evet bizler için çok önemli özellikle derin dediklerini ve önceki sonraki hallerini paylaşırmısın?
iz sadece bende vardı ,evet cengiz beye ameliyat oldum , benim izlerim çok derindi , yağ tabakasını gördüğümü hatırlıyorum ,alanı ise 11 e 11 lik bir alan , yani bneim izler lazer, krem felan geçirecek cinsten değildi. tek çözümüm cengiz beydi .
istanbul dışından geldiğim için , daha önceki skarları çıkarttığım doktorda cengiz beyi önerdi , belki başka doktorda yapabilir , ama cengiz bey bu ameliyatı çok yaptığı için, daha tecrübeli , plilot oluyorsunuz ama kaç saat uçuş yaptığınızı soruyorlar, buda onun gibi bişey , bilgisayarından gördüm yüzlerce iz ameliyatı yapmış.
angelmaskın en derin izi benim en hafif izim di öyle söyleyim.ameliyat öncesi resimlerim cengiz beyde , kontrole gittiğimde alacam, bugün için ameliyat olalı 21 gün oldu , resim yollayabilirim ama , 2 ay olssun öyle yollarsam daha iyi fikir verir size , hem cengiz beyden önceki fotolarıda alacam kıyaslama yapmak için daha ii olur ,
bide kendiniz haksızlık etmeyin , ne pilotlar , ne öğretmenler ameliyat etmiş.
iş yoğunluğumdan ben 4 gün yatıp 5. gün işe gittim.sigara içme dedi içtim azda olsa :) ama sonuc olarak , yükseklik farkı yok kıllar çıktı . fiyat 5 bin ama izin alanın büyüklüğüne göre değişiyor ,benim alan 11-11 cm idi. buraya hala yazıyor olmam ise bunu sıkıntısını bildiğim için ,bi fikir vermek amacıyla yoksa başkası anlamaz. foto şu anki çekersem var ama , sağlıklı fikir vermesi için en azından bir ay olsun , çünkü sargıyı ilk açtığımda dokunmaya korkuyordum , ş,mdi yıkıyorum masaj yapıyorum, yani hergün diğerinden daha farkli hal alıyo. yanık izi gibide olmayacak gibi sanki benimki çünkü kırışıklık yok, bekleyip görücez.sadece şunu söyleyeyim size , bu izlerden kurtulmak isteyenler , toplumda saygı gören kişilerdir ve bu izlerin bu itibara gölge getirmesini engellemek içindir bu arayış, onun için bu foruma yazan okuyan kişilerin hepside , toplumda yeri olan insanlar , hiç birimiz bilemezdik ilerde ki, konumumuzu, bize böyle sorunlar çıkartacağını.
şimdi kurtulduda böyle yazıyor diyeceksiniz ama ne dertler var ,
şair ne demiş , senin derdin dertmiki benim derdim yanında .cengiz bey bide çok ilgili , ameliyat ettim bitti demiyor , maille soruyo fotoğraf istiyo , aslında ben istanbul dışında olupta ameliyat olamayanlara yol göstermek , aynı gün ameliyat olmak , uçakta kolunu şöle tut böle tut gibi, basit sorular için yardımcı olurum diye yazıyordum. , istanbul içinde olupta bu dertten kurtulmak isteyenlerin , cengiz beyle gidip görüşmesi çok daha basit .
cengiz bey mail atmış , kolun çok ii , sen bacağına iyi bak kremlerini felan sür diye :)ayrıca bacaktada fazla iz kalacağını sanmyıyorum , çünkü kenardan yavaş yavaş ten rengine dönmeye başlamaış , zaten benim greft 02. mm idi çok ince almışdı kıllar kolay çıksın diye . ilk sargıyı açtığınızda deri altında çük küçücük kan toplanmaları vardı vucut onu 1 haftada yok etti sandım cengiz beye sordum , onlar dışarı çıktı dedi , yakından baktığımda gördümki eger kan olursa dışa çıksın diye derinin üstüne 5-6 tane küçük delik açamış ordan çıkmış kan , belkide bunu sade bana yaptı çünkü ben 5. gün işe gittim.o delikleride kapatmış vucut şimdi göremiyorum.