ela gozlum Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 246 47 23 Temmuz 2015 Konu Sahibi ela gozlum #1 Kızlar ben eşime parfüm hediye etmek istiyorum ama kararsız kaldım Jil Sander'in hangi çeşidi daha hoş kokuyor? Sizce hangisini almalıyım? :)
Kızlar ben eşime parfüm hediye etmek istiyorum ama kararsız kaldım Jil Sander'in hangi çeşidi daha hoş kokuyor? Sizce hangisini almalıyım? :)
M meg83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 41 6 20 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #2 jil sander sun men yani fotolarda 3. sırada olan süperdir
ela gozlum Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 246 47 22 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #3 meg83 .!.: jil sander sun men yani fotolarda 3. sırada olan süperdir Genişletmek için tıkla... Onu açık parfümcüde test ettim ama pek beğenmedim orijinali güzeldir belki bilemicem :)
meg83 .!.: jil sander sun men yani fotolarda 3. sırada olan süperdir Genişletmek için tıkla... Onu açık parfümcüde test ettim ama pek beğenmedim orijinali güzeldir belki bilemicem :)
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 30 25 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #4 Bunun kokusunu bende merak ediyorum. Çünkü bayan versiyonu çoook güzel. Belki sevgilimle aynı parfümün kızlı erkekli versiyonunu kullanırız falan diye heves ettim.
Bunun kokusunu bende merak ediyorum. Çünkü bayan versiyonu çoook güzel. Belki sevgilimle aynı parfümün kızlı erkekli versiyonunu kullanırız falan diye heves ettim.
ela gozlum Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 246 47 28 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #5 Tester - Janna - .!.: Bunun kokusunu bende merak ediyorum. Çünkü bayan versiyonu çoook güzel. Belki sevgilimle aynı parfümün kızlı erkekli versiyonunu kullanırız falan diye heves ettim. Genişletmek için tıkla... Tester'ından baktım biraz ağır geldi ilk başta kokusu fakat zamanla nasıl kokar bilmiyorum ben sport men arıyorum onu da bulamadım
Tester - Janna - .!.: Bunun kokusunu bende merak ediyorum. Çünkü bayan versiyonu çoook güzel. Belki sevgilimle aynı parfümün kızlı erkekli versiyonunu kullanırız falan diye heves ettim. Genişletmek için tıkla... Tester'ından baktım biraz ağır geldi ilk başta kokusu fakat zamanla nasıl kokar bilmiyorum ben sport men arıyorum onu da bulamadım
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 30 28 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #6 ela gozlum .!.: Tester Tester'ından baktım biraz ağır geldi ilk başta kokusu fakat zamanla nasıl kokar bilmiyorum ben sport men arıyorum onu da bulamadım Genişletmek için tıkla... jil sander'in diğer kokularını türkiyede bulmak cok zor canım
ela gozlum .!.: Tester Tester'ından baktım biraz ağır geldi ilk başta kokusu fakat zamanla nasıl kokar bilmiyorum ben sport men arıyorum onu da bulamadım Genişletmek için tıkla... jil sander'in diğer kokularını türkiyede bulmak cok zor canım
ela gozlum Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 246 47 29 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #7 Aynen sadece sun men bulabildim ben de ama hediye olarak Hugo Boss aldım çok beğendi kendisi ben de bayıldım
Aynen sadece sun men bulabildim ben de ama hediye olarak Hugo Boss aldım çok beğendi kendisi ben de bayıldım
S siyah14 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2015 12 12 41 29 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #8 eşim 4.sünü kullanıyordu gayet güzel
ela gozlum Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 246 47 29 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #9 siyah14 .!.: eşim 4.sünü kullanıyordu gayet güzel Genişletmek için tıkla... Onun aynısından nereden bulabilirim? Sevil'de ya da Tekin Acar'da var mıdır?
siyah14 .!.: eşim 4.sünü kullanıyordu gayet güzel Genişletmek için tıkla... Onun aynısından nereden bulabilirim? Sevil'de ya da Tekin Acar'da var mıdır?
S siyah14 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2015 12 12 41 29 Eylül 2015 Konu Sahibi ela gozlum #10 bir ara sevilde vardı ama şimdi var mıdır bilmiyorum