Tuanacım nasılsın canım?Buraya bişi yazan kaçıyor:)))
Günaydın şekerler....
Tuanacım Allah analı babalı büyütsün canım...Tabii haklısın hayatım bebiş olunca dünya onun çevresinde dönüyor değil mi?
amin canım sağoll gerçekten öyle tamamen onun etrafında dönüyor herşey şimdi uyuyor ama başladık gene mıyklamalara uyanma çalışmaları yapıyor kaydirigubbakcemile3
Çok tatlıdır maşşallahhh mis gibi de kokuyordur canım ya
canım kusura bakma yazamıyorumm uyandı fıstık şu kırkımızda çıksa tamamen rahatlıcaz pazartesi doluyor iple çeker oldum valla opuyorumnanaktan
Neresindensin cennetcim sen KSK'nın?
mrb allah bağışlasın çok tatlı maşallaha.s.
canım kusura bakma yazamıyorumm uyandı fıstık şu kırkımızda çıksa tamamen rahatlıcaz pazartesi doluyor iple çeker oldum valla opuyorumnanaktan
yanlış hatırlamıyorsam bebişinizi daha önce görmüştüm çok şekerdi maşallah allah nazarlardan korusun küçük meleğinizi
amin canım çok sağol nerde kimin evladı varsa nazarlardan korusunnna.s.
offffffffffffffff çok özledımmmmmmmmmmmm yaaaa aglıcam şimdi..en buyuk pimanlığım istanbula gelmekkk...mafoldumben nasıl anlatılırkı tam 35..insan ayrı kalınca anlıo farkını..kumusunu boyozunu delı gıbı özledım..ah be kızım buyusun accuk ordayım ilk frsatta..anama babama hasret kaldım..dostlarıma haret kaldım..90 gazıemr alsncaga hasret kaldım..aklıma gelırmıydı acaba ..aşk işte döndü gözum geldım bu kılıksız ınsanların oldugu sehıre...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?