• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yok ben rahatlıkla giriyorum bir problem yok ama dün sitenin sipariş bölümü açılmadı sayfa görüntülenemiyor dedi okadar öğlende düzeldi
ya arkadasım bişey dicem kargo takip numarasını nerden alıyoruz birde ben siparişi verdiğimde bilgilere baktım onaylandı dedi bugün açtım başka bir sipariş nosuyla alta tekrardan geçmişler siparişiniz onaylandı diye sonrada içine baktım aynı ürünler ya yanlısmı verdim siparişi yoksa böylemi oluyor :15: yoksa aynı ürünlerden 2 şer tanemi gelcek inş öleolmamıstır yaa :(

canım iki tane gelmiycek bendede aynısı oldu ilk siparişimi verdim biklkaç gün önce aradılar siparişinizi onaylıyoruz diye bende sordum çift gözküyto diye yok dediler tek siparişiniz var yani merak etme

banada sanki karlı gibi geldi 200 liralık satış yaptım 150 lira tuttu bence ii

Slm arkadaslar jetnetworkingi iptal etmek istiyorum üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirim acabaa?

ya başka biryere uye olmaya kara verdim vazgeçtim hem katalog aynı yenilenmedide kim bilir ne zaman yenilencek ve 200 tl lik ürün aldım ufak bir hediye veriyorlar bilmiyorum aslında kararsızımda ama arkadaslarda diğerine uye ol diyorlar ondna alırız diyorlar bilemiyorum bunda zaten bi sadedce iç çamasırı sattım diğerlerindne kimse alamdı pekte kaar etmedim beyenmiyorlar bazıları ama diğerini çogu kişi beyeniyor ismini sölemeyim yasak yaa

nasıl iptal olur biliyormusun sen peki:77:

bunda zannedersem emın degılım ama ıptal yok belkı telefonla yetkılılerle gorusursen yardımcı olurlar ama bunda sıparıs vermesen dahı uyelıgın devam edıyormus ben yenı uye oldugumda oyle soylemıslerdı bak ben sureklı zuccacıye urunlerınden sıparıs alıyorum ve cok memnun musterıler ve cok hesaplı ozellıkle vakumlu urunler cokta kullanıslı aslında onlardan satabılırsen bırakma bence en azından kendı ıhtıyaclarını alırsın bı dene ıstersen

bunda zannedersem emın degılım ama ıptal yok belkı telefonla yetkılılerle gorusursen yardımcı olurlar ama bunda sıparıs vermesen dahı uyelıgın devam edıyormus ben yenı uye oldugumda oyle soylemıslerdı bak ben sureklı zuccacıye urunlerınden sıparıs alıyorum ve cok memnun musterıler ve cok hesaplı ozellıkle vakumlu urunler cokta kullanıslı aslında onlardan satabılırsen bırakma bence en azından kendı ıhtıyaclarını alırsın bı dene ıstersen

onlara kimse bakmıyor bile göstersem ne yazarki herkes iç çamasırına odaklanmıs sekilde ben jetnete çok çeşit var diye uye olmustum ama bakıyorumda kimse onlardan almıyor herkes odaklanmıs iç çamasırı alıyor ve katalogda hiç değişmiyor aynı öle kalıyor sana geldimi yueni katalog yok kim bilir ne zaman değişcek o yuzden başka yere uye oldum bakalım hayırlısı

ya arkadaslar yaa salı verdim siparişimi haa aramadılar gelmedide siparişlerim illa göndermeden önce aranıyormu acaba :97:

ya arkadaslar yaa salı verdim siparişimi haa aramadılar gelmedide siparişlerim illa göndermeden önce aranıyormu acaba :97:

bazen arıyorlar bazende aramıyorlar bellı olmuyor yanı her an gelebılır yada arayabılırler cunku benım sıparıslerımde hep oyle oluyor yaanı onların keyfıne kalmıs canları ne ıstıyorsa oyle davranıyorlar

bazen arıyorlar bazende aramıyorlar bellı olmuyor yanı her an gelebılır yada arayabılırler cunku benım sıparıslerımde hep oyle oluyor yaanı onların keyfıne kalmıs canları ne ıstıyorsa oyle davranıyorlar

ya canım internetten bakıyorum hala muhasebelenmemiş muhasebelenmesi gerekmezmi gelmesi için önce muhasebelenir sanırım ama hala onaylandı diyor sana yeni katalog geldimi çıktımı yada yeni katalog

arkadaslar bısey sorcam sıze jetın yagdanlıgı akıtıyormu kulanan varmı bırde urun degısımınde kargo ucretı kıme aıt bızemı yoksa jetemı ha bırde plastık urunlerın genelı hakkında bılgınız varsa kullanan memnunmusunuz sıkayetınız varmı bırde sıkayet gelen urunlerı napıyoruz ıade yada degıstırme yapıyorlarmı acaba :59::59::59:
arkadaşım ben ilçe menejeriyim yağdanlıktan çok sattım müşterilerim memnun kaldı birde eğer firma hatalı ürün gelmişse firma ödüyo kargo ücretini aklınıza takılanı sorun

arkiler ya benim üyeliğim hala onaylanmadı yaa size dönücez diyip duruyorlar ama hala msj gelmedi ne katalog nasıl bir sistem ya ben iptal etmek istesem ne yapmam lazım sıkıldım bugünde aktif etmezseler iptal etmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım acaba :99::95:
aktif oldunuzmu olmadıysanız yazın bana

arkadaşım ben ilçe menejeriyim yağdanlıktan çok sattım müşterilerim memnun kaldı birde eğer firma hatalı ürün gelmişse firma ödüyo kargo ücretini aklınıza takılanı sorun

nerenın menejerısınız benım butun gelen kargolarımda kırık urunler cıkıyor ve odemıyorlar bugunde jetnete kargo gonderdım 4 tl para verdım cebımden hıcte odemıyor gecen seferde 4 tl odemıstım ve bırde telefon edıyorum bır ssorun olunca o zamanda telefon parası oduyorum ptt ye yanı hersey cepten gıdıyor ve personelden hıc memnun degılım ben ılgılenmıyorlar kac kerede soyledım onlara kımle konustugunuzu ogrenın sıkayet edın dıyorlar onlamı ugrascam bakalım bu gonderdıgım kargo ıcın ne cevep alacagım arayacaklarmı bakalım 2 seferdır eksık urunlerım cıkıyor ya ve gecen sefer bırısı aradı evet sıparıs etmıssınız dedı baskası aradı yok sıparıs etmemıssınız dedı kıme ınanmalıyım acaba ve parasınıda odedıgım halde

kızlar ben lorems yapıyorum kazancıda diğerlerine göre gayet iyi kararsız kalan arkadaşlar var sanırım bir inceleyin isterseniz ürü
nlerde gayet kaliteli (bunu kullanıcı olarak söylüyorum):nazar:

yıllardır arkadaşlar gelir şu şirketin üyesi ol. sen bunu başarırsın dediler durdular. Başarılı olan bu işlerden çok para kazanan arkadaşlarımda oldu. Hayranlıklada seyrettim. Bazen kafam karıştı onların arasına katılmayı çok istedim. katılmayı düşündüğüm şirketlerin özelliklerini ürünlerini aldım ve kullandım. memnun kalmadığım veya sıkıntı yaşadığım ürün olmadı şu güne kadar. Güzel ve arada ekonomik ürünlerle tanıştıran temsilcilerimize teşekkür ederim. İlk bu tarz firmalarla tanışmam 1993 yılında oldu. Ame ben kendime güvenip hiç birine üye olamadım.
Tercihim temsilcilik yapacağım şirketin Türk sermayeyle kurulmuş olması, ürünleriminde çok çeşitli olmasıydı. şimdilerde öyle bir firmayla çalışıyorum. ürünleri kaliteli ve hesaplı. kendini kanıtlamış bir şirket. ürünleri 2 yıl boyunca kullandım ve denedim. üye olmaya karar verdim ve bu işe başladım. ürünlerimi seçiyorum ve istiyorum iki gün içindede elimde oluyor. iyki bu şirketteyim. Network marketing sisteminde çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliiyorum.

Back