Canlarrrrrrr ben geldim :)
Ameliyatlı kolumla yazıyorum :) hazır fırsat bulmuşken ilk aşamaları yazayım dedim tazeyken :)
Şimdi... 25 Mart gece 12 den sonra aç kaldım( lokal olduğu için).Su dahi içmedim.Normal şartlarda sabah 8 de olacak olan ameliyatım akşam 5 te oldu.Malum üniversite hastanesi.Çok sinirlendim fakat doktorum o kadar tatlıydı ki görünce direk yumuşadım :) Ameliyata girdim 1 saat 10 dk gibi bir şey sürdü tabi içerde beklediklerim de dahil.Sadece iz olan bölgeyi uyuşturdu hiç bir şey hissetmedim gülerek girdim ve gülerek çıktım. :) Zaten ben hep gülerim.Sonracımaaaa büyük bir şişe serum yedim sadece arada da iğneler falan.Aaa söylemeyi unuttum ameliyat öncesi sakinleştirici verdiler hap.Hiç sorunum yoktu ağrıda hissetmedim gece boyu.sabah kalktım tuvalete giderken ayağa kalktım başım döndü midem kalktı ve hemen geçti.Ha bu arada ameliyattan çıktıktan sonra istediğimi yedim.Bugün öğlende de çıkardılar sabah pansuman yapıldı çok pansuman gerekmediğini söyledi doktorum.Küçük kuralları söyledi vs.Kolumun öncesi fotoğrafını çektim.Pansuman yapılırken de dikişli halini çekeceğim ama onu buraya koymakta karasızım hem bu anlamda forum kurallarını bilmiyorum. :) Şuan sol kolum yastıkta size bunları yazıyorum :) Çok bir ağrım yok ama minik minik başladı hadi hayırlısı canlarrrr. :)
canıme öncelikle geçmiş olsun önceki sonraki fotoğrafarını bekliyoruz sende kurtulupta bu forumu bırakanlardan olma iyileşmen dileğiyle
merve ne güzel ne hoş keyfin ne kadar yerinde böyle :) paylaşımın için de teşekkürler.. acil şifalar diliyorum..
kızlar öncesi sonrası olarak yüklemek aklıma geldi ameliyat öncesi ve 5 ay sonrası şeklinde resmi değerlendirebilirsiniz.Kabarıklık geçer deriyle aynı hizada olursa ki sanmıyorumgüzel olacak diyebilirim ama kabarıklığın gideceği konusunda hiç inancım yok bu zamana kadar geçmediyse (5ay) bu zamandan sonra da o kabarıklık kalır düşüncesindeyim
Merhaba kızlar. Bir süredir bu konuyu takip ediyordum ama yazmaya cesaret edemedim. Sonunda gözümü karattım ve fikrinize ihtiyacım var. Kolumda 4 tane kısa ama derin kabarmış kesik var. Daha uzun ve çok olanları da var ama onları saklayabildiğim için o kadar da sorun etmiyorum. Ameliyat olacak param yok malesef. Hiç kesiklerini yakan oldu mu? Herşeyi yapabilirim. Ütü bastırmak kibriti yakıp bastırmak asit, kezzap dökmek hiç bu yöntemleri deneyen oldu mu? Canımın yanması umrumda değil bıktım bu halden kolumu kesip atacak psikolojideyim. Lütfen bir fikir verin. Yanık görüntüsüne dönüşür mü o kabarık kesik izleri yok olur mu?
Canım sakın!
Öyle kötü şeyler düşünme lütfen hata hatayı doğurur ben de düşündüm aynısını ama hiç akıl işi değil olmamalıda! Lütfen sakın böyle kötü fikirlere teslim etme kendii her şeyin çözümü var lütfen.
Kızlarrrrr kontrole gittim bugün sargım çıktı.Dikişin üzerindeki bantları söktüler ve yenilediler. :) Çok çirkin görünüyor ama yara ıyyyyHer şeye razıyım artık kaza süsü verebileceiğim kocaman bir dikişim var artık :) 2 hafta sonra tekrar gideceğim kreme başlayacağız.Sigarayı kesnlikle önermiyorlar yaranı geç iyileştirir vs diye bana fırça attı hoca küçükten . :) Şimdilik bu kadar
Çok mu fazlaydı jilet izlerin. Derinlikleri ne kadardı ne kadar alanı kaplıyordu. Ve ameliyata kaç para verdin cevaplarsan sevinirim canım. Bundan sonra artık çok rahat olursun. Hayat sana güzel masum ameliyat izinle. :)