- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
- Konu Sahibi Matmazelcrus
Önemli değil bazen şifeveler farklı olabiliyorAfedersınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli değil bazen şifeveler farklı olabiliyorAfedersınız
Annemde kardeşlerimde felan vardı ama akraba kısmında yoktu niyesini bende anlamadım. Ve evet insanın bazen sınırları zorlanmalıymış herşeyi alttan almayla olunmuyor muş. İnşallah öyledir , akraba lar çocuğun bende kalmasına pek razı olmasalarda o benim evladım. Öyle bir adama evlat verecek değilimBen sizi anlamadım. Yani insanın annesine, teyzesine kendi telefonunu vermeme sürekli eşinden arama sebebi ne olabilir ki? Bu kadar mı korkuyorsunuz? İşin içinde korku yoksa bu kadar mı sindirilmiştiniz. Aklınızı başınıza toplayın. Merak etmeyin böyle problemli bir adama kimse çocuk mocuk vermez. 4 yaşından sonra kızlar babaya veriliyoru kim söylediyse de iyi eğlenmiş sizle. Böyle birşey yok
Aynen öyle sadece çocuğu için çekiyor bu çileyi yoksa hemen boşarBarışmak için bir bahaneniz oldu babaya verilirMİŞŞŞ , barışınca çocuğu alacaktı dersiniz böylelikle .
Alamaz dememiz pek işinize gelmeyecek
Bu zamana kadar köleymişim demekki bundan sonra artık kendilerine başka köle bulsunlarKöle misinz siz? Ayrıca annemi dövdü ne demek?? Şok içinde okudum ne hayatlar var pess
Dava açıldı bile bakalım ne zamana belli olucakAynen öyle sadece çocuğu için çekiyor bu çileyi yoksa hemen boşar
ahhahaJandarma eşinin akrabası mı. Sadece o kısmı anlatım.
Hangi jandarmaymış o ...Kızlar dün eşim geldi ve konuşup anlaşmak istedi şartlarımı kabul etti ama sonra bir şey daha istedim benim bu zamana kadar kimsede telefon numaram yoktu anneannem teyzem halam felan . Onu kabul etmedi bizde ikna etmeye çalıştık ilk başta olmayınca neyse git düşün gel dedik o sırada delirdi ruh hastası küfürler hakaretler etmeye başladı zorla evden attık ama bu seferde anneme saldırmaya çalıştı arada ben olmama rağmen anneme vurdu . Bende dayımlarımdan ağrı herkesi çağırdım en yakın kim varsa onlar gelene kadar babam denk geldi ve babam eşimi biraz tartakladı. Sonra jandarma lar geldi o sırada eşim kaçtı. Jandarmalardan aldığım bilgiye göre kız çocuğu 4 yaşından sonra babaya verilirmiş bilen biri birşey söylesin
Yuhhh ne demek numaramı vermek istedim, eşiniz mi izin vermiyordu, bu adamı kesinlikle boşa...Bu zaman kadar anneannem halam teyzem dayım dedemler yengemler kimsede numaram yoktu onlara numaramı vermek istedim
Bu işlerin piri olan avukata değil de jandarmaya inanmanız tuhaf değil mi?Benimde duyduğum kadarıyla annede kalıyor avukat bile öyle demişti ama jandarmaların öyle demesi beni şüpheye düşürdü açıkçası
Niğde gölçük jandarmasıHangi jandarmaymış o ...
İzin almadım sıkıntı çıkartmadan bunu kabullenmesini istedim çünkü zaten numaramı ilk tartışmamızdan sonra herkese vermiştim.Hala adamdan izin alıyorsunuz numara vermek için, böyle manipülasyon görmedim. Köle değilim artık başka bulsunlar diyorsunuz da şunu yapmak bile bi nevi köleliğin devamı.
Jandarma ne bilecekmiş ayrıca
Hayır inanmadım ama şüphe kaldı aklım da yani sonuçta o da görüyor böyle durumları az çokBu işlerin piri olan avukata değil de jandarmaya inanmanız tuhaf değil mi?
Boşanma deseler bile geçti kalan dilekçe verildi.Yuhhh ne demek numaramı vermek istedim, eşiniz mi izin vermiyordu, bu adamı kesinlikle boşa...
Yalan söylemiycem 4 sene boyunca orda ezile ezile kendimi toparlamam belki zor olucak ama çalıştıkça kendimi toparlayacağıma inanıyorumHangi candarmaymis o ya
Gerci sizden de alinmali bebe, babadan da.
İkiniz de sağlıklı değilsiniz.
Çok teşekkür ederim gerçekten herkes benden alınacağını söylüyor . Yani cevrem deki insanlar.jandarmanın bileceği bi konu değil bu ya
her velayet davası her boşanma davası ayrıdır ve hepsinden de tek bi karar çıkmaz
her davadan aynı karar çıkmaz
ama şundan emin ol ki kimse 4 yaşında bi çocuğu ruh hastası bi babaya vermez
kimse çocuğunu alamaz senden merak etme
Aynen öyle oldu zar zor geldiler gelmek dahi istemediler ama dayımların sürekli haşir neşir oldukları jandarmalar olduğu için geldilerahhaha
yok canım ne akrabası olacak jandarma sürekli tayin gören personel
ama böyle işlerde sürekli "aman canım ne olcak, kocadır dövver de sever de öpüşün barışın, bize de iş çıkarmayın" kafasındalar
mümkün olsa gelmezlerdi de muhtarı filan arayp (jandarma dediğine göre köy ya da kırsal mahalle) "muhtar ihbar var x kişi, kim bu", demişlerdir. muhtar da "he biliyim itin kopuğun teki" dediği için gelip konu sahibini de baktılar küçük, cahil uydurmuşlar işte yok 4 yaş yok bilmem ne
kadın bunu duyarsa yer belki, olay kapanır şikayet düşer, belki.
Jandarma eşinin akrabası mı. Sadece o kısmı anlatım.