Popüler Konu Jilet izi giderme

arkadaşlar tek iz ameliyatı olmak istiyorum fakat ameliyattan sonra gerginlikten dikişlerin açılacağından korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız,ameliyat öncesi ve sonrası resim gönderirseniz çok sevinirim mail adresim ersin__25Eki Görüntüle 703502

Şu an gönderdim resimleri ve bilgileri.Geçmiş olsun.

forumun tamamını okudum , eşimin kolundada 2 si çok derin 4 iz vardı .2 tanesini ameliyatla çıkarttık , ama kızarıklığı 2 sene oldu hala geçmedi , yinede belli oluyor.forumdan çıkarttığım sonuç tekçözüm cengiz bey arkadaşlar, ona ameliyat olupta memnun olmayan duymadım hiç.bizde ameliyat olacağız resimlerini yollayacağım.
bu iş şuna benziyor arabanızın kaportasında bi çizik vardır kimse görmez ama siz yerini bildiğiniz için gözünüz hep ona takılır:), en iyisi ameliyat olup kurtulmak.

Canım izler kırmızıysa doktorun bana verdiği kremi tavsiye ederim ''contractubex'' adı süper bir krem hemen her plastikçi bunu kırmızı izler için veriyor ve yan etkisi yok.Herhangi bir cilt dokturuna yazdırabilirsin.Aile hekimi yazıyor mu bilmiyorum.Ben şu an ameliyat izim için kullanıyorum.

aile hekimi hiç bir sekılde yazmıyor. ılacın fıyatını sordum 70 tl dedıler. ızın gecmesını ıstıyorum. bıleklerımde de var ama onları gogus kafesımdekı kadar sorun etmiyorum. kanama ve iltihap var içten. ne yapmam gerek. bu hafta cildiyeye gidecem sizlerle paylaşırım. kızarıklık ve iz dikkat çekmeyecek hale gelsin istiyorum. bu durum canımı sıkıyor .

istanbulda yaşayanlar için rahat da başka şehirdekiler için bayağı zor bişey :KK43:

biz 1000 km yoldan gidip geliyoruz uçakla , sabah in akşama dön , avrupa yakasından muayeneye gelen bizden daha geç eve döner :)
hem uçaklar şimdi çok ucuz 59.90 a bilet alıyorsun.

tek iz ameliyatından cengiz bey daha iyi bence , sonuçta gene tekde olsa iz kalıcak , ayrıca açılma riski çok.

ben yarın cildiyeye gidecem. tek iz ameliyatınıda sizin için sorar sizide bilgilendiririm. umarım bende göğsümdeki şu izden kurtulurum herkes kurtulsa izlerinden hayat belki çok daha güzel olacak izsiz olarak.

ben yarın cildiyeye gidecem. tek iz ameliyatınıda sizin için sorar sizide bilgilendiririm. umarım bende göğsümdeki şu izden kurtulurum herkes kurtulsa izlerinden hayat belki çok daha güzel olacak izsiz olarak.

bizim sonkararımız cengiz bey , eminiz son kararımız :)

bugün doktora gittim. bana ilaç verdi yeni aldım ilacı kullanmaya başladım. memnun kalırsam söylerim.ameliyat demediler küçük enjeksıyonla dokuları yenılıyeceklermıs. ilaçtanda umarım sonuç alırım. 1 ay sonra tekrar gıdecem. olmazsa başka tedavı uygulayacaklar

bugün doktora gittim. bana ilaç verdi yeni aldım ilacı kullanmaya başladım. memnun kalırsam söylerim.ameliyat demediler küçük enjeksıyonla dokuları yenılıyeceklermıs. ilaçtanda umarım sonuç alırım. 1 ay sonra tekrar gıdecem. olmazsa başka tedavı uygulayacaklar

küçük enjeksiyonla dokuları yenilemek dediği şey hücre spreyi olmasın sakın? eğer öyleyse hiç yaklaşma..cry arkadaşımız çok ısrarlarıma rağmen yaptırdı ve malesef sonuç hüsran

küçük enjeksiyonla dokuları yenilemek dediği şey hücre spreyi olmasın sakın? eğer öyleyse hiç yaklaşma..cry arkadaşımız çok ısrarlarıma rağmen yaptırdı ve malesef sonuç hüsran

evet ama yaran yeni olumlu sonuç alırız dedi test yaptı.içte hücreler çökmüş fazla jel verdi. suan cok memnunum bır ay sonra gidecem. bakalım hayırlısı ızlerım 1 yıl olmadan geçmez dedı ama cabuk ıyılesmesı ıcın jele devam edecekmısım. hücre spreyi daha mı kötü yapıyor ki ? bende ona göre yaptırmıyım :S

20 kisi sizinle ilgilenio sanki bir devlet adami gibi ilgi goruyosunuz
Cengiz bey bu konuda uzmanlasmis tum dunyadan hastasi gelir
Fotalari aticam.
Cengiz beyi keske daha once tanisaymisiz

ya hiç mi yanık izinden şikayeti olan yok yanık izi olup hücre spreyi yaptırmayı düşünen ya da yaptıran.. Forumu okudum biraz ama resimleri göremedim..Acaip kafam karısık bunaldım artık... Yanık kazası geçiren arkadaslar izden şikayetçi olanlar ve şu an benim gibi tedaviyi düşünen arkadaşlar var mı acaba konusalım . Gaziantep tıp fakultesinde de bununla ilgili çalışmalar varmıs , Serkan Dinar bey de yapıyor ve bir kaç dr daha var... Çıkamadım içinden yine yaz geliyor ve yine fazlasıyla belirginleşecek:KK43: zaten belirginde....

İstanbul dışından gelip Cengiz Açıkele ameliyat olacaklara fikir vermesi açısından aşama aşama yazıyorum.

1- cengiz beyle randevulaşıp gün aldım , ve aynı gün ameliyat olmak istedim , o zaman uçakla gel ayak yorgun olmasın dedi
( uçak otobüsten daha ucuz zaten )

2- sabiha gökçene indim , orda havataş ın servisi var 8 tl ücret alıyorlar, acıbademe gittim hemen kan aldılar (tetkik için) ve hastanede yatış bir gün olduğu için ve 5 gün il dışına çıkmayı önermediği için tekrardan geliş gidiş olmasın diye ,hastanenin karşısında hotel asia var, ben gittim geceliği 90 euro istedi ama acıbademle anlaşması varmış , hastaneden kart götürdüm orhan beyin kartını 130 tlye indirdiler .otelle hastanenin arası 150 metre , otelide ayarladıktan sonra hastaneye gittim .

3- cengiz beyin odasında cengiz bey ameliyatı aşama aşama en ince ayrıntısına kadar anlattı daha önce yaptığı ameliyatları gösterdi , gördüklerim umduğumdan daha iyi idi.bana maille yolladığı örnek fotolardan daha iyiydi sonuçlar

4- ameliyatı oldum odama çıkardılar , belki 10 kişi benle ilgilendi sabaha kadar 2 kişi devamlı bi şikayetiniz varmı diye sordu , yemeğim geldi ve sabah oldu hastaneden çıkış yapıp otele geçtim ,(yürüyerek) otelde çok lüx 3 gün kaldım 4. gün gittim cengiz beyin yanına

5- sargılarımı açtı , bende baktım ,çok başarılı olmuşdu , il dışından geldiğim için , 1 hafta sonraki yapılacak pansumanı bana tarif etti tekrar geliş gidiş yapma diye, ve hastaneden ayrıldım bugün memleketimdeyim ve 5. günüm aprı sızı hiç bir şey çok çalışıyorum.
SONUÇ ;
neden cengiz açıkel çünkü;
a:) başka doktorların tuhaf tuhaf bakışları yerine size çok canayakın ve güleryüzle davranıyor, ilgeliniyor.
b:) ben hastaneden ayrılırken koreden hastası geldi
c:)bu ameliyatı 100 lerce defa yapmış

umarım tecrübelerim size bi fikir verip yardımcı olmuşdur.

İstanbul dışından gelip Cengiz Açıkele ameliyat olacaklara fikir vermesi açısından aşama aşama yazıyorum.

1- cengiz beyle randevulaşıp gün aldım , ve aynı gün ameliyat olmak istedim , o zaman uçakla gel ayak yorgun olmasın dedi
( uçak otobüsten daha ucuz zaten )

2- sabiha gökçene indim , orda havataş ın servisi var 8 tl ücret alıyorlar, acıbademe gittim hemen kan aldılar (tetkik için) ve hastanede yatış bir gün olduğu için ve 5 gün il dışına çıkmayı önermediği için tekrardan geliş gidiş olmasın diye ,hastanenin karşısında hotel asia var, ben gittim geceliği 90 euro istedi ama acıbademle anlaşması varmış , hastaneden kart götürdüm orhan beyin kartını 130 tlye indirdiler .otelle hastanenin arası 150 metre , otelide ayarladıktan sonra hastaneye gittim .

3- cengiz beyin odasında cengiz bey ameliyatı aşama aşama en ince ayrıntısına kadar anlattı daha önce yaptığı ameliyatları gösterdi , gördüklerim umduğumdan daha iyi idi.bana maille yolladığı örnek fotolardan daha iyiydi sonuçlar

4- ameliyatı oldum odama çıkardılar , belki 10 kişi benle ilgilendi sabaha kadar 2 kişi devamlı bi şikayetiniz varmı diye sordu , yemeğim geldi ve sabah oldu hastaneden çıkış yapıp otele geçtim ,(yürüyerek) otelde çok lüx 3 gün kaldım 4. gün gittim cengiz beyin yanına

5- sargılarımı açtı , bende baktım ,çok başarılı olmuşdu , il dışından geldiğim için , 1 hafta sonraki yapılacak pansumanı bana tarif etti tekrar geliş gidiş yapma diye, ve hastaneden ayrıldım bugün memleketimdeyim ve 5. günüm aprı sızı hiç bir şey çok çalışıyorum.
SONUÇ ;
neden cengiz açıkel çünkü;
a:) başka doktorların tuhaf tuhaf bakışları yerine size çok canayakın ve güleryüzle davranıyor, ilgeliniyor.
b:) ben hastaneden ayrılırken koreden hastası geldi
c:)bu ameliyatı 100 lerce defa yapmış

umarım tecrübelerim size bi fikir verip yardımcı olmuşdur.

toplam ne kadara mal oldu bende dusunur oldum bu amelıyatı.

toplam ne kadara mal oldu bende dusunur oldum bu amelıyatı

hastane (tetkikler ,1 gece yatış , ameliyat , toplam olarak)5000 bu izin alanına göre değişir heralde 11 cm idi benimki ,Fotoğraf Gönder | Prof. Dr. Cengiz Açıkel, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı, İstanbul buradan izin fotosunu çek gönder sana maille dönüş yapar zaten, izin ne kadar bilmiyorum , fotodan sana fiyat bildirir.benim izler süveyş kanalı gibidi
uçak bileti gidiş dönüş 140 tl, otel 3 gece 390 tl , 3 günlük akşam yemeği masrafı 75 tl , havaalanı servis ücreti gidiş dönüş 16 tl ,3 tane ilaç 32 tl ,

önce bu ameliyata karar vermek lazım , karar verdikten sonra fizandada olsa gidip olur insan,kolumun sargısı açılmamasına rağmen şimdiden kısa kollu gömlek bakar oldum mağazalara :)
küçük emrahın filmi gibi , benim hiç kısa kollu gömleğim olmadık i :), önemli olan benim mutlu olmamdı oldum , para herzaman kazanılır, sonuçda umduğum gibi olurda dahada mutlu olurum. lazerdir , kremdir ,bu tip arayışlara hiç girmedim , çünkü sabırsız olduğumu biliyorum , bekleyemezdim yıllarca ,vede tedavi edeceğide meçhul , helede derin izlerde.
olayı tatil gibi düşünüp boyutunu değiştirmek lazım , istanbula 4 günlük tatil :))

slm öncelikle geçmiş olsun öncesi ve sonrası fotoları yükleme şansınız var mı

X