Popüler Konu Jilet izi giderme

İstanbul dışından gelip Cengiz Açıkele ameliyat olacaklara fikir vermesi açısından aşama aşama yazıyorum.

1- cengiz beyle randevulaşıp gün aldım , ve aynı gün ameliyat olmak istedim , o zaman uçakla gel ayak yorgun olmasın dedi
( uçak otobüsten daha ucuz zaten )

2- sabiha gökçene indim , orda havataş ın servisi var 8 tl ücret alıyorlar, acıbademe gittim hemen kan aldılar (tetkik için) ve hastanede yatış bir gün olduğu için ve 5 gün il dışına çıkmayı önermediği için tekrardan geliş gidiş olmasın diye ,hastanenin karşısında hotel asia var, ben gittim geceliği 90 euro istedi ama acıbademle anlaşması varmış , hastaneden kart götürdüm orhan beyin kartını 130 tlye indirdiler .otelle hastanenin arası 150 metre , otelide ayarladıktan sonra hastaneye gittim .

3- cengiz beyin odasında cengiz bey ameliyatı aşama aşama en ince ayrıntısına kadar anlattı daha önce yaptığı ameliyatları gösterdi , gördüklerim umduğumdan daha iyi idi.bana maille yolladığı örnek fotolardan daha iyiydi sonuçlar

4- ameliyatı oldum odama çıkardılar , belki 10 kişi benle ilgilendi sabaha kadar 2 kişi devamlı bi şikayetiniz varmı diye sordu , yemeğim geldi ve sabah oldu hastaneden çıkış yapıp otele geçtim ,(yürüyerek) otelde çok lüx 3 gün kaldım 4. gün gittim cengiz beyin yanına

5- sargılarımı açtı , bende baktım ,çok başarılı olmuşdu , il dışından geldiğim için , 1 hafta sonraki yapılacak pansumanı bana tarif etti tekrar geliş gidiş yapma diye, ve hastaneden ayrıldım bugün memleketimdeyim ve 5. günüm aprı sızı hiç bir şey çok çalışıyorum.
SONUÇ ;
neden cengiz açıkel çünkü;
a:) başka doktorların tuhaf tuhaf bakışları yerine size çok canayakın ve güleryüzle davranıyor, ilgeliniyor.
b:) ben hastaneden ayrılırken koreden hastası geldi
c:)bu ameliyatı 100 lerce defa yapmış

umarım tecrübelerim size bi fikir verip yardımcı olmuşdur.

geçmiş olsun senin adına sewindim:)

geçmiş olsun senin adına sewindim:)

angelmask bizden önce ameliyat olduğun için bir iki sorum olacak, cengiz beyide arayabilirim ama , biliyosunki çok yok yoğun ikide bi zırt pırt aramak istemiyorum. ben ameliyat oldum 5 gün sonra döndüm memlekete, bana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ama yarısını unuttum :)) koluma tübüler bandajı 1 sene tak dedi , sanki ayağada 1 sene tak dedi gibimi hatırlıyorum , zaten aşırı kaşıntıdan ayaktaki sargıları çıkarttım taktım bandajı.
bide kolundan zımbadan sonraki bantları sökerken zorluk çektinmi kolayca çıktımı ben daha sökmedim.
bide tübüler bandajları koluma 4 metre ayağıma 2 metre aldım , ankara nokta medikalden (lastogrip) , bi bandajı kaç gün takıyorsun .elastikliği kaç günde kayboluyor.
bide batikon alkol gibi bişe sürüyomuyduk , daha kolumu açmadım ama ,5 gün sonra açıcam kolu., çok soru sordum, kusura bakma

angelmask bizden önce ameliyat olduğun için bir iki sorum olacak, cengiz beyide arayabilirim ama , biliyosunki çok yok yoğun ikide bi zırt pırt aramak istemiyorum. ben ameliyat oldum 5 gün sonra döndüm memlekete, bana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ama yarısını unuttum :)) koluma tübüler bandajı 1 sene tak dedi , sanki ayağada 1 sene tak dedi gibimi hatırlıyorum , zaten aşırı kaşıntıdan ayaktaki sargıları çıkarttım taktım bandajı.
bide kolundan zımbadan sonraki bantları sökerken zorluk çektinmi kolayca çıktımı ben daha sökmedim.
bide tübüler bandajları koluma 4 metre ayağıma 2 metre aldım , ankara nokta medikalden (lastogrip) , bi bandajı kaç gün takıyorsun .elastikliği kaç günde kayboluyor.
bide batikon alkol gibi bişe sürüyomuyduk , daha kolumu açmadım ama ,5 gün sonra açıcam kolu., çok soru sordum, kusura bakma

rica ederim istediğin kadar sorabilirsin:) bantlar çıkarken sorun olmuyor merak etme çok kolay çıkıyor..bandajları yıkayıp kullanıyordum ben..ama ayda bir cengize kontrole gidince yenisini alıyordum..kola bişey sürülüyormuydu onu hatırlamıyorum..ben sürmüyordum ama kontrolde cengiz sürüyormuydu onuda bilmiyorum

rica ederim istediğin kadar sorabilirsin:) bantlar çıkarken sorun olmuyor merak etme çok kolay çıkıyor..bandajları yıkayıp kullanıyordum ben..ama ayda bir cengize kontrole gidince yenisini alıyordum..kola bişey sürülüyormuydu onu hatırlamıyorum..ben sürmüyordum ama kontrolde cengiz sürüyormuydu onuda bilmiyorum

cevaplar için çokkkkkkkkkkk teşekkür. ameliyat sonucunun fotosunu sana yollayımda bi bak , her ay kontrol demişssin , ben her ay gidemem ,senede iki kere ancak , kontrolde ne oluyo ,ücret ödüyomusun, sıkıntı varmı yokmu ona bakılıyo demi ,yoksa kapatıp uğurlanıyo heralde. ben bundan önce skar çıkartmada yaptırmışdım ( büyük olanları) 2 ayda iyileşmişdi doktor çok kaliteli cildin var demişdi.bide sen cigarettes içiomusun ben, ben çok azaltarak içiorum ya :)) , bide bi yakın akrabalardan biri var yanık izi onuda yollucam , bu arada bişede anlatim, krem yazdırmaya hastaneye gittim, ne için dedi söledim , siz böyle bi ameliyat yapabiliomusunuz dedim yapmadım ama yaparız dedi , deneme tahtası olurmuşuz yani :)))), sağlık ocağına gidyorsun pratisyen doktor , sanki sağlık bakanı gibi , ama cengiz bey profesör olmuş ne kadar mütevazi hemi.hiç kibir yok.
ben plastik cerrahiyi el sanatları gibi görüyorum , okumakla ressam olunmaz gibi geliyo , el mahareti çok önemli olmalı.
kasap var bi tavığu kesemiyo , kasap var deveyi ayakta kesiyo .zaten sağlık bakanlığı onun için doktor seçme hakkınız var diyoya , değilmi ?

yahu arkadaşlar.
rica ediyorum.
şu ameliyatı daha önce olanlar.
bi resim atsın.
lütfen

ben yeni ameliyat oldum , öncesi resimleri almadım ama kontrole gittiğimde isticem, ama sana şunu söyleyim , cengiz bey bana yolladığı örnek 4 resimde beni çok ikna edici idi , onları sildim , çünkü cengiz bey baktıktan sonra silin diye not düşmüşdü.
fakat yanına gittiğimde bana başka örnek resimler gösterdi, onlar bana yolladıklarından çok daha iyiydi, hatta kendisine de dedim bunlar daha iyi , hiç belli olmayanları bile var , güldü sadece ,ama heralde beklenti çok yüksek olmasın diyemi , artık bilemiyorum .
ya bu illeten kurtulduğunu düşünmek bile insana mutluluk veriyor , ben şimdiden kola bacağa suyu döktük haşladık diyorum , sorana, milette yaaaaaaaa vah vah çok geçmiş olsun diyo ( kolda sargı varya ) :)) ,bende saol un diorum.

kontrollere giderken randevu alınıomu ?

serkan dinara gideceksinizde ne olacak izler yüzde 50 silikleşecek ama geçmicek... kesin çözüm diil bence hayatım. amam yinede gidip konuşmakta fayda var. Ya cengiz
beyle hafif kabarık olan izler için konuşan varmı. benim 4 izimde çok hafif kabartı var üst kolda... gerçe ben fotoları gönderdim tedaviye uygun dedi ama... yinede konuşan olduysa aydınlatsın...

kabarık olması önemli değil , zaten zımparayla o kabarıklığı alıyor deriyi öyle yapıştırıyor.

bende bu forumu okuyunca ümitsizliğe kapılmıstım.
hiç başlamamayı bile düşünüyordum bu tedaviye.
çünkü kimseye fayda etmiyormus hiçbirsey. insanlar ne kremler ne tedaviler denemiş kimse sonuç alamamıs. ben niye başlayım ki diyordim.
ama doktorum söyleyince denemek durumunda kaldım, iyiki başlamısım.
simdi çok memmununum halimden. yavas yavas da olsa gidiyor izler.
dedikleri gibi ama sabır gerektiriyor cidden...

ama tamemen gitmedikten sonra başkası görmesede siz görüyosunuz, diyelim arabanızın kaportasında bi çizik var onu kimse görmüyor ama , siz arabay binerken onun orda olduğunu bildiğinizden hep gözünüze takılıyor.

ya ben dayıma gittim ama herhalde plastik cerrahi bu konuda biraz yabancı kalıyor sadece kesip arada kalan deriyi alıp tekrar dikeriz dedi ve yine iz olacak çaresi yok sonucu ne olur bilemeyiz dedi ayrıca her iz için tek işlem yapacak yani hepsini aynı anda kesip dikemezmiş aradaki doku ölür dedi biri dikildikten sonra min3 -5 ay beklememiz gerekecek sonra diğerine geçeriz dedi ve oda para istedi 400 ama sana 200 olur dedi :KK43: her iz içn ve süre çok uzun offf lazer beni biraz umutlandırıyordu ama oda pahalı franksionel lazer co2 yaptıran varsa resimlerini gönderebilirmi bana ve nerede yaptırdığını internette devlet yasaklamış hiç fikir edinemiyorum...

o dediğiniz olatı ben yaptım , skar çıkartma , skarı çıkartıp , ince dikişle dikiyor ,ben yaptırdım , üzerinden 2 sene geçti kızarıklık halaa gitmemişdi, şimdi üzeri deri kaplı bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar salı günü cengiz açıkel e ameliyat oldum sol kolum omuzdan bileğime kadardı çok vardı deri yaması yapıldı kolum alçıda bacağımdan ince deri alındı kolum zımparalandı ustune deri yapıştırıldı pazartesi kontrole gidicem iyi olmasını umuyorum.Doktorum çok iyi biri ona güvendim açıkçası... Lazere gitmeyin sakın hiç bir sonuç vermiuor, para tuzağı.Üzmeyin derdimize çare bulunuyor zamanla... :)

ameliyat olalı bayağı olmuş şu anda tamamen geçmiştir umarım.

ya benim canım o kadar tatlı ki bu sölediklerini okudum ve tüylerim diken diken oldu ya o aptallıgı yaparken bi gram canım acımadı ama şimdi bunları okurken bile canım acıyo ya :KK43::KK43: geçmiş olsun bu arada canım inşallah herşey istedigin gibi olur..[/QU
ameliyatın nasıl geçtiğini hatırlamıyorsunuz bile .

X