Ben ilk denememi Şeyma hocada yaptım ama maalesef bir hüsran. Tekrardan tedaviye başladım İstanbul'da bahçeci ve Memorialde görüşmeye gittik iki doktorumda bu tüplerle en iyi kalite embriyo koysak bile tutmaz dedi. Halbuki Şeyma hoca tüplerimde hiçbir sıkıntı görmemişti. Gittiğimiz iki doktor da normal bı rahim filmiyle benimkini Karsilastirdi dedikleri gibi benim filmimde bı soru vardı sıvı birikmesiymis. O sıvı rahmime akarak oradaki canlı organizmaları öldürüyormus. Ayrıca tutmamasina genetik demişlerdi ama genetiklerimiz de temiz çıktı. Evet sakin yapısından dolayı tercih edilebilir ama labaratuvar olarsk çok iyi olduğunu düşünmüyorum yaşayan biri olarak. Negatiften sonra ne aradilr ne sordulwr istersen şeyma hocayla gorusterelim dediler gerek yok dedim orda 3 embriyom var 3bb ve 3cc . 3 bb transfer edilmişti. Şeyma hocanın görmezden gelmesiyle negatif sonuç aldık yaşım çok genç belkide denemek istedi. Ama bana çok pahalıya patladı maddi manevi olarak. Yeni bir rshim filmi cektiricem eğer aynıysa tüplerim alınacak maalesef ve bir daha normal yolla gebe kalamaiycam belki o zaman bu durumu gormezden gelmeseydi antibiyotikle falan geçerdi bu tüplerdeki enfeksiyon. Size tavsiyem İstanbul'a bahçeci ya da Memorial tercih edin labaratuvarlari belgeli ve çok daha köklü. Hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba,

Ben 1,5 yıl önce Konakta tüp bebek denemesi yaptım; fakat sonuç olumsuz oldu. Şimdi yeniden deniyorum aynı hastanede. Başka doktor vs arayışına hiç girmedim; çünkü Şeyma Fenercioğlu bana göre çok iyi bir doktor. Süreç sırasındaki tutumu, insana yaklaşımı, detaylı açıklamalarıyla bence çok başarılı. Benim tavsiyemdir. Allah sürecinizi kolaylaştırsın ve hayırla mutlulukla sonuçlandırsın inşaallah 🌸
Benimde ikinci tüp bebek denemem konak 'da başlıycam inşallah doktorum'da bahar astepe görüşmeyi sağladık âdet olmayı bekliyorum sadece 🌸

Arkadaşlar merhaba
İzmit konak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar var mı biraz bahseder misiniz
Yada önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Bizde konak icin gorusmeye gitmistik 6 7 ay once eşimjn rahatsizligindan dolayi cocuk sahibi olamayacgimizi söylemislerdi fakat öyle olmadi tıpta çare tukenmiyor .80 bin tl gibi bi fiyati vardi o zamanlar konakda üstelik basari oraninin düşük oldugunu soylemislerdi bana ne kadar dogru bilmiyorum .daha sonra umuttepe hastanesinde emek hocayi cok onerdiler ilk denememiz oldugu icin tum birikimimizi özele yatirmak istemedik sonuctan sonra ozele gecmek istedim.Şuanda nasip olursa son asamadayiz ilaclari devlet karsilaamadigi icin ekstra onlara da bi odeme yapiyorsun ve yüksek mebla çıkıyor özelde üstelik doktolar uzman devlette oldugu için yumurta toplama 10 bin transfer 18 bin ilaclarda 20 bin civari tutmustur . Nitekim de laboratuvari ve doktorlari cok tecrubeli hemsireler detayli ilgileniyor raporlarin olsun ilaclarini dahi kağıda yazip eline veriyolar sadece surec uzun oldugu icin bazen o yorabiliyor . 28 martta transfer oldum suan testim pozitif gelişimini bekiyoruz düşünürseniz aşılama değil ama tüp bebek tavsiye ederim tedayli bilgi verebilirim

Bizde konak icin gorusmeye gitmistik 6 7 ay once eşimjn rahatsizligindan dolayi cocuk sahibi olamayacgimizi söylemislerdi fakat öyle olmadi tıpta çare tukenmiyor .80 bin tl gibi bi fiyati vardi o zamanlar konakda üstelik basari oraninin düşük oldugunu soylemislerdi bana ne kadar dogru bilmiyorum .daha sonra umuttepe hastanesinde emek hocayi cok onerdiler ilk denememiz oldugu icin tum birikimimizi özele yatirmak istemedik sonuctan sonra ozele gecmek istedim.Şuanda nasip olursa son asamadayiz ilaclari devlet karsilaamadigi icin ekstra onlara da bi odeme yapiyorsun ve yüksek mebla çıkıyor özelde üstelik doktolar uzman devlette oldugu için yumurta toplama 10 bin transfer 18 bin ilaclarda 20 bin civari tutmustur . Nitekim de laboratuvari ve doktorlari cok tecrubeli hemsireler detayli ilgileniyor raporlarin olsun ilaclarini dahi kağıda yazip eline veriyolar sadece surec uzun oldugu icin bazen o yorabiliyor . 28 martta transfer oldum suan testim pozitif gelişimini bekiyoruz düşünürseniz aşılama değil ama tüp bebek tavsiye ederim tedayli bilgi verebilirim
Merhaba ben de orada yaptiriyorum insallah olumlu sonuclariniz olur. Yalniz yumurta toplama icin 26 bin
Embroyo dondurma icin 5 bin odedim
Dondurulmus transfer icin de 18 bin odeyecegim
Yumurta toplama 10 bin degil ki?

Merhaba ben de orada yaptiriyorum insallah olumlu sonuclariniz olur. Yalniz yumurta toplama icin 26 bin
Embroyo dondurma icin 5 bin odedim
Dondurulmus transfer icin de 18 bin odeyecegim
Yumurta toplama 10 bin degil ki?
Ben ocaktan onceki fiyattan ödedim size artis denk gelmis tedaviye yilbasindan once basladigim icin o fiyatlar uzerinden odeme yaptim yumurta toplama vesaire de ocaga denk geldi zaten transeferimi yeni oldum sadece ona da 18 bin odedik fazla gelmisti bizede yine de özelden daha iyi

Ben ocaktan onceki fiyattan ödedim size artis denk gelmis tedaviye yilbasindan once basladigim icin o fiyatlar uzerinden odeme yaptim yumurta toplama vesaire de ocaga denk geldi zaten transeferimi yeni oldum sadece ona da 18 bin odedik fazla gelmisti bizede yine de özelden daha iyi
Anladim evet biz tam zam oldugu gun odeme yaptik 28 ocakti galiba
Tabi yine ozelden cok daha uygun benim ilaclarla 53 bine fln geldi.

Anladim evet biz tam zam oldugu gun odeme yaptik 28 ocakti galiba
Tabi yine ozelden cok daha uygun benim ilaclarla 53 bine fln geldi.
Evet gelmistir ben gecen yil basladim embriyo sayimiz farkli sanirim ben 9 tame dondurdum degisiyor ilaclarda baya tutuyor ozellikle transferden sonra bir igne var 3 ay vuruluyorsun gebelik olursa devlet karsilamiyor bir haftaligi 1000 küsürdü

Evet gelmistir ben gecen yil basladim embriyo sayimiz farkli sanirim ben 9 tame dondurdum degisiyor ilaclarda baya tutuyor ozellikle transferden sonra bir igne var 3 ay vuruluyorsun gebelik olursa devlet karsilamiyor bir haftaligi 1000 küsürdü
Ben 7 tane dondurdum, ilaclarim 9 bin tuttu. Transfer sonrasini bilmiyorum ama neyse alacaz artik girdik bir yola 🙏🏻 siz de lucrinle mi transfer oldunuz?

Back
X