Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
contractubex kremin beyaz çiziklere etkisi ne oluyor acaba bilen var mı??? genelde kesik izleri ten renginden daha açık olduğundan güneşte bi de parlayınca mesele oluyor....
merve öncelikle iyi ameliyat geçirmen dileğiyle ameliyatı hangi ilde oluyorsun kesin kararını verdin mi ve kpss den atanma olayı ile ilgili olarak çok sorun olacağını düşünmüyorum fakat polislik askerlik ve infaz koruma memurunda sıkıntı oluyor benim eşimde memur sıkıntı olmadı rapor alırken ama dediğim gibi kafaya takmaktan bişi deyapmıyor ameliyat olma cesareti ni bulamadı hala ve kurtulan hiç kimse artık bu foruma uğramıyor angalmask hariç elif vardı uğramıyor mesela çok tek iz ameliyet olanlar var bunlarda uğramıyor hakkında hayırlısı olsun
Canım benim temennilerine ve ilgine çok teşekkür ederim.Ben ameliyatı Samsun'da oluyorum.Çok düşündüm ama lazer vb. yöntemlere saçacak param yok açıkcası.Normal şartlarda beni hiç rahatsız etmiyor izlerim çünkü ne yaşadığımızı kimse bilemez.Kendini bilmez insanların laflarını umursamadığım gibi gereken cevabıda veriyorum.Ama öğretmen adayıyım ve mesleğime etki eder diye tek korkum ki öğrencilerin karşısına böyle bir örnekle çıkmam istemem.
Geçenlerde bir arkadaşıma özel bir şirkette çalışmak için heyeti raporu almaya gittik ve psikiyatri kollarına da baktı ve ben yıkıldım adeta.Bundan çok korkuyorum.Ayrıca şu an grip oldum ameliyatı erteler mi hoc bilmiyorum amam elimden geldiğince her şeyi öğrenip bilgi vermeye ve fotoğraflamaya çalışacağım.Burası bizim aynı derdi paylaştığımız ve en iyi anlaşılabileceğimiz tek yer.
merhaba merve,umarım olacağın ameliyatla seni mutlu edecek bir karar vermiş olarak bu dertten kurtulursun. arkadaşının sağlık raporu alırken kollarını kontrol eden pskiyatr uzmanı bunu neden yaptı anlamadım,eğer kollarında iz olsaydı ne olacaktı diye düşünmeden edemedim! sonuçta sağlık raporu almaya giden biri, sınav mülakat gibi aşamalardan geçmiş ve işe kabul edildiği için son aşamalardan biri olan sağlık raporunu da alır ve işe başlar, çocukça ve çocuk yaşına fazlaca ağır bir durumdan kaynaklanarak kendine verdiği zarar yüzünden kazandığı bu hakkı böyle bi sebeple kaybedebilirmiydi yani??onu düşünüp duruyorum okuduğumdan beri..bence bunu düşünüp kendini daraltma,ameliyatına konsantre ol,kendine dikkat et,senden önemli değil bunların hiç biri. detaylarını paylaş bizimle
canım benim eşimde silahlı bir meslek grubunda kollarını incelemişler girerken 10 sene önce girmiş kollarındaki izlerden eleniyormuş fakat elenmemiş ama hala korku var içerisinde mesleğimden olur diye ve bu stresle yaşıyor psikiyatristler sorunlu insan olarak görüyor öğretmenlik içinde kontrol edeceklerini düşünüyorum sende kaç adet iz var mervecim
Arkadaşlar uzun süredir foruma uğrayamadım çok takipte edemedim dolayısıyla.
Bu tek iz ameliyatı geciren arkadslardan özellikle ve diğer arkadaşlarımdanda da yorumlarınızı bekliyorum.
19 Mart'ta ameliyat oluyorum tek iz ameliyatı yoğun olan bölgeye yapıyorlarmış.Ben fakültede olacağım imkansızlıklar için çok ama çooooook iyi çünkü öğrendiğime göre sgk ameliyatı karşılıyor ama sonrasını bilmiyorum.Bu süreçte becerebildiğim kadar kolumun fotoğraflarını koyacağım ve her bilgiyi aktaracağım.Çünkü belirsizlik en kötü şey!
Daha da önemlisi bugün aklıma gelen ve beni çok ama çok endişendiren bir durum var ve yardımınıza çok ihtiyacım var.
Ben önümüzdeki sene kpss ye hazırlanıp atanma hayali kuruyorum ve sizce bu izler bu durumda benim önüme çıkar mı? Kızlar bilgilerinizi paylaşmanızı dört gözle bekliyorum.
canm tek iz ameliyatı ben olmuştum,bilektenm dirseğe kadar boydan boya,sana şöyle bir örnek verebilirim,
ben daha önce kalın bağırsak ve burun ameliyatı geçirmiştim,ama bu kol ameliyatı hiç birine benzemiyor,umarım ameliyat olucak alan çok buyuk deildir,benim buyuktu boydan boya olduğu için dayanılmaz acılar çektim,ömrümce unutmam...inşallah sen benm kadar acı çekmezsin,Allah'tan şifalar dilerim canm..
bence en mantıklısı cengiz açıkel yapmış olduğu ameliyat fotolarını gönderdi gerçekte hiç bir şey belli değil eşimi ikna edip ameliyat oldurucam allahın izniyle