- 5 Mayıs 2013
- 173
- 13
işte bu da beni kolum yaklaşık 2 ay olduEki Görüntüle 392806 Eki Görüntüle 392806
evliya nişanı gibi olmuş , ama 1 seney kalmaz hiç belli olmaz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bu da beni kolum yaklaşık 2 ay olduEki Görüntüle 392806 Eki Görüntüle 392806
Evet canım bende kararımı verdim ameliyat olacağım keşke daha önce olsaydım ama bir türlü şartlar denk gelmedi Yazın hakikatten zor biliyorum ama ben her zaman istanbul'da bulunamıyorum bu sene evet biraz sıkıntılı geçecek ama Allah kısmet ederse seneye rahat edeceğimi düşünüyorum Allah senide kurtarsın inşallah
neyse canım . Burda bir arkadaş Cengiz beye amelıyat oldu . Dövme kırıntılarıda gıtmıs istersen irtibata geç . dövmesi varmış onunda . Yama olunca gıtmıs dovme
bende iki tane beyaz çizik var. dikkatli bakınca belli oluyor. kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. bir ara yakıp onu yanık izine dönüştürmeyi bile düşündüm. ameliyat olacak parada bulamam ailemden bunu sakladım. ne yapacağımı bilemiyorum.
arkadaşlar tek iz ameliyatı olmak istiyorum fakat ameliyattan sonra gerginlikten dikişlerin açılacağından korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız,ameliyat öncesi ve sonrası resim gönderirseniz çok sevinirim mail adresim ersin__25Eki Görüntüle 703502
dilek avşar ve cengiz açıkelin yaptığı yöntemler çok farkllı birisi tek iz ameliyatı yaparken diğeri yama ameliatı yapıyor hakkında hayırlısı zamanında eşimi yakup avşara götürmüştüm ben yapmam yazık demişti eşime sadece cengiz bey kaldı bakalım haırlısı cesaretini topllaması lazım
üzgünüm ama bu kola tek iz ameliyatı olmaz,çunku izlerin çok dağınık,ben oldum tek iz ameliyatı 2010 yılında,açılma falan olmadı bende çunku çok iyi baktım koluma,ama benimde izlerim senin gibi biraz dağınıktı,ve kenarları kaldı,daha berbat bir görüntü oldu,
ben senin yerinde olsam cengiz beye ameliyat olurum,aynı para tutuyor,hiç gerek yok tek iz ameliyatı yada başka birşeye...
cry ben hangi doktora gittiysem bana tek iz ameliyatını önerdiler dilek avşarada gittim o da bana tek iz ameliyatı dedi başka olmaz dedi.cry bana mailime resim yollarmısın rica etsem ersin__25@hotmail.com