merhaba toriii.ordami yasiyorsun.ne kadardir ordasin.hic turk varmi zamanin nasil geciyor.japonya kac saat turkiyeden ve saat farki ne kadar meraktan soruyorum..memnunmusun orda olmaktan...
Merhaba ..
Evet japonyada yasiyorum,neredeyse 4 yil olacak,Turk var ama ben hic tanimiyorum ,genelde turk restoranti yada doner isi yapanlari goruyorum ,birde turkiyeden gelen ogrenciler ve turk vakiflari falanda var ..
Su anda zamanim oglumla geciyor ,genelde evdeyim, baya bir SIKINTIM oldu, buraya gelip alisma sureci yasarken hamile kaldim ve dogum, cocuk, derken cevreye uyum saglamakda epey zorlandim ,ama hamile oldugumu ogrenmeden once ,Kilic dersleri almaya baslamisdim ,ayni zamanda dil kursuna yazilmisdim , aslinda istesen birazda dilin olmak zorunda tabi, ilgi alanlarina gore yapacak cok sey bulabilirsin ..
Gerci bizler icin burada yasamak cok zor ,acikcasi burasi kurallar ulkesi ,ne eglence anlayislari bize uyuyor,ne de yasam sekilleri , burasi yuruyen olulerin ulkesi
Ilk basda alismak cok zor oluyor bu ulkeye, ama alisincada baska yerde yasamak daha zor gelebiliyor bazilarina ,ne soyleye bilirim herkez icin ayri tabi..
Turkiyeden 14 saat uzaklikda..
6 saat turkiyeden ileride..