İzmirliler kulübü

slm adım nur bende izmir esin sitesindeyim..izmiri krsıyakamı cok seviyorum..evlenmek istiyorum...yardımcı olur musunuz?

Tuanacım nasılsın canım?Buraya bişi yazan kaçıyor:)))

canım iyiyim sanırım sende yazdıktan sonra bende o arada kaçmış bulundumm :kedi: malum bebişim var pinpon topu gibi bir pc başına bir onun yanına gidip duruyorum zemuszemus umarım sende iyisindirrr

Tuanacım Allah analı babalı büyütsün canım...Tabii haklısın hayatım bebiş olunca dünya onun çevresinde dönüyor değil mi?

Tuanacım Allah analı babalı büyütsün canım...Tabii haklısın hayatım bebiş olunca dünya onun çevresinde dönüyor değil mi?

amin canım sağoll gerçekten öyle tamamen onun etrafında dönüyor herşey şimdi uyuyor ama başladık gene mıyklamalara uyanma çalışmaları yapıyor kaydirigubbakcemile3

canım kusura bakma yazamıyorumm uyandı fıstık şu kırkımızda çıksa tamamen rahatlıcaz pazartesi doluyor iple çeker oldum valla opuyorumnanaktan

yanlış hatırlamıyorsam bebişinizi daha önce görmüştüm çok şekerdi maşallah allah nazarlardan korusun küçük meleğinizi

offffffffffffffff çok özledımmmmmmmmmmmm yaaaa aglıcam şimdi..en buyuk pimanlığım istanbula gelmekkk...mafoldumben nasıl anlatılırkı tam 35..insan ayrı kalınca anlıo farkını..kumusunu boyozunu delı gıbı özledım..ah be kızım buyusun accuk ordayım ilk frsatta..anama babama hasret kaldım..dostlarıma haret kaldım..90 gazıemr alsncaga hasret kaldım..aklıma gelırmıydı acaba ..aşk işte döndü gözum geldım bu kılıksız ınsanların oldugu sehıre...:çok üzgünüm:

üzülmeyin inş. yeniden gelirsiniz izmire a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…