Popüler Konu Jilet izi giderme

kızlar benmde kolumda jilet izleri var dirsekten omzuma kadar silik silik cok derin degil ama belli oluyor seneye düğünüm var bu konuyu okuduktan sonra gözyaşlarına kapıldım kolunuzun durumu nasıl ameliyat olanlar bilgi verebilirmi? ben ameliyattan umutluydum resmleri görünce vazgecmek zorunda kaldım boydan boya kabarık olmaz daha cok dikkat ceker lazeri öneriyorlar bi fikriniz varmı yardımcı olursanız cok sevinirim

kolumdaki jilet izleri için bio oil kullanıyorum. sanki bıraz faydası var gbı. daha once bıo oıl deneyen var mı

inşallah.. şu doğmu yapayım kısmetse bende gidicem cengiz beye,bi o kaldı denemediğm zaten..

kabarıklık kalsada kalmasada sen zaten bu görüntüyü göze alıp ameliyatı oldun değilmi.?? sonuç harika valla sakın kafana bişey takma yat kalk Allaha dua et kurtuldun,darısı bizlerin başına,
bende tek iz ameliyatı olduğmda 1 sene kadar hep kıpkırmızıydı izim şimdi kendi ten rengime döndü,kabarmış kabarmamış umrumda deil,sonuçta bi şekilde bu pis izlerden kurtuldumya...

inşallah.. şu doğmu yapayım kısmetse bende gidicem cengiz beye,bi o kaldı denemediğm zaten..

ınsallah sen de cengız beye gıder ve kurtulursun, baska mantıklı bır yol oldugunu dusunmuyorum ben cunku,kı yokta zaten,sende denemıssın herseyı,bebegın gıbı sende yenıden dogarsın ıns :)

bende de azıcık kabarıklık var ama kötü değil rahatsız olmuyorum ben bu durumdan. bi arkadaş amelıyatlı kolunun kıllarını almamamız gerektıgını soylemıs valla benım dugunum oldu mecbur aldım:18:

kızlar bu konuda dövme uygulatan hiç yok mu? bende jilet değil ameliyat izi var dövme düşünüyorum

canım dövmeyi kesinlikle önermem çünkü burda yaptıran arkadaşlar çok pişman oldular ve birde sildirmek için uğraştılar

benimde jilet izlerim var. birisi bileğimde yaklaşık 7 aydır kırmızı bir şekilde duruyor. renginde hiç bir değişme olmadı. ikincisi de göğüs kafesi üzerinde o da kızarık ve renginde değişme göstermedi. lazer tedavisi izleri yok edebilir mi? memnun kalan var mı? göğüs kafesi üzerinde olan izi saklamakta zorluk çekiyorum yaz geldiği için.

Canım izler kırmızıysa doktorun bana verdiği kremi tavsiye ederim ''contractubex'' adı süper bir krem hemen her plastikçi bunu kırmızı izler için veriyor ve yan etkisi yok.Herhangi bir cilt dokturuna yazdırabilirsin.Aile hekimi yazıyor mu bilmiyorum.Ben şu an ameliyat izim için kullanıyorum.

elft senin kabarıklığın ne seviede ve bu kabarıklık geçicimi doktorun bilgi verdi mi ve görüntü kötümü duruyor yoksa çok sorun değilmi allahım herkese acil şifalar versin

arkadaşlar bayaaa sayfa okudum nerdeyse kimse resim yollamamış.
olan arkadaşlar resim yollarsa, ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara da cesaret gelir diye düşünüyorum :)

arkadaşlar bayaaa sayfa okudum nerdeyse kimse resim yollamamış.
olan arkadaşlar resim yollarsa, ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara da cesaret gelir diye düşünüyorum :)

Canım bana mail adresini yolla ben ameliyatlo kol diye foruma yüklemiyorum .Sakıncası var mı bilmiyorum çünkü.Mailini at ordan göndereyim tek iz ameliyatı resimlerimii

cnm meraba. mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş öm atabilmem için.
sen bana mail adresini atarsan ordan konuşabiliriz

merhaba, kantaron otu yağını kullanmayı dene yara izlerine birebir diye duymuştum jilet izleride hemen hemen aynı şey sonuçta iz kalır çok iyi ve etkili olduğunu duydum

Canım bana mail adresini yolla ben ameliyatlo kol diye foruma yüklemiyorum .Sakıncası var mı bilmiyorum çünkü.Mailini at ordan göndereyim tek iz ameliyatı resimlerimii

my_merve öncelikle geçmiş olsun bende tek iz ameliyatı olmak istiyorum ameliyatı hangi ilde hangi doktora yaptırdın ameliyat sonrası açılma oldumu dikişlerde gerginlik falan,bide eger uygunsa öncesi ve sonrası şeklinde bana mail atabilirmisin resimler mail adrsim ersin__25@hotmail.com

arkadaşlar tek iz ameliyatı olmak istiyorum fakat ameliyattan sonra gerginlikten dikişlerin açılacağından korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız,ameliyat öncesi ve sonrası resim gönderirseniz çok sevinirim mail adresim ersin__25@hotmail.com

arkadaşlar tek iz ameliyatı olmak istiyorum fakat ameliyattan sonra gerginlikten dikişlerin açılacağından korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız,ameliyat öncesi ve sonrası resim gönderirseniz çok sevinirim mail adresim ersin__25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…