Popüler Konu Jilet izi giderme

geçmiş olsun senin adına sewindim:)

geçmiş olsun senin adına sewindim:)

angelmask bizden önce ameliyat olduğun için bir iki sorum olacak, cengiz beyide arayabilirim ama , biliyosunki çok yok yoğun ikide bi zırt pırt aramak istemiyorum. ben ameliyat oldum 5 gün sonra döndüm memlekete, bana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ama yarısını unuttum :)) koluma tübüler bandajı 1 sene tak dedi , sanki ayağada 1 sene tak dedi gibimi hatırlıyorum , zaten aşırı kaşıntıdan ayaktaki sargıları çıkarttım taktım bandajı.
bide kolundan zımbadan sonraki bantları sökerken zorluk çektinmi kolayca çıktımı ben daha sökmedim.
bide tübüler bandajları koluma 4 metre ayağıma 2 metre aldım , ankara nokta medikalden (lastogrip) , bi bandajı kaç gün takıyorsun .elastikliği kaç günde kayboluyor.
bide batikon alkol gibi bişe sürüyomuyduk , daha kolumu açmadım ama ,5 gün sonra açıcam kolu., çok soru sordum, kusura bakma

rica ederim istediğin kadar sorabilirsin:) bantlar çıkarken sorun olmuyor merak etme çok kolay çıkıyor..bandajları yıkayıp kullanıyordum ben..ama ayda bir cengize kontrole gidince yenisini alıyordum..kola bişey sürülüyormuydu onu hatırlamıyorum..ben sürmüyordum ama kontrolde cengiz sürüyormuydu onuda bilmiyorum

cevaplar için çokkkkkkkkkkk teşekkür. ameliyat sonucunun fotosunu sana yollayımda bi bak , her ay kontrol demişssin , ben her ay gidemem ,senede iki kere ancak , kontrolde ne oluyo ,ücret ödüyomusun, sıkıntı varmı yokmu ona bakılıyo demi ,yoksa kapatıp uğurlanıyo heralde. ben bundan önce skar çıkartmada yaptırmışdım ( büyük olanları) 2 ayda iyileşmişdi doktor çok kaliteli cildin var demişdi.bide sen cigarettes içiomusun ben, ben çok azaltarak içiorum ya :)) , bide bi yakın akrabalardan biri var yanık izi onuda yollucam , bu arada bişede anlatim, krem yazdırmaya hastaneye gittim, ne için dedi söledim , siz böyle bi ameliyat yapabiliomusunuz dedim yapmadım ama yaparız dedi , deneme tahtası olurmuşuz yani :)))), sağlık ocağına gidyorsun pratisyen doktor , sanki sağlık bakanı gibi , ama cengiz bey profesör olmuş ne kadar mütevazi hemi.hiç kibir yok.
ben plastik cerrahiyi el sanatları gibi görüyorum , okumakla ressam olunmaz gibi geliyo , el mahareti çok önemli olmalı.
kasap var bi tavığu kesemiyo , kasap var deveyi ayakta kesiyo .zaten sağlık bakanlığı onun için doktor seçme hakkınız var diyoya , değilmi ?

yahu arkadaşlar.
rica ediyorum.
şu ameliyatı daha önce olanlar.
bi resim atsın.
lütfen

ben yeni ameliyat oldum , öncesi resimleri almadım ama kontrole gittiğimde isticem, ama sana şunu söyleyim , cengiz bey bana yolladığı örnek 4 resimde beni çok ikna edici idi , onları sildim , çünkü cengiz bey baktıktan sonra silin diye not düşmüşdü.
fakat yanına gittiğimde bana başka örnek resimler gösterdi, onlar bana yolladıklarından çok daha iyiydi, hatta kendisine de dedim bunlar daha iyi , hiç belli olmayanları bile var , güldü sadece ,ama heralde beklenti çok yüksek olmasın diyemi , artık bilemiyorum .
ya bu illeten kurtulduğunu düşünmek bile insana mutluluk veriyor , ben şimdiden kola bacağa suyu döktük haşladık diyorum , sorana, milette yaaaaaaaa vah vah çok geçmiş olsun diyo ( kolda sargı varya ) :)) ,bende saol un diorum.

kontrollere giderken randevu alınıomu ?

kabarık olması önemli değil , zaten zımparayla o kabarıklığı alıyor deriyi öyle yapıştırıyor.

ama tamemen gitmedikten sonra başkası görmesede siz görüyosunuz, diyelim arabanızın kaportasında bi çizik var onu kimse görmüyor ama , siz arabay binerken onun orda olduğunu bildiğinizden hep gözünüze takılıyor.

o dediğiniz olatı ben yaptım , skar çıkartma , skarı çıkartıp , ince dikişle dikiyor ,ben yaptırdım , üzerinden 2 sene geçti kızarıklık halaa gitmemişdi, şimdi üzeri deri kaplı bakalım ne olacak

ameliyat olalı bayağı olmuş şu anda tamamen geçmiştir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…