Slm melekcim ozelden msj atamadim msj sayim yetrli degilmis.cnm bacagim hala iyilesmedi hala sargili yani.cok kolay gecmio gunlerim insanlardan saklamak falan ama yine de cok mutluyum.su anki tek problemim sigara icemeiyorum yani az iciyorumEndiselenme canım cuma günü çıkacak alcilar çok geçmiş olsun sana mail atmıştım ana cevap gelmedi
canım ben geçen hafta kontroldeydim..herşey normal seyrediyor..bacak biraz zor oluyor canım bilirim..ben 2 hafta sonra banyoda yavaş yavaş yumuşatarak çıkarmıştım..olsun ya bak geldi geçti bişey kalmadı kurtuldun artık..şimdi sana sadece kremlerini düzenli kullanman ve kontrollerine gitmen gerekiyor..senin adına çok sevindim canım..
amelıyat olalı 6 7 ay oldu. mutluyum acıkcası. bacagımdakı iz yavaş yavaş gecıyor.koluma yogunluktan bakamıyorum bıle ama ıyı durumda bence
bende diyorum bu kıza ne oldu.. eşin gelmişti en son o yüzden msj atmadım rahatsız etmeyim diye..iyimisin canım?
Misspurp,
özelden yazamadığım için buradan yazıyorum sana.
Ben lazeri bıraktım, en son geçen sene 3 seans gitmiştim, işe yaramadı.cengiz beyin tedavisi bizim için pek uygun değil gibi,
Çok yoruldum artık, bıraktım hiç bişey yapmıyorum bu konu ile ilgili, kışın keyfini çıkarmaya çalışıyorum.
Merhaba,
bende ankaradayım, ve uzunca bir süre buna çözüm bulacak doktor arastırması yaptım. Prf. Dr. Seher Bostancıyı bi tanıdık vasıtasıyla buldum. iyiki de gitmisim, sağ kolumdaki izler neredeyse kaybolmak üzere, ameliyatsız bir çözüm benimki, uzun bir sürec ama hemen geçmesini bekleyeceksen, sabırsız olacaksan başlamaman gerekir. ama yok sabırlıyım yapabilirim dersen kesinlikle git seher hanıma. konusunda uzman birisi. ve ne yapılabileceğini en net söyleyen birisi, para ugruna sana olmayacak vaatlerde bulunmuyor en azından. çok sükür ben memnunum, sen de kalırsın umarım.
bu arada arkadaslar koluma dövme yaptırmıstım, simdi lazerle sildiriyorum,
bir süre sonra dövmenin ilk halini ve son halini gösteren resimleri ekleyeceğim :)
jilet izlerinin üstüne utanıp dövme yaptırıp, sonra da pisman olanlar varsa benim gibi, onun da çözümü var :)
Ah ah gençlik hatalırının bedelini nasıl ödüyoruz(
en güzeli ayşe yaa :) yazın mahvoluyoruz bari kışın tadını çıkaralım..doğru söylüyorsun
NURTEN_FB kullanıcısından alıntı
Merhaba,
bende ankaradayım, ve uzunca bir süre buna çözüm bulacak doktor arastırması yaptım. Prf. Dr. Seher Bostancıyı bi tanıdık vasıtasıyla buldum. iyiki de gitmisim, sağ kolumdaki izler neredeyse kaybolmak üzere, ameliyatsız bir çözüm benimki, uzun bir sürec ama hemen geçmesini bekleyeceksen, sabırsız olacaksan başlamaman gerekir. ama yok sabırlıyım yapabilirim dersen kesinlikle git seher hanıma. konusunda uzman birisi. ve ne yapılabileceğini en net söyleyen birisi, para ugruna sana olmayacak vaatlerde bulunmuyor en azından. çok sükür ben memnunum, sen de kalırsın umarım.
bu arada arkadaslar koluma dövme yaptırmıstım, simdi lazerle sildiriyorum,
bir süre sonra dövmenin ilk halini ve son halini gösteren resimleri ekleyeceğim :)
jilet izlerinin üstüne utanıp dövme yaptırıp, sonra da pisman olanlar varsa benim gibi, onun da çözümü var :)
Ah ah gençlik hatalırının bedelini nasıl ödüyoruz(
Sevgili nurten nasil bir tedavi bu?? Ankarada mi?? Eger iyilesecekse sabirla beklemeye hazirim( yaz gelmeden baslamak lazim, beni acil bilgilendirirsen cok sevinirim, cok dua ederim:))
kalıcı makyaj da bu tarz izlere bir çözüm ancak nereye yaptıracağınızı seçmeniz çok önemli çünkü ben bundan yaklaşık 2 ay önce İzmir-Alsancak Kıbrısşehitlerinde bulunan myclinica adlı güzellik merkezine kolumda bulunan yanık izinin kapanması için kalıcı makyaj yaptırdım, ancak sonuç hüsran oldu derim kıpkırmızı oldu uygulama yapılan yer kabardı ve önceki yara izimden bile daha beter bir görünüm aldı.Bana 1 haftada iyileşir dedikleri bölge 2 aydır kötü görünümde, bunu göstermek için gittiğimde ise , 50 lira daha verirsen rötuş yaparız, senin derin hassas biz napalım, ben herkeste ne reaksiyon verir bilemem şeklinde bir tepkiyle karşılaştım, ayrıca tepkimi gösterdiğim için de oranın sahibi bayan bana hakaret etti ve beni kovdu, internette araştırıp gelseydin diyor bana kalıcı makyajı iyice,birincisi dedim ben internette araştırıcaksam ve senden bilgi alamayacaksam sen ne iş yapıyorsun ikincisi kendine uzman diyorsun ama daha derimde ne tepki vereceğini bilmiyorsun yaptığın şeyin,1 haftada geçer diyorsun,2 ay oldu berbat durumdayım daha da kötü oldu yara izim dedim, bana ukalasından manyağına kadar her türlü sözü söyledi..herneyse kolum şu an kötü bir görünümde, çok mağdurumayrıca bana fatura kesmedikleri için de şikayet edebilir miyim bilmiyorum herhangi bir yere çünkü %18 kdv verdikten sonra bana verdigin paranın ne anlamı kalır diyerek işlem sonunda faturamı da vermediler.. özellikle söylüyorum gittiginiz yere çok dikkat edin, ben Alsancağın ortasında bir yer oldugu için iyi bir yer olduğunu düşünmüştüm ama çok yanılmışım, şu an için sağlık sigortam yok ama olduğunda ilk işim doktora gitmek ve kolumu göstermek olacak...
angalmask merhaba kolunun durumu nasıl ikici koldan ameliyatı oldun mu canım