- 27 Şubat 2012
- 90
- 0
saol canım cok tesekkür ederımm...büyük geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum.. yeni kolunu güle güle ve doya doya kullan canım..
büyük geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum.. yeni kolunu güle güle ve doya doya kullan canım..
ben prof.dr cengız acıkel'e bır hafta once once amelıyat oldum ve bugunde dıkısleımı aldırmaya gıttım,cok basaralı gectıgını soledı ve bende gordum zaten,herkese tavsıye ederım,kımse sacma sapan yerlere para kaptırmasın,bence tek cozum bu amelıyat,artık kolumda faca ızı yok sadece yanık gıbı gorunuyor ve ben bunlarında zamanla cok belırsız hale gelecegıne ınanıyorum,bu amelıyatı olmama vesıle olan kadınlar kulubune ve en cokta angalmask a cok tesekkur ederrım,ben kurtuldum,sızlerdee kurtulursunuz ınsalla.
kızlar öncesi sonrası olarak yüklemek aklıma geldi ameliyat öncesi ve 5 ay sonrası şeklinde resmi değerlendirebilirsiniz.Kabarıklık geçer deriyle aynı hizada olursa ki sanmıyorumgüzel olacak diyebilirim ama kabarıklığın gideceği konusunda hiç inancım yok bu zamana kadar geçmediyse (5ay) bu zamandan sonra da o kabarıklık kalır düşüncesindeyim
inşallah.. şu doğmu yapayım kısmetse bende gidicem cengiz beye,bi o kaldı denemediğm zaten..
benimde jilet izlerim var. birisi bileğimde yaklaşık 7 aydır kırmızı bir şekilde duruyor. renginde hiç bir değişme olmadı. ikincisi de göğüs kafesi üzerinde o da kızarık ve renginde değişme göstermedi. lazer tedavisi izleri yok edebilir mi? memnun kalan var mı? göğüs kafesi üzerinde olan izi saklamakta zorluk çekiyorum yaz geldiği için.
arkadaşlar bayaaa sayfa okudum nerdeyse kimse resim yollamamış.
olan arkadaşlar resim yollarsa, ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara da cesaret gelir diye düşünüyorum :)
Evet bende de jilet izi var kolumda bende sildirmek istiyorum.bir tedavisi tabiki var .genellikle estetik ve güzellik merkezlerinde lazerle tedavi ediliyor. Ben araştırdım ama ona ayıracak param olmadığı için tedavi olamadım.
Canım bana mail adresini yolla ben ameliyatlo kol diye foruma yüklemiyorum .Sakıncası var mı bilmiyorum çünkü.Mailini at ordan göndereyim tek iz ameliyatı resimlerimii