valla ben izlerimi 16 -17 yaşlarımda iken yaptım,şimdi 33'ündeyim,hiçbişyeyin geçiceğine inanmıyorum.kolumun omuz kısmında olanlar var onları görmedin sen tabi,onlar çok derin tatlım.orayı işte cengiz beye yaptırıcam inşllh..
Ameliyat olmaya bu forumdaki okuduklarımdan , sizlerin tecrübelerinden sonra karar verdim , ve doğru yönlendirildiğimi düşünüyorum , onun için bu forumunda çok payı var ameliyat olmamda.tabii bu foruma yazan sizlerinde.
bu forum kadar bu konuya ciddiyetle yaklaşan başka yer yok , diğer sitelerde başkalarının özürleriyle dalga geçmeyi maharet sayan yazılar var. ama bu illeti yaşayan bilir .onun için ben kendi adıma ,sizleri, aynı dertten muzdarip olduğumuzdan ,kader arkadaşı gibi görüyorum , aynı sıkıntıları yaşadığımızdan , bizi başkasının anlaması mümkün değil.İnanın , eğer bende cry gibi talihsizlikler yaşasaydım , sizlerinde yanmaması için , tavsiyede bulunurdum. ben yandım başkasıda yansın demezdim. bu konuda çok araştırma yaptığımdan ,diğer yöntemleri yaraya pansuman yapmak gibi görüyorum , yada bi yeri yaparken başka tarafı yıkmak gibi.
bu forumdan belki cengiz beye ameliyat olan 10 kişi ancaktır , ama kendisi 100 lerce defa yapmış bu ameliyatı ,cengiz beye ameliyat olup olmamak , tabiiki tercih meselesi , herkes kendi kendinin doktoru olmalı , benim illetler hafif olsaydı belki gerek yok ameliyata başka yöntemler deneyim derdim , sora baktım olmuyo son durak cengiz bey derdim heralde.
bu ameliyatlara her doktor cesaret edemiyor . nedenmi ?
bu ameliyatı olan kişileri , egresif kişi olarak görüp , eğer başarısız bir operasyonla daha kötü bir sonuç çıkarsa , hastasıyla problem yaşamak istemiyor , tam yüz naklini yapan doktora gidin belkide ben bu ameliyatı yapmam diyecek. onun için psikolojik olarakta cengiz beyin bizi anladığına inanıyorum.
kendi kendimi eleştirdiğimde diyorumki , eğer bende olmasaydı bu izler , izi olanları; sorunlu , tehlikeli , uzak durulması gereken insanlar olarak görürmüydüm , belkide görürdüm.
ama kendimden yola çıkarak özeleştiri yaptığımda ,hiç de alakası yok , adam dama çıkar çocunu rehin alır benzin döker yakmak ister , hap içer intahar eder o psikopat damgası yemez ,bi anlık bunalıma girmiş derler. ama bu lanet izler , spartacus dizisindeki , kölelere vurulan damga gibi bizimle gezer , biz nereye oda oraya.
hayat kısa , çokda dert edip hayatı yaşanmaz hale getirmeye gerek yok , tek iz olsun zımpara olsun,yama olsun , bi şekilde kurtulma yöntemi var .
neden bu izleri sıkıntı ediyoruz biz , başkalrına karşı sorumluluklarımız var , bu izlerden onlarında hicap duymasını istemiyoruz .çarşıda pazarda , bu izleri marifetmiş gibi sergileyen , işssiz güçsüz , tinerci ,balici birinde görüp , bi ona , bide kendinize baktığınızda , işde o zaman ben bumuyum sorusu uyanıyor kafada.
bugün olmasa yarın , yarın olmasa , öbürsügün , bigün mutlaka karşınıza sorun oalark çıkyor.izlerden kurtulunca insana güven geliyor , ezikliğiniz gidiyor.
bugünde çokmu uzun yazdım ne ?:) ,Hepinizin kendinize uygun olan yöntemi bulup , kurtulması dileğiyle , esen kalın....................