vücudunuzda bu lanet izler olmayacak. soranlara yanık izi diyeceksiniz mesela ben öyle yaptım. seneye yazın tatil planları yapıyorum ve kısa kollu tişörtlerin yada elbiselerin bana ne kadar yakışacağını düşünüyorum. en önemlisi de evladım büyüdüğünde anne bunlar ne diye sorarsa ona verebileceğim bir cevap var. artık kimseden utanmayacağım kendimden bile, çünkü önce kendim sonra evladım, eşim ve ailem için en iyisini yaptım.