• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitte nişan yapılacak yer arıyorum

crean

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
112
9
296
merhaba erkek arkadaşım 2 haftaya kadar istemeye gelicekler beni ve bizde tanışma olmayacak direk isteyecekler ve hemen nişan yapıcaz bende nişanımı dışarıda yapmak istiyorum ama çok masraflı bir yer olmasın istiyorum izmitte bildiğiniz uygun yerler varmıdır acaba?

çakıroğlu düğün salonu var canım körfez tarafında biliyosundr belki
kuzenlerim orda yaptı nışanlarını hep

yok hiç bilmiyorum ilk defa duydum kapalı heralde demi buarada ne kadara geldi acaba

aynı dertten müzdaripim bu konuya cevap vercek olanlar varsa lütfen cevap versinler. ben aile arasında istiyorum şöyle sıcak ufak bir mekanda olabilir. aile biraz kalabalık maksimum 100 kişilik bi yer arıyorum.

Şöyle söyliyim Kocaeli'miz bu konularda birazcık eksik ne yazıkki yani bir nişan için 100-150 kişilik bir mekan ne yazıkki mevcut değil.. olan yerlerin kapasiteleri çok fazla.. Bende aynı dertten muzdarip olduğum için çoook araştıma yaptım en sonunda da restaurant tarzı bir yeri kaapatabileceğimi düşündüm... ilk öncelikle seka park özsar restaurant , plaj yolu romano cafe , Fuar Antik kapı sanırım ufak bir salonu mevcut 150 kişilik (tam olarak bilmiyorum) , izmitte birde pembe köşk restaurant var fakat burayla hiç iletişime geçmedim organizasyon nişan düğün vs. yapıyorlamı bilmiyorum ama yapıyorlar diye duymuştum... Birde seka parkta bir çok restaurantta organizasyon yapılıyormuş bir araştırın derim.. Dediğim yerleri tek tek google da aratabilirsiniz siteleri çıkıyor...

gizemcim çok mantıklı gerçekten seka park aklıma gelmemişti.
çok teşekkürler bakıcam oralarada.
gerçekten kocaeli de her baktığım yer 500 kişilik. ve kapasite arttıkça fiyatta artıyor.
sen nerelerle görüştün sekada görüştüğün bi yer var mı.?
verdikleri fiyatı yazarmısın canım.
bide pembe köşke ben daha önceden gitmiştim 3 4 katlı bi yer ama her katı ufak o yüzden her kata maksimum 40 kişi yerleşse
yani kat kat olduğu için ayrı gayrı olur. ama tabi sen bilirsin :16:

gizemcim çok mantıklı gerçekten seka park aklıma gelmemişti.
çok teşekkürler bakıcam oralarada.
gerçekten kocaeli de her baktığım yer 500 kişilik. ve kapasite arttıkça fiyatta artıyor.
sen nerelerle görüştün sekada görüştüğün bi yer var mı.?
verdikleri fiyatı yazarmısın canım.
bide pembe köşke ben daha önceden gitmiştim 3 4 katlı bi yer ama her katı ufak o yüzden her kata maksimum 40 kişi yerleşse
yani kat kat olduğu için ayrı gayrı olur. ama tabi sen bilirsin :16:

seka parktan sadece özsar restauranta mail atmıştım canım gelen cevap aynen şu şekilde,

Merhaba,
Menü fiyatlarımız aşağıdaki gibidir.Fiyatlarımıza sadece menü fiyatları dahildir.Süsleme,müzik vb.gibi istekleriniz ayrıca fiyatlandırılacaktır.

Beyaz et menüsü :25,00 tl,32,50tl ve 35,00tl.olmak üzere 3 adet menümüz mevcuttur.
Kırmız et menüsü:38,00tl.ve 40,00 tl.olmak üzere 2 adet menümüz mevcuttur.

Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.Saygılarımızla...

yani birtek yemekli menüleri mevcut ve süsleme kamera müzik hariç en uygun menüden hesaplarsak 25,00 tl * 100 kişi = 2500 tl müziği kamerası süslemesi vs. 5000 tlyi bulabilir hadi birazcık sıkı bi indirim vs. en düşük 4000-4500 tl arası halledilebilir belki... (ben özsarın ambiansını çook beğeniyorum seka parktaki gerçekten çok hoş ve klasik havada yani bir nişan gerçekten hoş olur orada.)

Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama plaj yolundaki romano cafe de gerçekten güzel bir yer 100-150 kişiyi rahatlıkla alır bahçesi flanda mevcut sen ne zaman düşünüyorsun nişan yapmayı?? Birde Kuruçeşmeye kültür merkezi yapılacakmış düğün salonu nikah salonu vs. olucakmış diye duydum hem sıfır bi yapı olduğu için gayet modern yaparlar diye düşünüyorum eğer yakınsan buralara onuda bi düşün.. benim aklımın bir köşesinde yani:)) kuruçeşmeye yeni kültür merkezi diye googledan arat görsellerde var zaten görüntüsü bakarsın hem... ama diyorsanki herkezin gelebilmesi kolay olsun merkezi bir yer olsun.. seka parkta bir çok restaurant kapatıyormuş özel günlerde araştırabilirsin yani...

hmm bu arada pembe köşkten bahsetmişsin ben daha önce hiç gitmedim içi nasıl merak ediyorum doğrusu, eski köy evleri gibi mi orjinaline dokunmamışlar mı?? yoksa restorasyonlu bakımlı bir yer mi?? ama küçük demişsin her kata 40 40 insanları yerleştirirsek en alttan başlayarak en üst kata kadar nişanlanacak çiftin gezmesi gerek hangi katta oynanıcak?? zor olur diye düşünüyorum.. birde oynarken tepinirken başımıza yıkılmasın 150 yıllık bina :)) aman aman güzelim taş gibi sağlam yerler varken hiç bulaşmasak iyi olucak sanırım :))

seka parktan sadece özsar restauranta mail atmıştım canım gelen cevap aynen şu şekilde,

Merhaba,
Menü fiyatlarımız aşağıdaki gibidir.Fiyatlarımıza sadece menü fiyatları dahildir.Süsleme,müzik vb.gibi istekleriniz ayrıca fiyatlandırılacaktır.

Beyaz et menüsü :25,00 tl,32,50tl ve 35,00tl.olmak üzere 3 adet menümüz mevcuttur.
Kırmız et menüsü:38,00tl.ve 40,00 tl.olmak üzere 2 adet menümüz mevcuttur.

Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.Saygılarımızla...

yani birtek yemekli menüleri mevcut ve süsleme kamera müzik hariç en uygun menüden hesaplarsak 25,00 tl * 100 kişi = 2500 tl müziği kamerası süslemesi vs. 5000 tlyi bulabilir hadi birazcık sıkı bi indirim vs. en düşük 4000-4500 tl arası halledilebilir belki... (ben özsarın ambiansını çook beğeniyorum seka parktaki gerçekten çok hoş ve klasik havada yani bir nişan gerçekten hoş olur orada.)

Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama plaj yolundaki romano cafe de gerçekten güzel bir yer 100-150 kişiyi rahatlıkla alır bahçesi flanda mevcut sen ne zaman düşünüyorsun nişan yapmayı?? Birde Kuruçeşmeye kültür merkezi yapılacakmış düğün salonu nikah salonu vs. olucakmış diye duydum hem sıfır bi yapı olduğu için gayet modern yaparlar diye düşünüyorum eğer yakınsan buralara onuda bi düşün.. benim aklımın bir köşesinde yani:)) kuruçeşmeye yeni kültür merkezi diye googledan arat görsellerde var zaten görüntüsü bakarsın hem... ama diyorsanki herkezin gelebilmesi kolay olsun merkezi bir yer olsun.. seka parkta bir çok restaurant kapatıyormuş özel günlerde araştırabilirsin yani...

Ben merkezde oturuyorum canım cumhuriyet parkı civarı. bende senin tavsiyenle antik kapı restoranta baktım. lalezar alakart restorant varmış içerisinde
100 kişilik ve resimleri çok hoşuma gitti bende oraya bir mail atim bakalım.
özsarda mantıklı bir seçim. gerçekten ambiansı harika çok modern. 2 si arasındayım şu an. bütçeyide çok aşmak istemiyorum.
henüz karar vermedik ama ben mart yada nisanda olsun istiyorum nişanı.
dün sözlendik.
söz bohçası götürmeye gittiğimizde nişan tarihinide belirlicez. yani hava çok soğuk olsun istemiyorum ama çok da geç olsun istemiyorum öyle 2 arada 1 deredeyim anlicağın. :40:
valla kuruçeşme güzel bi yer ama yani biraz ters kalıcak ne alaka gibi olucak. sözlümde erenler cedit sitesinde oturuyo. daha merkezi bi yer olsun istiyorum tabiki.
senin ne zaman nişanın canım?

hmm bu arada pembe köşkten bahsetmişsin ben daha önce hiç gitmedim içi nasıl merak ediyorum doğrusu, eski köy evleri gibi mi orjinaline dokunmamışlar mı?? yoksa restorasyonlu bakımlı bir yer mi?? ama küçük demişsin her kata 40 40 insanları yerleştirirsek en alttan başlayarak en üst kata kadar nişanlanacak çiftin gezmesi gerek hangi katta oynanıcak?? zor olur diye düşünüyorum.. birde oynarken tepinirken başımıza yıkılmasın 150 yıllık bina :)) aman aman güzelim taş gibi sağlam yerler varken hiç bulaşmasak iyi olucak sanırım :))
bi kere ramazanda sözlümle gitmiştik. evet eski köy evleri gibi her katta 2 yada 3 tanede ayrı bölmeli odalar var.
camın kenarında ufak bi masa vardı biz odaya girmiştik. böyle yerde oturmak için minderler vardı.
kapısı falanda vardıda biz kapamadık hiç hoşuma gitmemişti benim bu ne böyle demiştim.
nişan yapılcak bi yer değil canım sadece ailece gidip 1 katına büyük bi masa kurdurup yemek yenilebeilir nişandan sonra e tabi nişan yemekli değilse.
ama bence gereksiz bile olur. tahtadan zaten oynarken cidden yıkılabilir.
sonra tarihi binayı yıktılar diye hepimizi içeri atarlar aman aman boşver sen :1::1:

Ben merkezde oturuyorum canım cumhuriyet parkı civarı. bende senin tavsiyenle antik kapı restoranta baktım. lalezar alakart restorant varmış içerisinde
100 kişilik ve resimleri çok hoşuma gitti bende oraya bir mail atim bakalım.
özsarda mantıklı bir seçim. gerçekten ambiansı harika çok modern. 2 si arasındayım şu an. bütçeyide çok aşmak istemiyorum.
henüz karar vermedik ama ben mart yada nisanda olsun istiyorum nişanı.
dün sözlendik.
söz bohçası götürmeye gittiğimizde nişan tarihinide belirlicez. yani hava çok soğuk olsun istemiyorum ama çok da geç olsun istemiyorum öyle 2 arada 1 deredeyim anlicağın. :40:
valla kuruçeşme güzel bi yer ama yani biraz ters kalıcak ne alaka gibi olucak. sözlümde erenler cedit sitesinde oturuyo. daha merkezi bi yer olsun istiyorum tabiki.
senin ne zaman nişanın canım?

evet haklısın kuruçeşme size ters kalır canım.. antik kapıda var diye hatırlıyordum dmek doğru hatırlıyormuşum.. özsar ve antik kapı ikisi arasında kaldın ama nasıl karar vericeksin ikiside çok hoş yerler gerçekten ve benimde favorim olan yerler.. şu durumda yapıcağın tek şey fiyat olarak hangisi daha iyise onu seçmek gibi gözüküyor.. birde kesin bir bilgi aldığında benide bilgilendirirsen çok sevinirim antikkapıdan bana cevap gelmedi çünkü canım.. benim nişanıma daha var canım benim yaa sözlüm askerde henüz 2012 2 aralıkta burada geldiği senenin yaz ayında yapmak istiyoruz o da 2013 yılının yaz ayına denk geliyor.. yani 1,5 yıl dan biraz daha fazla zaman var gbi gözüküyor.. neyse geç olsun güç olmasın hayırlısıyla olsun.. hem banada araştırmak için bool bool vakit kalıyor :)))

bi kere ramazanda sözlümle gitmiştik. evet eski köy evleri gibi her katta 2 yada 3 tanede ayrı bölmeli odalar var.
camın kenarında ufak bi masa vardı biz odaya girmiştik. böyle yerde oturmak için minderler vardı.
kapısı falanda vardıda biz kapamadık hiç hoşuma gitmemişti benim bu ne böyle demiştim.
nişan yapılcak bi yer değil canım sadece ailece gidip 1 katına büyük bi masa kurdurup yemek yenilebeilir nişandan sonra e tabi nişan yemekli değilse.
ama bence gereksiz bile olur. tahtadan zaten oynarken cidden yıkılabilir.
sonra tarihi binayı yıktılar diye hepimizi içeri atarlar aman aman boşver sen :1::1:

Aman aman vallahi nişan yapıcaz diye başımıza da bela almayalım:1::1: eski bir yer olduğunu biliyodum ama en azından restore etmişlerdir diye düşünüyordum.. direkt edliyorum o halde pembe köşkü :19:

2sinden de fiyat alıcam canım artık fiyatları çok yakınsa ambiyansı en güzel olanı seçerim.
şu an en azından kafamda 2 tane yer var çok teşekkür ederim canım sayende.

Allah kavuştursun bu arada. bunlarda güzel günler bende bekledim benimkini 89/1 gitmişti.
22.08.2009 da döndü. bizde ancak bu işlere kalkıştık geç bile kaldık ama hala erken diye düşünüyoruz yaş itibari ile.
ama aileler ısrarcı oldu işte. e 6 senedir de beraberiz artık bişeyler olsun bende sıkıldım gezip tozmaktan. :1:

2sinden de fiyat alıcam canım artık fiyatları çok yakınsa ambiyansı en güzel olanı seçerim.
şu an en azından kafamda 2 tane yer var çok teşekkür ederim canım sayende.

Allah kavuştursun bu arada. bunlarda güzel günler bende bekledim benimkini 89/1 gitmişti.
22.08.2009 da döndü. bizde ancak bu işlere kalkıştık geç bile kaldık ama hala erken diye düşünüyoruz yaş itibari ile.
ama aileler ısrarcı oldu işte. e 6 senedir de beraberiz artık bişeyler olsun bende sıkıldım gezip tozmaktan. :1:

amiin canım benimkide 88 li ama tecilli gitti.. dediğin gibi bizde 5 yıldır birlikteyiz sırf askere gidiyor diye sözlenmek istedik rahat görüşüp konuşabilmek için yoksa bizde söz flan düşünmüyorduk.. ben herkeze diyorum 2011 temmuz söz yaptık 2013 haziran nişan 2015 haziran da düğün olur diyorum sözlü kız 4 yıl beklemez diyorlar.. ayol benim yaşım daha 20 şimdi evlenip nasıl o sorumluğu yüklenirim.. bende istiyorum sevdiğimle aynı evde olmak aynı havayı solumak ama bu yaşta da o sorumluluğu alamam en az 24-25 olmam şart.. o yüzdende bari büyük niişan yapalımda işi uzatalım diyoruz napalım :))

valla milletin çenesi durmaz bana da kaç senedir ne zaman düğün ne zaman düğün dediler.
artık bende bıktım. sorumluluk falan da almaya hazırım evde de bi çok şeyi ben yapıyorum zaten.
ne olcaksa olsun valla. ikimiz içinde hayırlısı olsun canım. Allah mutluluğumuza mutluluk katsın. :24:

valla milletin çenesi durmaz bana da kaç senedir ne zaman düğün ne zaman düğün dediler.
artık bende bıktım. sorumluluk falan da almaya hazırım evde de bi çok şeyi ben yapıyorum zaten.
ne olcaksa olsun valla. ikimiz içinde hayırlısı olsun canım. Allah mutluluğumuza mutluluk katsın. :24:

amin canım.. haklısın vallahi şu insanların çeneleri bir kopsada bir daha hiç bir şeye yorum yapamasalar sanane ayol istersem 10 sene sonra evlenirim.. hele şu sözlü nişanlı kız çok durmaz lafları yokmu?? insanı çileden çıkartıveriyorlar :19:

Merhaba :)
Bende Kocaeli'de 30-40 kişi için nişan yapabileceğim yer arıyorum.Öyle büyük salon falan kiralamayı düşünmüyorum.Evde de zor ve zahmetli olacağı için en uygunu yemekli sade bir tören.Özsar Seka'yı çok övüyorlar.Umarım bana bu konuda fikir verenler çıkar :)

Back