Popüler Konu Jilet izi giderme

canıme öncelikle geçmiş olsun önceki sonraki fotoğrafarını bekliyoruz sende kurtulupta bu forumu bırakanlardan olma iyileşmen dileğiyle

merve ne güzel ne hoş keyfin ne kadar yerinde böyle :) paylaşımın için de teşekkürler.. acil şifalar diliyorum..

canıme öncelikle geçmiş olsun önceki sonraki fotoğrafarını bekliyoruz sende kurtulupta bu forumu bırakanlardan olma iyileşmen dileğiyle

Canım benim çok teşekkür edrim.Yok yok merak etme buralardayım anca dönüş yapabildim.Şu an ki fotğraflarımı diğer mesajımda da söylediğim gibi koymakta kararsızım.Ama istersen özelden mesaj at ulaştırırım sana. :)

kızlar merhaba cengiz beye ameliyat olanlara sormak istiyorum sizde yama deri ile kolunuz arasında bir yükseklik farkı var mı? yoksa aynı hizada birleşti mi? benimkinde yükseklik farkı var yanı hizada değiller yama olduğu çok belli oluyor renginin kızarıklığını geçtim bu yükseklik zamnla geçer mi acaba? lütfen cevap verin çok merak ediyorum siz ne durumdasınız?

kızlar merhaba cengiz beye ameliyat olanlara sormak istiyorum sizde yama deri ile kolunuz arasında bir yükseklik farkı var mı? yoksa aynı hizada birleşti mi? benimkinde yükseklik farkı var yanı hizada değiller yama olduğu çok belli oluyor renginin kızarıklığını geçtim bu yükseklik zamnla geçer mi acaba? lütfen cevap verin çok merak ediyorum siz ne durumdasınız?

kızlar buarada 1 hafta sonra 6 ayıma gireceğim size resmini göstermek istiyorum kolumun...Nasıl resim yükleniyor bulamadım ama deneyeceğim resim yüklemeyi bilen varsa yönlendirsin lütfen kolumun resmini size göstermek istiyorum.

Eklentiler

• $IMG-20130401-00211.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 298
  • $IMG-20130401-00212.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 270
kızlar buarada cengiz bey kolundaki kılların alınmaması konusunda uyardı özellikle almıyorum yama bölgesindeki kılların alınması batık riskinden dolayı ssıkıntı yaşatabiliyor,ve tekrar ilk ameliyat aşamasındaki gibi iğneyle çıkartılıyor bu sebple almamamı söyledi bilginiz olsun.şimdi yorumlarınızı bekliyorum ama lütfen samimi olun bahsettiğim kabarıklık kolun alt kısmı ü yokseklik geçermi sizce

kızlar öncesi sonrası olarak yüklemek aklıma geldi ameliyat öncesi ve 5 ay sonrası şeklinde resmi değerlendirebilirsiniz.Kabarıklık geçer deriyle aynı hizada olursa ki sanmıyorum güzel olacak diyebilirim ama kabarıklığın gideceği konusunda hiç inancım yok bu zamana kadar geçmediyse (5ay) bu zamandan sonra da o kabarıklık kalır düşüncesindeyim

Eklentiler

• $kol2li.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 310
canım bence 5 ay olmasına rağmen çok iyi durumda kabarıklık geçip geçmeyeceğini cengiz hoca söylemiştir sanırım aya rağmen çok iyi durumda şu anda mutlu olduğunu düşünüyorum çünkü o lanet izlerden eser yok

O kadar büyük bir alanda değil bence dert etmemelisin çok normal duruyor canım.

Merhaba kızlar. Bir süredir bu konuyu takip ediyordum ama yazmaya cesaret edemedim. Sonunda gözümü karattım ve fikrinize ihtiyacım var. Kolumda 4 tane kısa ama derin kabarmış kesik var. Daha uzun ve çok olanları da var ama onları saklayabildiğim için o kadar da sorun etmiyorum. Ameliyat olacak param yok malesef. Hiç kesiklerini yakan oldu mu? Herşeyi yapabilirim. Ütü bastırmak kibriti yakıp bastırmak asit, kezzap dökmek hiç bu yöntemleri deneyen oldu mu? Canımın yanması umrumda değil bıktım bu halden kolumu kesip atacak psikolojideyim. Lütfen bir fikir verin. Yanık görüntüsüne dönüşür mü o kabarık kesik izleri yok olur mu?

Kolun çok iyi durumda bence. Ne güzel izlerden eser kalmamış. O kırmızı ve kabarık duran deriye de doktorunla konuş bir yalan uydurursunuz. Ama tabi odada çekmişsin gün ışığında daha net bir çekim yapsan çok daha iyi yorum yapabilirz bence. Sen ne kadar ödedin bu ameliyata sakıncası yoksa?

Son düzenleme:
Kızlarrrrr kontrole gittim bugün sargım çıktı.Dikişin üzerindeki bantları söktüler ve yenilediler. :) Çok çirkin görünüyor ama yara ıyyyy Her şeye razıyım artık kaza süsü verebileceiğim kocaman bir dikişim var artık :) 2 hafta sonra tekrar gideceğim kreme başlayacağız.Sigarayı kesnlikle önermiyorlar yaranı geç iyileştirir vs diye bana fırça attı hoca küçükten . :) Şimdilik bu kadar

Canım sakın!
Öyle kötü şeyler düşünme lütfen hata hatayı doğurur ben de düşündüm aynısını ama hiç akıl işi değil olmamalıda! Lütfen sakın böyle kötü fikirlere teslim etme kendii her şeyin çözümü var lütfen.

Ah canım çözümü var da o çözüme verecek para yok bende malesef. 5000 falan çok yüksek bir rakam. İnsanların önyargıyla bakacağı bir kesik olacağına korkunç bir yanık izi olsun ne yapayım. Şimdi bir tane kesik izini yeniden kesmeyi ve üstüne contractubex uygulamayı düşünüyorum işe yarar inşallah.

Çok mu fazlaydı jilet izlerin. Derinlikleri ne kadardı ne kadar alanı kaplıyordu. Ve ameliyata kaç para verdin cevaplarsan sevinirim canım. Bundan sonra artık çok rahat olursun. Hayat sana güzel masum ameliyat izinle. :)

Çok mu fazlaydı jilet izlerin. Derinlikleri ne kadardı ne kadar alanı kaplıyordu. Ve ameliyata kaç para verdin cevaplarsan sevinirim canım. Bundan sonra artık çok rahat olursun. Hayat sana güzel masum ameliyat izinle. :)

Balım özel mesaj attım sana mesaj ahhın varsa yanıtla olur mu?

ben prof.dr cengız acıkel'e bır hafta once once amelıyat oldum ve bugunde dıkısleımı aldırmaya gıttım,cok basaralı gectıgını soledı ve bende gordum zaten,herkese tavsıye ederım,kımse sacma sapan yerlere para kaptırmasın,bence tek cozum bu amelıyat,artık kolumda faca ızı yok sadece yanık gıbı gorunuyor ve ben bunlarında zamanla cok belırsız hale gelecegıne ınanıyorum,bu amelıyatı olmama vesıle olan kadınlar kulubune ve en cokta angalmask a cok tesekkur ederrım,ben kurtuldum,sızlerdee kurtulursunuz ınsalla.

büyük geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum.. yeni kolunu güle güle ve doya doya kullan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…