-
- Konu Sahibi Matmazelcrus
Sanırım barışmak için karşı taraf şartlarını kabul etmiş,konu sahibi de bir şartım var daha demis telefon numarası olayı kocası kabul etmemiş ben öyle anladim sonrada kavga çıkmış.Neden telefon numaranız ailenizde yok? Bunu şimdiye kadar nasıl kabul ettiniz?
Ayrıca boşanma şartlarını konuşurken mi numaranızı ailenize verme konusunda istekte bulundunuz? Öyle ise ne mana?
Konunuzdan bir şey anlaşılmıyor.
Küçük çocuğu babaya vermezler
Ağrı bizim buralarda itibaren demek yaniDayılarınız ağrıdan mı cıkıp geldı? Tartısma var dıye?
Ne alaka
Barışamayız merak etmeyin o kadar da değilBu saygısızlığı en başından kabul eden bir kadın kolay kolay boşanmaz. Biraz zaman geçsin barışırsınız, merak etmeyin
Telefon numaranızı vermediğiniz insanları, tartaklanırken kurtarın diye aramanız enteresan olmuş. Nerden nereye..Bu zaman kadar anneannem halam teyzem dayım dedemler yengemler kimsede numaram yoktu onlara numaramı vermek istedim
AfedersınızAğrı bizim buralarda itibaren demek yani
Çünkü onlar durumu biliyor ve sorun eden kişiler değilTelefon numaranızı vermediğiniz insanları, tartaklanırken kurtarın diye aramanız enteresan olmuş. Nerden nereye..
Çok değişik bir aile.
Daha ne kıskançlıkları vardır kim bilir.
Evet aynen o mantıkla konuştular zaten 1 tane çocuğunuz var yine de sen bilirsin dedilerGenelleme yapmıyorum ama bazen karı koca anlaşmazlıklarında şiddet olsa bile polis veya jandarma uğraşmak istemiyor. Barışın, nolmuş yani yıkmayın yuvanızı gibi bir tavra girebiliyor. Acaba sizi korkutmak için söylemiş olabilirler mi? Hiç mantıklı değil çünkü. Hem adam sorunlu, hem çocuk küçük. Annede olmaması için hiç bir sebep yok.
Tabikide ailem sonuna kadar arkamdaAkrabalarınızda neden numaraniz yok?
O kadar küçük çocuk babaya verilmez korkmayın. Boşandiginiz zaman aileniz arkanızda olacak dimi