Popüler Konu Jilet izi giderme

benim ameliyatımıda dilek avşar yaptı zaten,2010 yılında 3.500 vermiştim şimdi fiyat artmıştır,dilek avşar tabi başka yolu yok diycek kadın müşterisini neden başkasına kaptırsınki.??
onlar bizlere hasta gözü ile bakmıyorki müşteriyiz biz,kendilerini kesen aptal sürüsüyüz onlar için...
arkadaşlık göndermişsin bana,kabul ettim,orda var tek iz ameliyat resimlerim bakabilirsin..

cry sayfanda resimleri göremiyorum.dilek avşar benden geçen sene 3000 tl istemişti ameliyat için

ben 2010 yılında 3.500 vermiştim,bu fiyatıda dilek hnm.kabul etmemişti zaten,
eşi yakup bey tamam olur olur demişti,adam acımıştı resmen halime,dilek hnm.daha fazla istiyodu,
aradan 3 yıl geçti,okadar para dilek avşara vereceğinize gidin cengiz beye derim.ben çok hatalar yaptım,birsürü dr.dan kazık yedim,ben yandım sizler bari yanmayın arkadaşlar....
Çok haklısın
çok haklısın, bunu yaşamayan bilmez . googleye yazdığımda ilk karşıma çıkan sayfa bu forum idi ,forumda ki okuduklarımdan cesaret alıp ameliyat olmamın arası , 1 hafta sürmedi , hemen oldum ameliyat . iyikide olmuşum. ALLAH sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş sevinsin diye . onun için hiç üzülmeyin dert etmeyin arkadaşlar , bende senelerce çaresi yok diye biliyordum , çaresi varmış , senelerce üzüldüğüm şeye , şimdi düzeldiğini görürken seviniyorum.
burda ki herkes bunda kutulmak istediğine göre , o izler sizlere ait değil , onlar geçmişdeki başkasına ait izler .
bunlardan kurtulmak imkansız diye , karamsarlığa kapılmayın , türk doktorları şimdi ilk yüz naklini yaptı . türkiye artık geri kalmış ülkeler arasında değil .unutmayın ölümden başka herşeye çare var ,
eger cry ın tecrübelerini burdan okumasam bende tek iz , lazer vs vs uğraşır dururdum . ama bu deri nakli sanırım daha önceleri yoktu , yada haberimiz yoktu .
belki 10-15 sene sonra daha yeni tedavi yöntemleri çıkacak , Ajda pekkana kim der 67 yaşında diye cildine bakın 25 yaşında gibi bi tek kırışığı yok , artık estetik cerrahi çok ilerlemiş bunu küçük çaplıda olsa kendimde gördüm .Atatürk ne demiş beni türk doktorlarına emanet edin.

$ameliyat.jpg ilk kez buraya resim yüklüyorum umarım başarabilmişimdir...

Eki Görüntüle 719876 ilk kez buraya resim yüklüyorum umarım başarabilmişimdir...
sanırım şu an görüntü daha iyidir , çünkü kızarıklık halaa gitmemiş , sen cengiz beye foto gönderdinmi ne dedi ,çünkü bana gönderdiği fotolarda 1 tanede tek iz kapatmışdı ama o seninkinden daha belirgindi 6 ay sonraki fotosuda vardı %80 gitmişdi.
benim izler senin izlerden 10 kat daha derindi 7-8 tane idi.aynı bölgedeydi , bende yükseklik farkıda olmadı , ameliyatın 15. günü ameliyat yerini şampuanla çok hafif yıkıyorum. kuvettli ışık altında bakıyorum kızarıklık harici , diğer bölgeyle farkı yok,
bu tek izi yapan doktor a kontrole gittiğinde kendine hiç suç bulmaz değilmi ?
bugün olmazsa birgün mutlaka , kurtulursun ,cengiz bey yurt dışına felan gitmesinde , şu kalp cerrahı mehmet öz gibi ,ben kurtuldum , herkesinde kurtulması dileğiyle.

araştırmalarım sonucunda 2 isimde karar kıldım.
1- dilek avşar
2-cengiz açıkel
ikisindende yarın için randevu aldım.
dilek hanım ilk muayne için herhangi bi ücret talep etmedi.
cengiz beyin ilk muaynesi için 330 tl vermem gerektiği söylendi müşteri hizmetlerinde.
yarın ikisiylede görüşücem ve baştan sona bütün adımları burda paylaşıcam. resimler vs. dahil.

kurabıye merhaba neyaptın acaba görütünmü görüştüysen durum nedir cengiz bey yada dilek avsarla.ne dedıler durum ,fıyat,tecrube olarak hangısınde karar kıldın

kızlar, ben 2.0 mm. derma rolleri uzun bir zamandır kullanıyorum. Bıkmadan acıtsa dahi inatla en az haftada 1 kez 5-10 dk arası canımı çok acıtsada kullandım. arkasından da conrextubex sürdüm ve bazı günlerde kantaron otu yağını sürdüm. izlede bayağı bir azalma oldu sayılır. buradaki amaç ilkönce yaranın açılması, nokta nokta kanlanması ve sonrada o bölgenin tekrar kendini tedavi etmesi, yani aslında vücuda kendi kendini tamir ettirmek amaç. şimdilik 2.0 mm.lik derma roller ile devam etmeyi düşünüyorum, şimdi de derinin rengini yani beyaz yerleri diğer ten rengiyle bütünleştirsin diye aktardan havuç yağı ile kakao yağı aldım onları sürmeyi düşünüyorum. Birde silikon sheet diye bir bant varmış, onu iz olan bölgeye takıyormuşsunuz hava almıyormuş, 3 ay kolda kalıyormuş ve izler yanlardan içe doru yavaş yavaş kayboluyormuş.
$silikon sheet.jpg

forumun tamamını okudum , eşimin kolundada 2 si çok derin 4 iz vardı .2 tanesini ameliyatla çıkarttık , ama kızarıklığı 2 sene oldu hala geçmedi , yinede belli oluyor.forumdan çıkarttığım sonuç tekçözüm cengiz bey arkadaşlar, ona ameliyat olupta memnun olmayan duymadım hiç.bizde ameliyat olacağız resimlerini yollayacağım.
bu iş şuna benziyor arabanızın kaportasında bi çizik vardır kimse görmez ama siz yerini bildiğiniz için gözünüz hep ona takılır:), en iyisi ameliyat olup kurtulmak.

kesinlikle haklısın.....
kurtuldun ya yeniden doğmuş gibi hissediyor olmalısın kendini:) çoooook geçmiş olsunnn diyelim...... yanlış anlamadıysam hem eşinde hem sende izler vardı ...
öncesi fotoğrafın yok ama ne kadarlık bi alanı kapladı yama merak ediyorum... bir de ne kadar ücret ödediniz???
fotoğrafı istersen mailime de atabilirsin... şimdiden teşekkürlerr

blackpepperss@hotmail.com

Canım bana mail adresini yolla ben ameliyatlo kol diye foruma yüklemiyorum .Sakıncası var mı bilmiyorum çünkü.Mailini at ordan göndereyim tek iz ameliyatı resimlerimiiEn Büyük KK

merhaba bana da gönderirmisin mümkünse cengiz beye ameliyat oldun değilmi?
ben özel mesaj atamıyorumda ,:KK43:

SARGILARIMI AÇTIM

Bugün ameliyatımın 12. günü sargılarımı çıkarttım , fotosunu çektim cengiz beye yolladım , bi kaç soru sordum bakım için.
sonuç süperrdi 12 günlük olmasına rağmen vallahi süperdi. bana sigara içme dedi ama dayanamadım gene günde 1 paket içtim . demekki onuda içmeseymişim , mükemel olacakmış.ayakta zaten problem yok , şükür ya ben kurtuldum.
sargıyı benim açmam doğru değil ama mecburdum istanbul dışından gelip ameliyat olduğum için öyle oldu , kısmet olursa 1,5 ay sonra kontrole gidicem.
demekki yine kalbimiz temizmiş , 20 yıl sonra tek ameliyatta kesin sonucu aldık.ben cry arkadaşımıza çok üzülmüştüm , forumdan okuduğum kadarı ile neler denedi yinede istediği sonucu alamadı .bide 5. gün işe gittim , cengiz beyin haberi yok ayağımdaki sargıyı ilk haftasında almışdım.)
iyiki yazın ameliyat olmuşum , zaten uzun kol giyiyordum , iyileşme süreci 1 yıl zaten , seneye yaz başlangıcı 1 yıl oluyor ,hem kanaatimce yara yazın daha iyi kaynıyor , kendimden biliyorum aşırı soğuklarda elimin üstü çatlar , soğuktan kapanmazdı kan bile akardı.belkide yanlış biliyorum ,ama yaranın bukadar çabuk kaynaması beni şaşırttı.
Cengiz beyden ALLAH razı olsun , Dilerim hepiniz bu lanet izlerden kutulursunuz .

çok sevindim senin adına geçmişler olsun :)
bizimle resimlerini paylaşabilirmisin peki?
sakıncası yoksa da fiyat ve ödeme şeklini?

Çok haklısın
çok haklısın, bunu yaşamayan bilmez . googleye yazdığımda ilk karşıma çıkan sayfa bu forum idi ,forumda ki okuduklarımdan cesaret alıp ameliyat olmamın arası , 1 hafta sürmedi , hemen oldum ameliyat . iyikide olmuşum. ALLAH sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş sevinsin diye . onun için hiç üzülmeyin dert etmeyin arkadaşlar , bende senelerce çaresi yok diye biliyordum , çaresi varmış , senelerce üzüldüğüm şeye , şimdi düzeldiğini görürken seviniyorum.
burda ki herkes bunda kutulmak istediğine göre , o izler sizlere ait değil , onlar geçmişdeki başkasına ait izler .
bunlardan kurtulmak imkansız diye , karamsarlığa kapılmayın , türk doktorları şimdi ilk yüz naklini yaptı . türkiye artık geri kalmış ülkeler arasında değil .unutmayın ölümden başka herşeye çare var ,
eger cry ın tecrübelerini burdan okumasam bende tek iz , lazer vs vs uğraşır dururdum . ama bu deri nakli sanırım daha önceleri yoktu , yada haberimiz yoktu .
belki 10-15 sene sonra daha yeni tedavi yöntemleri çıkacak , Ajda pekkana kim der 67 yaşında diye cildine bakın 25 yaşında gibi bi tek kırışığı yok , artık estetik cerrahi çok ilerlemiş bunu küçük çaplıda olsa kendimde gördüm .Atatürk ne demiş beni türk doktorlarına emanet edin.

Siz de mi cengiz beye ameliyat oldunuz?

kesinlikle haklısın.....
kurtuldun ya yeniden doğmuş gibi hissediyor olmalısın kendini:) çoooook geçmiş olsunnn diyelim...... yanlış anlamadıysam hem eşinde hem sende izler vardı ...
öncesi fotoğrafın yok ama ne kadarlık bi alanı kapladı yama merak ediyorum... bir de ne kadar ücret ödediniz???
fotoğrafı istersen mailime de atabilirsin... şimdiden teşekkürlerr

blackpepperss@hotmail.com

evet bizler için çok önemli özellikle derin dediklerini ve önceki sonraki hallerini paylaşırmısın?

evet bizler için çok önemli özellikle derin dediklerini ve önceki sonraki hallerini paylaşırmısın?

iz sadece bende vardı ,evet cengiz beye ameliyat oldum , benim izlerim çok derindi , yağ tabakasını gördüğümü hatırlıyorum ,alanı ise 11 e 11 lik bir alan , yani bneim izler lazer, krem felan geçirecek cinsten değildi. tek çözümüm cengiz beydi .
istanbul dışından geldiğim için , daha önceki skarları çıkarttığım doktorda cengiz beyi önerdi , belki başka doktorda yapabilir , ama cengiz bey bu ameliyatı çok yaptığı için, daha tecrübeli , plilot oluyorsunuz ama kaç saat uçuş yaptığınızı soruyorlar, buda onun gibi bişey , bilgisayarından gördüm yüzlerce iz ameliyatı yapmış.
angelmaskın en derin izi benim en hafif izim di öyle söyleyim.ameliyat öncesi resimlerim cengiz beyde , kontrole gittiğimde alacam, bugün için ameliyat olalı 21 gün oldu , resim yollayabilirim ama , 2 ay olssun öyle yollarsam daha iyi fikir verir size , hem cengiz beyden önceki fotolarıda alacam kıyaslama yapmak için daha ii olur ,
bide kendiniz haksızlık etmeyin , ne pilotlar , ne öğretmenler ameliyat etmiş.
iş yoğunluğumdan ben 4 gün yatıp 5. gün işe gittim.sigara içme dedi içtim azda olsa :) ama sonuc olarak , yükseklik farkı yok kıllar çıktı . fiyat 5 bin ama izin alanın büyüklüğüne göre değişiyor ,benim alan 11-11 cm idi. buraya hala yazıyor olmam ise bunu sıkıntısını bildiğim için ,bi fikir vermek amacıyla yoksa başkası anlamaz. foto şu anki çekersem var ama , sağlıklı fikir vermesi için en azından bir ay olsun , çünkü sargıyı ilk açtığımda dokunmaya korkuyordum , ş,mdi yıkıyorum masaj yapıyorum, yani hergün diğerinden daha farkli hal alıyo. yanık izi gibide olmayacak gibi sanki benimki çünkü kırışıklık yok, bekleyip görücez.sadece şunu söyleyeyim size , bu izlerden kurtulmak isteyenler , toplumda saygı gören kişilerdir ve bu izlerin bu itibara gölge getirmesini engellemek içindir bu arayış, onun için bu foruma yazan okuyan kişilerin hepside , toplumda yeri olan insanlar , hiç birimiz bilemezdik ilerde ki, konumumuzu, bize böyle sorunlar çıkartacağını.
şimdi kurtulduda böyle yazıyor diyeceksiniz ama ne dertler var ,
şair ne demiş , senin derdin dertmiki benim derdim yanında .cengiz bey bide çok ilgili , ameliyat ettim bitti demiyor , maille soruyo fotoğraf istiyo , aslında ben istanbul dışında olupta ameliyat olamayanlara yol göstermek , aynı gün ameliyat olmak , uçakta kolunu şöle tut böle tut gibi, basit sorular için yardımcı olurum diye yazıyordum. , istanbul içinde olupta bu dertten kurtulmak isteyenlerin , cengiz beyle gidip görüşmesi çok daha basit .
cengiz bey mail atmış , kolun çok ii , sen bacağına iyi bak kremlerini felan sür diye :)ayrıca bacaktada fazla iz kalacağını sanmyıyorum , çünkü kenardan yavaş yavaş ten rengine dönmeye başlamaış , zaten benim greft 02. mm idi çok ince almışdı kıllar kolay çıksın diye . ilk sargıyı açtığınızda deri altında çük küçücük kan toplanmaları vardı vucut onu 1 haftada yok etti sandım cengiz beye sordum , onlar dışarı çıktı dedi , yakından baktığımda gördümki eger kan olursa dışa çıksın diye derinin üstüne 5-6 tane küçük delik açamış ordan çıkmış kan , belkide bunu sade bana yaptı çünkü ben 5. gün işe gittim.o delikleride kapatmış vucut şimdi göremiyorum.

X