Japon baligi acilll

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.938
50.967
34
Merhaba sevgili kk uyeleri, esim 3 gun once ogluma japon baligi almis 4 adet. Bugun farkettim ki baliklardan bir tanesi durgunlasmis ve dibe çökmeye basladi. Bir de kafasinda bir sislik var. Ne oldugunu bilen var mi ? Normal bir durum mu? (fotosunu ekledim.)

Yarin zaten aldigimiz yere goturecegim. Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?

Eklentiler

• 20170926_222747_crop_581x499.jpg
    20170926_222747_crop_581x499.jpg
    226,3 KB · Görüntüleme: 323
Bebekyuz mu ne bunun adı büyüyünce inanlmz güzel oluyorlar :) kafasındaki şişlikler articak girintili çıkıntili oluyor çünkü hareketsizse suyu soğuk olabilir yada hasta olabilir ölebilir yani hazrlkli oln

Bebekyuz mu ne bunun adı büyüyünce inanlmz güzel oluyorlar :) kafasındaki şişlikler articak girintili çıkıntili oluyor çünkü hareketsizse suyu soğuk olabilir yada hasta olabilir ölebilir yani hazrlkli oln

Kafasinda sislik cinsinde mi yani ? Suyunun yarisini degistirdim simdi. Acaba yeri degistigi icin olabilir mi ki ?
Ölmez insallah :KK43:((

Balığınızın kafasında ki şişlik cinsinden .

Suya batma olayıda ya suyu soğuk ya da yemini fazla kaçırmış olabilirsiniz.

Balığınızın kafasında ki şişlik cinsinden .

Suya batma olayıda ya suyu soğuk ya da yemini fazla kaçırmış olabilirsiniz.

Suyunu degistirdim ve 1 kasik da tuz attim. Simdi kendine geldi. Yuzmeye basladi :)))
Birde yarin haslanmis bezelye verecegim bakalim. Insallah iyilesir.

Su isiticisi almam gerekiyor sanirim. Esimin aldigi yer herhangi bi bilgi vermemis ama netten de baktim. Suyu 22 2 derece olmasi gerekiyormus.

X