İzmirliler kulübü

7 sene bile olsa döncegını bılmek cokkk guzelllllllmafoldumben benm yok öle bir şansımmmm..kurbanı iple cekıo 1,5 senedr gıdemıyom..bebegım çok kucuk dıe gıdemedım bu bayram ama kurbana rahat gıderımmm inşallahhh...nasıl kasvetlı bır yer burası ya hava hep kapalı puslu sıkıcı karanlıkkkk..içimi sıkıoo..guzelım izmrim yaaa gurban olayımmm:1hug:

İzmirimin güzel hatunları bende geldim hepinizii öpüyorummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Hoşgeldin,güzel paylaşımlar diliyorum..:))

Benimde bir oğlum var 1 yaşında adı Ege:)

Allah bağışlasın Ege'yi..

yena sevibade duyguege allah bağışlasın çocuklarınızı opuyorumnanaktan

günaydın izmirin güzel bayanları opuyorumnanaktan

Sağol canım..

merhabalar izmirli degilim ama 20 yıldır izmirde oturuyorum

Merhaba.:)

slm kıslar...dün karşıyakaya gittik eşimle..hehe döner yedik..nasıl özlemişim bayadır gitmemişim ..iş güç derken... kaydirigubbakcemile3

yeni gelen bayanlar hoşgeldiniz a.s. slm izmirin güzel bayanları nasılsınız bu arada afiyet olsun melish83 :)

Hoşbulduk izmirimin güzel hatunları ben aslen izmirli deilim ama izmirde yaşıyorum ve izmiri çooook seviyorum. Kızlar karşıyaka nergis den kimse varmı aramızdakaydirigubbakcemile3

merhaba bayanlar bende varımmmm...sabah kahvaltınız benden olsun hadi herkese benden BOYOS :)) HADı AFıYET OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…