izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hıı tamam o zaman... bende şuan kendime süt ısıtıyorum. yabirde bana dün sağlık ocağından süt fişi verdiler. bide market ismi söylediler. git ordan al diye. ama üstünde 12 litre yazıyor bir parçacık kağıt. ben şimdi o kağıdı verip bi kere de 12 litremi alcam ? bide siz alırken market sahibi ters tepki veriyormu bedava alıyoruz diye gerçi devletten parasını alıyordur ama ne biliyim ya ilk olcak aklıma takıldı.

sana koliyle verecekler zaten o sütleri onlara belediye veriyo üzerinde satılamaz yazıyo o yüzden ters davranamazlar merak etme

gel yakala şeyma :)) bende biraz sonra çarşıya inicem inşallah oğlum delirmezde biraz gezebiliriz :Saruboceq:

ayrılık elbette zor bizimkiler 2-3 gün gidiyor dayanamıyoruz ama yaşamaı sürdürmek için çalışmak şart. yine beyler için daha zordur belkide eşi ve çocuğundan uzakta olmak duygulandım yine... işsiz kalmaktansa iş olsunda uzakta olsun. ama yine de en kısa sürede kavuşmanızı dilerim..

hıı tamam o zaman... bende şuan kendime süt ısıtıyorum. yabirde bana dün sağlık ocağından süt fişi verdiler. bide market ismi söylediler. git ordan al diye. ama üstünde 12 litre yazıyor bir parçacık kağıt. ben şimdi o kağıdı verip bi kere de 12 litremi alcam ? bide siz alırken market sahibi ters tepki veriyormu bedava alıyoruz diye gerçi devletten parasını alıyordur ama ne biliyim ya ilk olcak aklıma takıldı.
evet cnm zor ama işte mecburiyetten sne şimdi bide hamilesin ya herşeye ağlar duygulanırsın:1hug: cnm bende aldım sütlerden sen alamazsın taşıyamazsın ağırlar 12 lt süt az buz değil evet bi kerede 12 lt veriyolar 6 ay alıyosun doğumdan 3 ay sonrada alınıyo market sahipleride belediyeden alıyolar paralarını cnm neden terslesinler bi ay kaçırınca o ayı alamıyosun cnm kaçırma

hatipköy sağlık ocağı seniha ebeydi emekli oldu başka ebeler ilgileniyo hep bebekle burda birazcık salmışlar sağolsunlar

anladım canım benimde gittiğim orasıydı hatipköy kuruçeşmede
ben baya zaman gitmedim filiz ebe hep eve geldi illaki çağırdı beni snra
bigün gittik tutturdu kan alalım diye dedim daha doktorum yeni yaptı tahlilleri herşeye baktı dedim aa olsun biz yinede alalım bakalm bi falan denek yaptı resmen beni görsen 2 kolumda dirsekten aşşagıya mosmor oldu çürümüş gibiydi ondan sonra baya zaman gitmedim hatta süt fişlerini bile eşime aldırdım ama dogumdan sonra topuk kanına mecbur gittim kızımın ayagını kaç yerden deldi nasıl agladı varya ve 4 5 ay topugunda o iğne izleri kaldı her baktıgımda sinirden patlıyodum ama ondan sonra hastanede sarılık için topuk kanı alındı hiç aglamadı sudeniz hemde iz falan olmadı gerçekten bu işi yapana göre çok değişiyor

filiz ebe vahşeti... ama neden ki galiba kan almayı beceremiyor yazık diilmi insanlara yaa?

burdaki ebeler hemşireler acıtmıyorlar bende dün kan tahlilimi yanımda götürdüm bide aşı oldum o yüzden kan tahlili yapmadılar tekrardan eğer yanımda götürmesem bana da yapışırlardı vampir gibi
kaydirigubbakcemile3

Back
X