- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
başka gabaran yerlerim var bacım derdi burda bir erkek olsa
hahahaaa şimdi 2. çocuğa hazır olduğunu anladım ben bari 9 ayı toptan aradan çıkar en kısa zamnda yoksa sen bize sarıcan belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka gabaran yerlerim var bacım derdi burda bir erkek olsa
hahahaaa şimdi 2. çocuğa hazır olduğunu anladım ben bari 9 ayı toptan aradan çıkar en kısa zamnda yoksa sen bize sarıcan belli
kızlar kızlar kızlarrrr bana akıl fikir versin :) ablalarımmmm madem jabotalı muhabbet bi soru sorayım :) şu ilk gece olayı korkutuyor beni
kızlar kızlar kızlarrrr bana akıl fikir versin :) ablalarımmmm madem jabotalı muhabbet bi soru sorayım :) şu ilk gece olayı korkutuyor beni
neyinden korkuyon ayol iki duble içtinmi senden iyisi yok ohhhhhhhh
neyinden korkuyon ayol iki duble içtinmi senden iyisi yok ohhhhhhhh
düğün ne zaman:44::44::44:
canım sen bi düğünü kesinleştir en kolayı ilk gecekızlar kızlar kızlarrrr bana akıl fikir versin :) ablalarımmmm madem jabotalı muhabbet bi soru sorayım :) şu ilk gece olayı korkutuyor beni
eeenemmmm neyseki adres neyim vermedik yoksa basardııçokkötü bakıyo zaten
ay bizde açılmıyo cepten izliyim barii. ha sizin için eve internet aldım. gece 12den sonra kırmızı noktalı oluyormuşya muhabbetler
ay bizde açılmıyo cepten izliyim barii. ha sizin için eve internet aldım. gece 12den sonra kırmızı noktalı oluyormuşya muhabbetler
kız o gecede içilirmi, çok ayık olmak lazım
utanırım ya açamamki ışıklar kapalı olsa açmasa olurmu acaba
canım sen bi düğünü kesinleştir en kolayı ilk gece
eeenemmmm neyseki adres neyim vermedik yoksa basardıı
izlenecek biş ideğil şarkı aslında
ben geceleri yokum daha möhüm işlerim var evde
ayrıca aklıma show tvin kırmızı noktası geldi çin çin nostalji oldum birden
ilişkiden önce namaz kılınıyormuş hem öyle duydum ben ama
ilişkiden önce namaz kılınıyormuş hem öyle duydum ben ama
sende o gün mum yakarsın odada, güzelce hem romantik olur hemde karanlık