İzmitte iyi bir kadın doğum uzmanı

ANKA AK

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
6
0
30
Herkesin bu konu hakkında bilgilenmesini istedim. Amacım kimseyi kötülemek değil, benim yaşadığım şeyleri kimsenin yaşamasını istemememden dolayı. 2022 yılında Firdevs ŞEKERCİ BARAN'dan randevu aldım. Regl dönemi ağrılarımın şiddetli olması, gebelik düşündüğümü ve 6 aydır gebe kalamamam ve en önemlisi bunlardan dolayı herhangi bir sıkıntı var mı diye genel muayene olmak için. Gittiğimde hastaya davranışı çok hoş değildi azarlar şekilde davrandı ve bana bir sıkıntı olmadığını beyan etti. Onun üzerine 2023 yılında gebe kaldığımı öğrendin ve başka doktora gittim. Bana rahmin kalp şeklinde olduğunu ve bunun erken doğuma sebep olabileceğini, gebelik öncesi tedavi olamam gerektiğini söyledi. Ama gebe olduğum için bir işlem gerçekleştiremedik. Doktorumun bana söylediği gebe kalmadan önce hiç mi muayene olmadın ve olduysan da bunu nasıl fark etmedi diye söyledi. Neyse gebeliğimin 5. Ayında bebeğimi rahmin kalp şeklinde olmasından dolayı kaybettim. Şimdi tedavi sürecine başlayacağız. Demem o ki eğer iyi bir doktor olup Firdevs ŞEKERCİ BARAN bu durumu fark edip bana söyleseydi tedavi olup öyle gebelik düşünürdüm. Kimse bu yüzden mağdur olmasın alanında iyi bir doktora gidin. Benim gibi mağdur olmayın bebeğinizi kaybetmenin acısı çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…