toplam ne kadara mal oldu bende dusunur oldum bu amelıyatı
hastane (tetkikler ,1 gece yatış , ameliyat , toplam olarak)5000 bu izin alanına göre değişir heralde 11 cm idi benimki ,
Fotoğraf Gönder | Prof. Dr. Cengiz Açıkel, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı, İstanbul buradan izin fotosunu çek gönder sana maille dönüş yapar zaten, izin ne kadar bilmiyorum , fotodan sana fiyat bildirir.benim izler süveyş kanalı gibidi
uçak bileti gidiş dönüş 140 tl, otel 3 gece 390 tl , 3 günlük akşam yemeği masrafı 75 tl , havaalanı servis ücreti gidiş dönüş 16 tl ,3 tane ilaç 32 tl ,
önce bu ameliyata karar vermek lazım , karar verdikten sonra fizandada olsa gidip olur insan,kolumun sargısı açılmamasına rağmen şimdiden kısa kollu gömlek bakar oldum mağazalara :)
küçük emrahın filmi gibi , benim hiç kısa kollu gömleğim olmadık i :), önemli olan benim mutlu olmamdı oldum , para herzaman kazanılır, sonuçda umduğum gibi olurda dahada mutlu olurum. lazerdir , kremdir ,bu tip arayışlara hiç girmedim , çünkü sabırsız olduğumu biliyorum , bekleyemezdim yıllarca ,vede tedavi edeceğide meçhul , helede derin izlerde.
olayı tatil gibi düşünüp boyutunu değiştirmek lazım , istanbula 4 günlük tatil :))