Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılık elbette zor bizimkiler 2-3 gün gidiyor dayanamıyoruz ama yaşamaı sürdürmek için çalışmak şart. yine beyler için daha zordur belkide eşi ve çocuğundan uzakta olmak duygulandım yine... işsiz kalmaktansa iş olsunda uzakta olsun. ama yine de en kısa sürede kavuşmanızı dilerim..
evet cnm zor ama işte mecburiyetten sne şimdi bide hamilesin ya herşeye ağlar duygulanırsın:1hug: cnm bende aldım sütlerden sen alamazsın taşıyamazsın ağırlar 12 lt süt az buz değil evet bi kerede 12 lt veriyolar 6 ay alıyosun doğumdan 3 ay sonrada alınıyo market sahipleride belediyeden alıyolar paralarını cnm neden terslesinler bi ay kaçırınca o ayı alamıyosun cnm kaçırmahıı tamam o zaman... bende şuan kendime süt ısıtıyorum. yabirde bana dün sağlık ocağından süt fişi verdiler. bide market ismi söylediler. git ordan al diye. ama üstünde 12 litre yazıyor bir parçacık kağıt. ben şimdi o kağıdı verip bi kere de 12 litremi alcam ? bide siz alırken market sahibi ters tepki veriyormu bedava alıyoruz diye gerçi devletten parasını alıyordur ama ne biliyim ya ilk olcak aklıma takıldı.
gel yakala şeyma :)) bende biraz sonra çarşıya inicem inşallah oğlum delirmezde biraz gezebiliriz :Saruboceq:
bende yalnızım 10 gundur... yıne sehıtlerımız varmıs... esımde görevde aklım hep onda...
Allahım hepsini korusun bütün kötülüklerden :Saruboceq:
allah belalarını versin bu teröristlerin rabbim korusun bütün askerlerimizi :Saruboceq:bende yalnızım 10 gundur... yıne sehıtlerımız varmıs... esımde görevde aklım hep onda...
allah belalarını versin bu teröristlerin rabbim korusun bütün askerlerimizi :Saruboceq:
hatipköy sağlık ocağı seniha ebeydi emekli oldu başka ebeler ilgileniyo hep bebekle burda birazcık salmışlar sağolsunlar
ozebus Allah kavuştursun canım
hg haberok nasılsın pek sık uğramıyorsun iş güç mü ? ne var ne yok ?
tesekkur ederım canısı... Allah razı olsun