Ben 7 tane dondurdum, ilaclarim 9 bin tuttu. Transfer sonrasini bilmiyorum ama neyse alacaz artik girdik bir yola 🙏🏻 siz de lucrinle mi transfer ol
Tabiki öyle , ben progestan dex vuruluyordum hala daha vuruluyorum prednol monodoks estrafem progestan fitil bunlari kullandim transfer oncesi

Benimde ikinci tüp bebek denemem konak 'da başlıycam inşallah doktorum'da bahar astepe görüşmeyi sağladık âdet olmayı bekliyorum sadece 🌸
Süreciniz hayırlı olsun, dilerim bu defa bebeğinize kavuşursunuz. Kocaeli Konak hastanesinde Bahar Astepe diye bir doktor mu var?

Yok 🤣 Allah soyletti herhalde 🤣 yastan dolayi 1 koyulur bana herhalde
Sizin kac tane konuldu
Iceriye girdiginizde size kagitla ne kalitede kac adet koyulacak anlatiyolar ,30 yas ustu sanirim iki tane konuyor ben 26 yasindayim ilk denemem doktor tek uygun gordu genelde genc kisilere tek koyuyolar sanirim kac yaşindasiniz

35 yaş üstü 2 diye biliyorum. Ben 30 yaşındayım sayılır yani 1 ay sonra 30 olucam. Tek koyarlar herhalde
Iceriye girdiginizde size kagitla ne kalitede kac adet koyulacak anlatiyolar ,30 yas ustu sanirim iki tane konuyor ben 26 yasindayim ilk denemem doktor tek uygun gordu genelde genc kisilere tek koyuyolar sanirim kac yaşindasiniz

Merhaba bende konak hastanesinde tedavi görüyorum ama benim doktorum medikalparkta Hasan Terzi konak hastanesinde tüp bebek bölümü olduğu için işlemleri orada görüyorum. İlk denemem geçen sene ağustos ayında oldu maalesef negatif bugün tekrardan transfer hazırlığına başladık nasipse bu ayın sonunda 2. Denememizi gerçekleştiricez

Back
X