Seninkilerde benimkiyle ayni uzuyor canim galiba bi ayin dolmasina 2 cm bulacak bence herhangi bi bakim.uyulamadigin için uzatmaya dair super bi sonuç :)@CeylinimdeceylinimTutkuuuu - elch3n - CuriousCat @CatlakB Kızlar buda 2 haftalık çıkan saç diplerim. 2 hafta önce saçlarımı boyamıştım
Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1712280
Uzatmak için bir şey yapmıyorum bu arada sadece bakım yapıyorum saçlarıma nemlendirme,serum vs.
Sen bu saçı nasıl böyle dümdüz yapıyorsun,hem de fönsüzKızlar 2 hafta içinde boydan foto atacağım şimdilik saçımın nasıl parladığını göstermek için bir foto çektim. Geçen gün arkadaşım "saçların ne güzel parlıyor" diye iltifat edince bende fark ettim bu durumu. Saçımda düzleştirici vs yok.
Eki Görüntüle 1709721
Bu arada saçım 2 renk yani ombre olma yolunda emin adımlarla ilerliyor gibi. Nasıl tek renge döndüreceğim ben bunları ya
Doğuştan böyle benim ki ya :) yok hiç yaptırmadım brezilya fönü. Gerek yok ki fönlü gibi zatenSen bu saçı nasıl böyle dümdüz yapıyorsun,hem de fönsüzHiç brezilya fönü filan yaptırdın mı?
Aynen canım benim bakım yaparkende 2cm uzuyordu bakım yapmayınca da 2 cm uzuyor. Aynı demek ki değişmiyor:)Seninkilerde benimkiyle ayni uzuyor canim galiba bi ayin dolmasina 2 cm bulacak bence herhangi bi bakim.uyulamadigin için uzatmaya dair super bi sonuç :)
Çocukken oturduğum mahallede bir kızın saçı da böyleydi, hatta hiç unutmuyorum bir düğün için saçını maşa yapmıştı.Yarım saat geçmeden o bukleler pırasa gibi dümdüz olmuştu.Kız oturup ağlamıştı,biz de onu teselli etmiştik,çocukluk işteDoğuştan böyle benim ki ya :) yok hiç yaptırmadım brezilya fönü. Gerek yok ki fönlü gibi zatenhatta arada sıkılıp kıvırcık olsun diye örüyorum tek tek onları
@CeylinimdeceylinimTutkuuuu - elch3n - CuriousCat @CatlakB Kızlar buda 2 haftalık çıkan saç diplerim. 2 hafta önce saçlarımı boyamıştım
Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1712280
Uzatmak için bir şey yapmıyorum bu arada sadece bakım yapıyorum saçlarıma nemlendirme,serum vs.
Maşallah çok güzel saclarin varDoğuştan böyle benim ki ya :) yok hiç yaptırmadım brezilya fönü. Gerek yok ki fönlü gibi zatenhatta arada sıkılıp kıvırcık olsun diye örüyorum tek tek onları
Bakimli ve parlak istiyorsan nashi argan veya artego argan yagini oneririmHangi ürünleri kullanıyorsun canım bakım olarak? Ben de serum düşünüyorum da ne kullansam bilemedim
Serum olarak nashi argan yağı kullanıp bitirdim ama bence loreal elseve'in mucizevi yağıda aynı görevi görüyor ve fiyatı da 10 lira bir şey :) şuan loreal elseve kullanıyorum hatta. Birde morfose keratin serumu güzel.Hangi ürünleri kullanıyorsun canım bakım olarak? Ben de serum düşünüyorum da ne kullansam bilemedim
Benimde çocukken öyleydi hiç tutmazdı maşaÇocukken oturduğum mahallede bir kızın saçı da böyleydi, hatta hiç unutmuyorum bir düğün için saçını maşa yapmıştı.Yarım saat geçmeden o bukleler pırasa gibi dümdüz olmuştu.Kız oturup ağlamıştı,biz de onu teselli etmiştik,çocukluk işteDoğuştan şanslı kesimdensiniz ne güzel
Çok teşekkür ederimMaşallah çok güzel saclarin var
Haskin sampuanida guzel bir ara denemistim oda basariliSerum olarak nashi argan yağı kullanıp bitirdim ama bence loreal elseve'in mucizevi yağıda aynı görevi görüyor ve fiyatı da 10 lira bir şey :) şuan loreal elseve kullanıyorum hatta. Birde morfose keratin serumu güzel.
Saç kremim de "hask coconut monoi oil saç kremi" bunu mutlaka tavsiye ederim bu kadar parlak ve yumuşak olmasını ona borçluyum.
Evet aynı serinin yine Hindistan cevizli olan şampuanı da çok güzel. Ben Down under naturals nude şampuan kullanıp bitirdim şimdide organix'in Hindistan cevizli şampuanını alacağım. Sülfat ve paraben olmayan şampuan kullanmaya özen gösteriyorum artık çünkü kafa derimde egzama var ve sanki elidor,gliss gibi şampuanlar bunu daha çok azdırıyor gibime geldi. Hatta en çok john frieda'nın şampuanları egzamamı tetikledi.Haskin sampuanida guzel bir ara denemistim oda basarili
bende sulfat paraben içermeyen şampuanlar kullanıyıorum matrıx keratındose kullanıyorum çok çok memnunum.bende egzama falan yok ama nasıl desem kepekten farklı dokulen topak topak şeyler oluyordu hem saç sağlığı için sülfatsız şampuanlar kullanmak daha ıyıEvet aynı serinin yine Hindistan cevizli olan şampuanı da çok güzel. Ben Down under naturals nude şampuan kullanıp bitirdim şimdide organix'in Hindistan cevizli şampuanını alacağım. Sülfat ve paraben olmayan şampuan kullanmaya özen gösteriyorum artık çünkü kafa derimde egzama var ve sanki elidor,gliss gibi şampuanlar bunu daha çok azdırıyor gibime geldi. Hatta en çok john frieda'nın şampuanları egzamamı tetikledi.
Onlardan bende de oluyordu bir ara şampuandan kaynaklıydı sanırım sonra düzeldi. Ama egzama john frieda kullandığımdan beri feci derece arttıbende sulfat paraben içermeyen şampuanlar kullanıyıorum matrıx keratındose kullanıyorum çok çok memnunum.bende egzama falan yok ama nasıl desem kepekten farklı dokulen topak topak şeyler oluyordu hem saç sağlığı için sülfatsız şampuanlar kullanmak daha ıyı
john frieda sülfatlı değilmi kullanma kız onları.o saç sorunumda gliss kullanıyordum market tpi sampuanlardada sılıkon yoğun olduğu ıçın bence onlar yapıyorduOnlardan bende de oluyordu bir ara şampuandan kaynaklıydı sanırım sonra düzeldi. Ama egzama john frieda kullandığımdan beri feci derece arttı
Nasıl düzelteceğim bilemiyorum.
Evet bu ay 2,5 cm uzadı ama saçlarım koptuŞimdi gördüm bence 2 hafta için süper bir uzama üstelik boyalı olduğu halde
Benim ki cok güzel uzadı ama koptu ön kısımlarıBenim saçlarım uzamıyor artık durdu