Popüler Konu Jilet izi giderme

angelmask canım fazla memnun değilmişsin gibi geliyor bir sıkıntı yoktur umarım çünkü iyleşmeni emin ol senden çok istiyorum elft nasıl acaba oa artık girmiyor iyidir umarım

hayır canım çok şükür bir sıkıntım yok.. kremler devam ediyorum..biraz uzun bir süreç o kadar..

Merhaba arkadaslar ne yazikki bende sizinle ayni dertten muzdaribim :KK43: ne yaptiysam lekelerimden tamamen kurtulamayacagimi duydugumdan beri bos vermistim gecmezse gecmesin ben kendimi boyle seviyorum diye .. Ama insanlarin aaaa bu ne gencligine yazik niye yaptin cok gunah laflarindan oyle bunaldim ki artik:KK43: artik bosvermistim ki cok sevdigim bir arkadasim bana contractubex diye bir merhem aldi eczaneden 35 tl civari falan biseydi sanirim 3 aydir falan kullaniyorum kediklerimin rengi baya baya acildi ilk onceleri simsiyah ve daha belirgindi simdi giderek azaliyor umarim sizede bir faydasi olur :KK43: tamamen gecmez belki yillarca ama en azindan ben burdayim demiyor artik insallah kurtulacak bir yontem bulunabilir en kisa zamanda ama dedigim krem gercekten cok iyi geldi bana azda olsa artik koluma bakinca mutlu olabiliyorum ustelik benim izlerim oyle boyle degil cok kalin ve derin izlerdi : simdiki aklim olsa asla yapmazdim ... Ve burada bikac yorum okudum cok uzuldum bizim gibileri kinamis arkadasin birisi gercekten rabbim o duruma dusurecek kadar kimseyi caresiz ve yanliz birakmasin ... Ve allah kinayana daha beterini versin ... Kimse istemez kendine zarar vermeyi ama cahillik iste kinayanlar bu yaslarina kadar hatasizmi gelmisler.. HAYIR o yuzden birakin milletin hayatina mudahele etmeyi .. Hepinize gecmis olsun bi gelisme olursa bizide aydinlatin :)

contractubex kremin beyaz çiziklere etkisi ne oluyor acaba bilen var mı??? genelde kesik izleri ten renginden daha açık olduğundan güneşte bi de parlayınca mesele oluyor....

contractubex sadece taze ameliyat izlerinde etkili,oda tamamen yok etmiyor izin görünümünü hafifletiyor,ne leke nede eski izlerde kessinlikle faydası yok,uzun zamandır bu izlerden muzdarip olupta çaresini bulamayan herkez bunu bilir zaten..
üzgünüm ama keşke bi etkisi olsaydı..
contractubex kremin beyaz çiziklere etkisi ne oluyor acaba bilen var mı??? genelde kesik izleri ten renginden daha açık olduğundan güneşte bi de parlayınca mesele oluyor....

Son düzenleme:
ben yazdıgınn mesjalrı okudum yanı buu amelıyetınla ılgılı oanları senden bılgı almak ıstıyorum nasıl konusabılırz ordamısn

Arkadaşlar uzun süredir foruma uğrayamadım çok takipte edemedim dolayısıyla.
Bu tek iz ameliyatı geciren arkadslardan özellikle ve diğer arkadaşlarımdanda da yorumlarınızı bekliyorum.
19 Mart'ta ameliyat oluyorum tek iz ameliyatı yoğun olan bölgeye yapıyorlarmış.Ben fakültede olacağım imkansızlıklar için çok ama çooooook iyi çünkü öğrendiğime göre sgk ameliyatı karşılıyor ama sonrasını bilmiyorum.Bu süreçte becerebildiğim kadar kolumun fotoğraflarını koyacağım ve her bilgiyi aktaracağım.Çünkü belirsizlik en kötü şey!
Daha da önemlisi bugün aklıma gelen ve beni çok ama çok endişendiren bir durum var ve yardımınıza çok ihtiyacım var.
Ben önümüzdeki sene kpss ye hazırlanıp atanma hayali kuruyorum ve sizce bu izler bu durumda benim önüme çıkar mı? Kızlar bilgilerinizi paylaşmanızı dört gözle bekliyorum.En Büyük KK

merve öncelikle iyi ameliyat geçirmen dileğiyle ameliyatı hangi ilde oluyorsun kesin kararını verdin mi ve kpss den atanma olayı ile ilgili olarak çok sorun olacağını düşünmüyorum fakat polislik askerlik ve infaz koruma memurunda sıkıntı oluyor benim eşimde memur sıkıntı olmadı rapor alırken ama dediğim gibi kafaya takmaktan bişi deyapmıyor ameliyat olma cesareti ni bulamadı hala ve kurtulan hiç kimse artık bu foruma uğramıyor angalmask hariç elif vardı uğramıyor mesela çok tek iz ameliyet olanlar var bunlarda uğramıyor hakkında hayırlısı olsun

merve öncelikle iyi ameliyat geçirmen dileğiyle ameliyatı hangi ilde oluyorsun kesin kararını verdin mi ve kpss den atanma olayı ile ilgili olarak çok sorun olacağını düşünmüyorum fakat polislik askerlik ve infaz koruma memurunda sıkıntı oluyor benim eşimde memur sıkıntı olmadı rapor alırken ama dediğim gibi kafaya takmaktan bişi deyapmıyor ameliyat olma cesareti ni bulamadı hala ve kurtulan hiç kimse artık bu foruma uğramıyor angalmask hariç elif vardı uğramıyor mesela çok tek iz ameliyet olanlar var bunlarda uğramıyor hakkında hayırlısı olsun

Canım benim temennilerine ve ilgine çok teşekkür ederim.Ben ameliyatı Samsun'da oluyorum.Çok düşündüm ama lazer vb. yöntemlere saçacak param yok açıkcası.Normal şartlarda beni hiç rahatsız etmiyor izlerim çünkü ne yaşadığımızı kimse bilemez.Kendini bilmez insanların laflarını umursamadığım gibi gereken cevabıda veriyorum.Ama öğretmen adayıyım ve mesleğime etki eder diye tek korkum ki öğrencilerin karşısına böyle bir örnekle çıkmam istemem.
Geçenlerde bir arkadaşıma özel bir şirkette çalışmak için heyeti raporu almaya gittik ve psikiyatri kollarına da baktı ve ben yıkıldım adeta.Bundan çok korkuyorum.Ayrıca şu an grip oldum ameliyatı erteler mi hoc bilmiyorum amam elimden geldiğince her şeyi öğrenip bilgi vermeye ve fotoğraflamaya çalışacağım.Burası bizim aynı derdi paylaştığımız ve en iyi anlaşılabileceğimiz tek yer.En Büyük KK

merhaba merve,umarım olacağın ameliyatla seni mutlu edecek bir karar vermiş olarak bu dertten kurtulursun. arkadaşının sağlık raporu alırken kollarını kontrol eden pskiyatr uzmanı bunu neden yaptı anlamadım,eğer kollarında iz olsaydı ne olacaktı diye düşünmeden edemedim! sonuçta sağlık raporu almaya giden biri, sınav mülakat gibi aşamalardan geçmiş ve işe kabul edildiği için son aşamalardan biri olan sağlık raporunu da alır ve işe başlar, çocukça ve çocuk yaşına fazlaca ağır bir durumdan kaynaklanarak kendine verdiği zarar yüzünden kazandığı bu hakkı böyle bi sebeple kaybedebilirmiydi yani??onu düşünüp duruyorum okuduğumdan beri..bence bunu düşünüp kendini daraltma,ameliyatına konsantre ol,kendine dikkat et,senden önemli değil bunların hiç biri. detaylarını paylaş bizimle

Canım benim temennilerine ve ilgine çok teşekkür ederim.Ben ameliyatı Samsun'da oluyorum.Çok düşündüm ama lazer vb. yöntemlere saçacak param yok açıkcası.Normal şartlarda beni hiç rahatsız etmiyor izlerim çünkü ne yaşadığımızı kimse bilemez.Kendini bilmez insanların laflarını umursamadığım gibi gereken cevabıda veriyorum.Ama öğretmen adayıyım ve mesleğime etki eder diye tek korkum ki öğrencilerin karşısına böyle bir örnekle çıkmam istemem.
Geçenlerde bir arkadaşıma özel bir şirkette çalışmak için heyeti raporu almaya gittik ve psikiyatri kollarına da baktı ve ben yıkıldım adeta.Bundan çok korkuyorum.Ayrıca şu an grip oldum ameliyatı erteler mi hoc bilmiyorum amam elimden geldiğince her şeyi öğrenip bilgi vermeye ve fotoğraflamaya çalışacağım.Burası bizim aynı derdi paylaştığımız ve en iyi anlaşılabileceğimiz tek yer.En Büyük KK

canım benim eşimde silahlı bir meslek grubunda kollarını incelemişler girerken 10 sene önce girmiş kollarındaki izlerden eleniyormuş fakat elenmemiş ama hala korku var içerisinde mesleğimden olur diye ve bu stresle yaşıyor psikiyatristler sorunlu insan olarak görüyor öğretmenlik içinde kontrol edeceklerini düşünüyorum sende kaç adet iz var mervecim

merhaba merve,umarım olacağın ameliyatla seni mutlu edecek bir karar vermiş olarak bu dertten kurtulursun. arkadaşının sağlık raporu alırken kollarını kontrol eden pskiyatr uzmanı bunu neden yaptı anlamadım,eğer kollarında iz olsaydı ne olacaktı diye düşünmeden edemedim! sonuçta sağlık raporu almaya giden biri, sınav mülakat gibi aşamalardan geçmiş ve işe kabul edildiği için son aşamalardan biri olan sağlık raporunu da alır ve işe başlar, çocukça ve çocuk yaşına fazlaca ağır bir durumdan kaynaklanarak kendine verdiği zarar yüzünden kazandığı bu hakkı böyle bi sebeple kaybedebilirmiydi yani??onu düşünüp duruyorum okuduğumdan beri..bence bunu düşünüp kendini daraltma,ameliyatına konsantre ol,kendine dikkat et,senden önemli değil bunların hiç biri. detaylarını paylaş bizimle

Olumlu ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim balım.Bütün ayrıntıları Allah'ın izniyle aktaracağım size. :)

canım benim eşimde silahlı bir meslek grubunda kollarını incelemişler girerken 10 sene önce girmiş kollarındaki izlerden eleniyormuş fakat elenmemiş ama hala korku var içerisinde mesleğimden olur diye ve bu stresle yaşıyor psikiyatristler sorunlu insan olarak görüyor öğretmenlik içinde kontrol edeceklerini düşünüyorum sende kaç adet iz var mervecim

Canım eşin insallah tez zamanda atar uzerinden bu stresi çünkü o çokça yol katetmiş. Benim izlerim oldukca fazla yoğun bölgenin dışında da cok derin olmasada izler var zaten öncesini de fotoğraflayacağım ameliyat öncesi. :)

canm tek iz ameliyatı ben olmuştum,bilektenm dirseğe kadar boydan boya,sana şöyle bir örnek verebilirim,
ben daha önce kalın bağırsak ve burun ameliyatı geçirmiştim,ama bu kol ameliyatı hiç birine benzemiyor,umarım ameliyat olucak alan çok buyuk deildir,benim buyuktu boydan boya olduğu için dayanılmaz acılar çektim,ömrümce unutmam...inşallah sen benm kadar acı çekmezsin,Allah'tan şifalar dilerim canm..
Arkadaşlar uzun süredir foruma uğrayamadım çok takipte edemedim dolayısıyla.
Bu tek iz ameliyatı geciren arkadslardan özellikle ve diğer arkadaşlarımdanda da yorumlarınızı bekliyorum.
19 Mart'ta ameliyat oluyorum tek iz ameliyatı yoğun olan bölgeye yapıyorlarmış.Ben fakültede olacağım imkansızlıklar için çok ama çooooook iyi çünkü öğrendiğime göre sgk ameliyatı karşılıyor ama sonrasını bilmiyorum.Bu süreçte becerebildiğim kadar kolumun fotoğraflarını koyacağım ve her bilgiyi aktaracağım.Çünkü belirsizlik en kötü şey!
Daha da önemlisi bugün aklıma gelen ve beni çok ama çok endişendiren bir durum var ve yardımınıza çok ihtiyacım var.
Ben önümüzdeki sene kpss ye hazırlanıp atanma hayali kuruyorum ve sizce bu izler bu durumda benim önüme çıkar mı? Kızlar bilgilerinizi paylaşmanızı dört gözle bekliyorum.En Büyük KK

canm tek iz ameliyatı ben olmuştum,bilektenm dirseğe kadar boydan boya,sana şöyle bir örnek verebilirim,
ben daha önce kalın bağırsak ve burun ameliyatı geçirmiştim,ama bu kol ameliyatı hiç birine benzemiyor,umarım ameliyat olucak alan çok buyuk deildir,benim buyuktu boydan boya olduğu için dayanılmaz acılar çektim,ömrümce unutmam...inşallah sen benm kadar acı çekmezsin,Allah'tan şifalar dilerim canm..

Canım benim çok çok geçmiş olsun.benim boydan boya değil ama küçük de değil bu salı olacağım inşallah.Biraz stres başladı açıkçası.Öncesi sonrası fotoğrafları da arkadaşlar için koyacağım. Kolun durumuna göre değişiyormuş ama senin kolun ne kadar sürede toparladı balım?

bence en mantıklısı cengiz açıkel yapmış olduğu ameliyat fotolarını gönderdi gerçekte hiç bir şey belli değil eşimi ikna edip ameliyat oldurucam allahın izniyle

bence en mantıklısı cengiz açıkel yapmış olduğu ameliyat fotolarını gönderdi gerçekte hiç bir şey belli değil eşimi ikna edip ameliyat oldurucam allahın izniyle

Canım çok problem yaratıyorsa eşin açısından olsun kurtulsun bence de.Allah kurtarsın hepimizi inşallah bu izlerden.

Canlarrrrrrr ben geldim :)
Ameliyatlı kolumla yazıyorum :) hazır fırsat bulmuşken ilk aşamaları yazayım dedim tazeyken :)
Şimdi... 25 Mart gece 12 den sonra aç kaldım( lokal olduğu için).Su dahi içmedim.Normal şartlarda sabah 8 de olacak olan ameliyatım akşam 5 te oldu.Malum üniversite hastanesi.Çok sinirlendim fakat doktorum o kadar tatlıydı ki görünce direk yumuşadım :) Ameliyata girdim 1 saat 10 dk gibi bir şey sürdü tabi içerde beklediklerim de dahil.Sadece iz olan bölgeyi uyuşturdu hiç bir şey hissetmedim gülerek girdim ve gülerek çıktım. :) Zaten ben hep gülerim. :KK17: Sonracımaaaa büyük bir şişe serum yedim sadece arada da iğneler falan.Aaa söylemeyi unuttum ameliyat öncesi sakinleştirici verdiler hap.Hiç sorunum yoktu ağrıda hissetmedim gece boyu.sabah kalktım tuvalete giderken ayağa kalktım başım döndü midem kalktı ve hemen geçti.Ha bu arada ameliyattan çıktıktan sonra istediğimi yedim.Bugün öğlende de çıkardılar sabah pansuman yapıldı çok pansuman gerekmediğini söyledi doktorum.Küçük kuralları söyledi vs.Kolumun öncesi fotoğrafını çektim.Pansuman yapılırken de dikişli halini çekeceğim ama onu buraya koymakta karasızım hem bu anlamda forum kurallarını bilmiyorum. :) Şuan sol kolum yastıkta size bunları yazıyorum :) Çok bir ağrım yok ama minik minik başladı hadi hayırlısı canlarrrr. :) En Büyük KK

X