Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar satışlarınız nasıl gidiyor. sıkıntılar oluyordur muhakkak. Bu işte tek sıkıntı moralimizin hemen bozulması çünkü genelde ben bu sıkıntıyı yaşıyorum. Arkadaşlar bir kaç motive edici mesaj atmıştım. birbirimizi motive edici paylaşımlarda bulunalım buradan. Hiç kimse bizi yolumuzdan çevirmesin bu işlere başladık biraz sabredip bol kazançlar elde edelim. Bazen motivem bozuluyor. Bırakmak istediğim zamanlar oluyor. Ama başarı gösteren arkadaşlarımı düşündükçe sende yaparsın onlar yaptığına göre deyip kendimi teskin etmeye çalışıyorum.
Başarmak için
Hayallerinize kavuşmak için
Dostluk için
Sevgi ve saygı için
En iyi olana kadar ben bu işi yapıcam ya siz?
kızlar geri iade nasıl oluyor bileniniz varmı alınan ürün bi beden küçük geldi büyüğüde yok
başka ürünle değiştirmek istiyo arkadaş nasıl yaparım bilmiyorum
ewet arkadaşım bizim maddi durumumuz normal ( yani ne evimiz var ne arabamız )
eşimin sülalesi moralimi bozmaya çalışıyor . nie satıyomuşum paraya ihtiyacım yokmuş
eşim iç çamaşır dükkanı açmama izin vermiyo bende evde satıyorum varmı
kesinlikle sonuna kadar bu işte bende varım nasıl olsa bi zararı yok
olsun evinizde, arabanızda olur inş. ne güzel işte bir yerden başlamışsın seni tebrik ediyorum. İnsanlar sadece para kazanmıyorlar bu işleri yaparak sosyal hayatımız, insanlarla ilişkilerimiz biraz daha farklılaşıyor. Bence kafana pek kimseyi takma onlar senin başarını görünce hiçde doğru düşünmediklerinin farkına varacaklar.
iade üründe gerekcesını bıldırıp urunu geri gönderınce sıparıs verdıgın zaman ürünün fıyatını hesabından dusuyorlar aynı seyı ben yaptım ve hezabımdan dustuler ama satabılırsen baskasına stmaya calıs bence cunku kargo parası sana aıt oluyo ıade urunlerde ben 4 tl kargo parası odedım yanı urunden pek kazancın olmuyo o zaman bence elınden cıkarmaya calıs
teşkr ederm cevabın için inşallah alıcı bulurum
mrb kızlar ben baya bi önceden sadece ücretsiz katolok istemiştim. hemen anında beni aradılar katologunuz bi hafta içinde gelir dediler ama ne bi haftsı ne iki haftası hiç gelmedi. bende cok üzerine düşmedim zaten .. ben unutmustum bile ama bugün katolok gelmiş ben yoktum annem almış. bide 1 bucuk tl kargo parası vermiş.. birde telefonuma referans numarası göndermişlerdi nedir bu ya nii napıcam ben anlamdım ya? ben sadece katolok istemiştim ama üye oldum gibi bişe oldu? iptal ettirmek istiyorum nasıl yaparım .. yada iptal ettirmesem öle dursa bi zararı olurmuu???
referans numarası uyelıgının aktıf olması demek hepımızın var referans no su zaten sıparıs versende vermesende uyelıgın ıptal olmuyor ıptal ettırmeyıncede bır zararı olmaz bence ne olabılırkı hem nıye ıptal ettırmek ıstıyosunkı en azından kendı ıhtıyaclarını alırsın zamanla satıs yaparsın bellı olurmu hıc bende ılk uye oldugumda satıs yapamam dıyordum ama allaha şükür satısım oluyor vekendı ıhtıyaclarımıda alıyorum bu arada el harclıgımda cıkıyo valla tavsıye ederım gercı ben baska markayada uyeyım ordan cok karım oluyor
referans numarası uyelıgının aktıf olması demek hepımızın var referans no su zaten sıparıs versende vermesende uyelıgın ıptal olmuyor ıptal ettırmeyıncede bır zararı olmaz bence ne olabılırkı hem nıye ıptal ettırmek ıstıyosunkı en azından kendı ıhtıyaclarını alırsın zamanla satıs yaparsın bellı olurmu hıc bende ılk uye oldugumda satıs yapamam dıyordum ama allaha şükür satısım oluyor vekendı ıhtıyaclarımıda alıyorum bu arada el harclıgımda cıkıyo valla tavsıye ederım gercı ben baska markayada uyeyım ordan cok karım oluyor
cnm çok oluyorum ama bişey daha sorucam.. benim bi kullanıcı adım var bide şifrem onlarla giriş yapabiliyorum. referans numarası ne işe yarıyor?
aslında bana mantıklı geldi hem ben severim böle şeyleri satısda yapabilirim. ama baksana bi katalok 1 ayda geldi. siparişlerim gecikir mecikir uğrasmak istemiyorum. hem biraz önce temsilci girişi yaptım baktım danıscam kimse yok.. herkezi üye yapan üst danısmanı oluyormus ama benim yok.. mahalle menejerim varmıs handan die ama onuda anlamadım mahalle menejeri ne demek
evet satıs yapabılırsın bence mesela ben zuccacıye urunlerını satıyorum hep malum bır marka varya cok pahalı olan burdakı fıyatları gorunce herkes sok oluyor 1 tane alacaklarsa 2 tane alıyorlar ve yıyeceklerını daha uzun sure koruyorlar ve bende hemen hepsınden aldım ve urunlerden memnunum yıyeceklerım daha uzun sure saklıyorum hıc bozulmuyorlar benımde üüst danısmanım mahalle menajerım yok kendı basıma bu ısı yapabılıyorum sorunum olursa kendım tel ederek halledıyorum olması ssart degılya gercı ben kucuk bı ılcede yasıyorum gayette satıslardan memnunum 3 ay oldu basladıgım 900 tl gecgın satıs yaptım ve bugunlerde tekrar sıparıs vercem toparlıyorum sıparıslerı bence basla ve yapamazsan bırakırsın kaybedecek bısey yok sonucta
tabııkı problemler yasadıgım oluyor ama ustesınden gelıyorum yaparsın bak gor satısa basladıgında yaz lutfen merak edrım sımdıden kolay gelsın