• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jel barlı

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.872
798
Selam kk kızları.

2 seneden biraz fazladır daima ağdaya gidiyordum ben ancak 10 günde bacaklarım eski haline dönüyor neredeyse ve arada kalan zamanı da makine ile alıp hallediyordum.her ay mutlaka bir kere gidiyordum ama haliyle de batık vs sorunu yaşıyorum açıkçası. Şimdi ise işten çıktım ve o kadar da para vermek istemiyorum açıkçası. Koltuk altıma vs makina sürmem ama bacaklarım için diyorum şu jel barlı jiletlerden mi alsam kullanan var mı ? Nasıl memnun kaldınız mı ? Normalde de zaten jilet uzama süresinde uzuyor ağda ile de en azından bu şekilde bir süre idare edeym diyorum

Ben kullandım ama beni çoooook kaşındırdı. Bacaklarımı yırttım resmen kanattım kaşımaktan. İkinci günden sonra çıkmaya başlıyor tüyler.

Jilet venüs'ün turuncusunu kullanıyorum yıllardır, bir yandan epilasyonla karışık bir ilişkim var.
tüylerim yumuşakken ondan güzeli yok. Ama uzun süredir epilasyona gidemiyorum, jilet yapıyorum. ve artık işkenceye dönüştü. yaptıktan sonra 2-7 gün arası uzarken felaket kaşınıyor.
bence evde kendin ağda alıp ağdaya devam etmeyi dene öncelikle.

34 yaşındayım ve sanırım 12 yaşımdan beri ağda yapıyor-dum. Sürekli ağda kullanmaktan kıl köklerim inceldi ama asla azalmadı.
Bacaklarımı alıyorum, kıllar zayıf olduğu için yarısı üstten kopuyor, ertesi gün bile kıllı bir görüntü oluyordu. Her yeri batık oldu etek giymek için bacak fondöteni kullanıyordum.
Son 1 senedir bahsettiğin jileti kullanıyorum. Müthiş bir şey, her duşta 2 dk da tertemiz. Batık falan kalmadı pürüzsüz oldu bacaklarım. Hayatımda giymediğim kadar çok etek giydim.
açıkçası ağdayla harcadığım zamana üzüldüm

Back