- 3 Haziran 2007
- 1.611
- 36
- 42
İstanbul dışından gelip Cengiz Açıkele ameliyat olacaklara fikir vermesi açısından aşama aşama yazıyorum.
1- cengiz beyle randevulaşıp gün aldım , ve aynı gün ameliyat olmak istedim , o zaman uçakla gel ayak yorgun olmasın dedi
( uçak otobüsten daha ucuz zaten )
2- sabiha gökçene indim , orda havataş ın servisi var 8 tl ücret alıyorlar, acıbademe gittim hemen kan aldılar (tetkik için) ve hastanede yatış bir gün olduğu için ve 5 gün il dışına çıkmayı önermediği için tekrardan geliş gidiş olmasın diye ,hastanenin karşısında hotel asia var, ben gittim geceliği 90 euro istedi ama acıbademle anlaşması varmış , hastaneden kart götürdüm orhan beyin kartını 130 tlye indirdiler .otelle hastanenin arası 150 metre , otelide ayarladıktan sonra hastaneye gittim .
3- cengiz beyin odasında cengiz bey ameliyatı aşama aşama en ince ayrıntısına kadar anlattı daha önce yaptığı ameliyatları gösterdi , gördüklerim umduğumdan daha iyi idi.bana maille yolladığı örnek fotolardan daha iyiydi sonuçlar
4- ameliyatı oldum odama çıkardılar , belki 10 kişi benle ilgilendi sabaha kadar 2 kişi devamlı bi şikayetiniz varmı diye sordu , yemeğim geldi ve sabah oldu hastaneden çıkış yapıp otele geçtim ,(yürüyerek) otelde çok lüx 3 gün kaldım 4. gün gittim cengiz beyin yanına
5- sargılarımı açtı , bende baktım ,çok başarılı olmuşdu , il dışından geldiğim için , 1 hafta sonraki yapılacak pansumanı bana tarif etti tekrar geliş gidiş yapma diye, ve hastaneden ayrıldım bugün memleketimdeyim ve 5. günüm aprı sızı hiç bir şey çok çalışıyorum.
SONUÇ ;
neden cengiz açıkel çünkü;
a:) başka doktorların tuhaf tuhaf bakışları yerine size çok canayakın ve güleryüzle davranıyor, ilgeliniyor.
b:) ben hastaneden ayrılırken koreden hastası geldi
c:)bu ameliyatı 100 lerce defa yapmış
umarım tecrübelerim size bi fikir verip yardımcı olmuşdur.
geçmiş olsun senin adına sewindim:)