Popüler Konu Jilet izi giderme

memurmusunuz öğretmenevinde kalıyorsunuz siviller kalabiliyormu öğretmeevinde kurtulalım gerisi önemli değil eşimin çektiği sıkıntıyı be biliyorum hayırlısı allahım hepimizi yardımcısı olsun

evet memurum sivillerde kalıyor ama ücreti biraz fazla sanırım inşallah kurtulacağız Allahın izniyle Allah hepimizin yardımcısı olsun randevu falan aldınız mı cengiz beyi arayıp acaba baya önceden aramak gerekli mi?

ameliyat ola arkadaşlar bu ameliyat izi gün ışığında nasıl duruyor beyaz ışık altında duruşudan baya bir fark var mı

thebest Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. ben de bayramdan sonra Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum.benim izlerim çok hafif o yüzden Cengiz bey bana benim izlerim gibi olan ypılmış ameliyat izleri göndermiş.Angelmask in izlerini gördüm benimkisinin yanında gerçekten çok derinlerdi.onun adına çok sevinyorum en azından tek kolundan kurtuldu

Son düzenleme:
Kabariklik yok kolumu yere baski yapinca olmustur. Kabarik olsa normalde kortizon
Veriyor ama bana vermedi zamanla sifir hale gelecek dedi.cift bandaj takayimmi dedim.onermedi.kabariklik yok belki resomde golge ton farkında n öyle gorjnmus olabilir
Telefondan yazdım. imla hataları min kusuru na bakmayın
izlerim çok derindi demişsin benimkiler çok hafif.Acaba hastanede izlerin büyük olduğu için mi yattın yoksa herkesi yatırıyorlar mı yardımcı olursan çok çok sevinirim. ben de eylülde Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum

izlerim çok derindi demişsin benimkiler çok hafif.Acaba hastanede izlerin büyük olduğu için mi yattın yoksa herkesi yatırıyorlar mı yardımcı olursan çok çok sevinirim. ben de eylülde Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum

hastanede 1 gece kanama olasılığına karşın erken müdahale için tutuluyorsunuz , ertesi gün yürüyerek çıkıp gidiyorsunuz.

thebest Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. ben de bayramdan sonra Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum.benim izlerim çok hafif o yüzden Cengiz bey bana benim izlerim gibi olan ypılmış ameliyat izleri göndermiş.Angelmask in izlerini gördüm benimkisinin yanında gerçekten çok derinlerdi.onun adına çok sevinyorum en azından tek kolundan kurtuldu

saol canım..inşşş sende biran önce kurtulursun

Benimde kolumda izler var 2006 senesinden bu yana. Rengi soluk ama hala belli oluyor. Seninkiler kadar mı bilemiyorum hafifliği, sana nasıl bir tedavi uygulayacak aynı angelmask gibi mi? Fotoğraf görme imkanım var mı?

saol canım..inşşş sende biran önce kurtulursun
Daha önce mesajlaşmıştık tedaviyle ilgili bilgi vermiştim. Korktum açıkçası ameliyattan ama her yaz aynı sıkıntıyı çekmekten bıktım. Senin kolun nasıl oldu merak ediyorum. Fotoğraflarını görebilir miyim? Görürsem daha çok gaza gelirim belki:))

arkadaşlar nete fazla giremiyorum ...................... adresimden ulaşırsanız yardımcı olurum

merhaba arkadaşlar benimde bu konu hakkında sıkıntım vardı, yıllardır araştırırdım ama nasip bu yılaymış. google da arama yaptım ve bu site çıktı karşıma başından sonuna kadar okudum bıkmadan. türlü türlü yöntemler okudum denenen hepsini tek tek araştırdım. bana uygun bir yöntem olmadığına karar verdim ta ki cengiz açıkel in adını duyana kadar. onun yaptığı yöntemide araştırdım hocamla irtibat haline geçtik, bana daha önce ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını gönderdi. randevu aldım ve ameliyat oldum yarın kontrolüm var dikişler alınacak. ameliyattan önceki kaygılarımı cengiz beyle yüz yüze konuştuk, en büyük korkum derinin altından izlerin belli olmasıydı, doktor bey geniş izleri tek tek çıkarıp tekrar dikti. söylemek istediğim şey şudur ki hayatta sadece ölüme çare yok, ben kendimi bu konuda yalnız hissederdim ki foruma girdim ve yalnız olmadığımı farkettim. eğer maddi imkanlarınız elveriyorsa ki ben kredi çekerek ameliyat oldum 5 dk beklemeyin derim. inanın bu izlerle yaşamanın zorluğunu yalnızca biz biliriz. gelinlikle bile mutlu olmayan kişiler varsa bizleriz onlar. hayatı erteleyerek yaşayarak hem kendimizi mutsuz ederiz hemde en yakınlarımızı. ertelemenin anlamı yok, yarın olmayabilir bu yüzden cengiz bey bizim için büyük bir şans. düşünsenize bir sabah uyandığınızda vücudunuzda bu lanet izler olmayacak. soranlara yanık izi diyeceksiniz mesela ben öyle yaptım. seneye yazın tatil planları yapıyorum ve kısa kollu tişörtlerin yada elbiselerin bana ne kadar yakışacağını düşünüyorum. en önemlisi de evladım büyüdüğünde anne bunlar ne diye sorarsa ona verebileceğim bir cevap var. artık kimseden utanmayacağım kendimden bile, çünkü önce kendim sonra evladım, eşim ve ailem için en iyisini yaptım.

X