• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

Cennetcim kusura bakma geç cevabım için ben Elit Sitesi'ne yakın oturuyorum Yeni Girne sonunda..

offffffffffffffff çok özledımmmmmmmmmmmm yaaaa aglıcam şimdi..en buyuk pimanlığım istanbula gelmekkk...mafoldumben nasıl anlatılırkı tam 35..insan ayrı kalınca anlıo farkını..kumusunu boyozunu delı gıbı özledım..ah be kızım buyusun accuk ordayım ilk frsatta..anama babama hasret kaldım..dostlarıma haret kaldım..90 gazıemr alsncaga hasret kaldım..aklıma gelırmıydı acaba ..aşk işte döndü gözum geldım bu kılıksız ınsanların oldugu sehıre...:çok üzgünüm:

bizde geleli 1 sene oluo bu kasvetli şehre :gitme: tayin olduk mecburiyet yani :çok üzgünüm: ama cok ösledim memleketmi :çok üzgünüm: tasını toprağını ya herseyini işte mafoldumben 7 senemiz kaldı bu insanlarının merabalaşmayı bilmediği sehirde mafoldumben

Merhabalar,

Nasılsınız umarım iyisinizdir..ben çok yoğun günler yaşıyorum..
Malum okullar açıldı,kızımın okuluyla,alışverişle ilgilenmek,hemen bayram sonrası..Zor oldu..

benim birde minik afacanım var,oda zaten bütün günümü alıyor..
Bir koşuşturmadır gidiyor..:))

Öpüldünüz..:))

selam izmirin güzel bayanları nasılsınız bugün inş. iyisinizdir herşey gönlünüzce olsun canlarım opuyorumnanaktan

Merhabalar,

Nasılsınız umarım iyisinizdir..ben çok yoğun günler yaşıyorum..
Malum okullar açıldı,kızımın okuluyla,alışverişle ilgilenmek,hemen bayram sonrası..Zor oldu..

benim birde minik afacanım var,oda zaten bütün günümü alıyor..
Bir koşuşturmadır gidiyor..:))

Öpüldünüz..:))

Merhabalar opuyorumnanaktan

Aynı dertten muzdaripiz, bir küçük afacan ve okula giden abla...

Birde bunun yanında hastalıkla uğraşıyoruz biz, ablamız çok fena sistit oldu, sabah akşam iğne oluyor yavrum kıyamam..okulun ilk açıldığı gün çok fena oldu ve gidemedik p.tesiye Allah kerim...

Geliyorum geliyorum burda yoksunuz sevgili İzmirliler mafoldumben

Kendinize iyi bakın belki bir gün denk geliriz kaydirigubbakcemile3

Haa bu arada Sibel ablacım böbrek ağrıların nasıl oldu? Umarım daha iyisindir?

mrb çocuklarınızın okulları hayırlı olsun hasta olan minişe çok geçmiş olsun öpüyorum minikleri

Birde bunun yanında hastalıkla uğraşıyoruz biz, ablamız çok fena sistit oldu, sabah akşam iğne oluyor yavrum kıyamam..okulun ilk açıldığı gün çok fena oldu ve gidemedik p.tesiye Allah kerim...

Geçmiş olsun,

Kızın kaç yaşında..??

benim kızım 11 yaşında, oğlum 19 aylık..:))

Slm duygu, oğlun çok tatlıymış maşallah Allah size bağışlasın,

Dün akşam Emre Aydın konseri vardı Bostanlıda geldinizmi?

İzmirimin güzel hatunları bende geldim hepinizii öpüyorummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

hoşgeldiniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun kendinize çok iyi bakın

yena sevibade duyguege allah bağışlasın çocuklarınızı opuyorumnanaktan

günaydın izmirin güzel bayanları opuyorumnanaktan

Günaydınlar iyi pazarlar güzel İzmirliler...
bizde geleli 1 sene oluo bu kasvetli şehre :gitme: tayin olduk mecburiyet yani :çok üzgünüm: ama cok ösledim memleketmi :çok üzgünüm: tasını toprağını ya herseyini işte mafoldumben 7 senemiz kaldı bu insanlarının merabalaşmayı bilmediği sehirde mafoldumben

Canım selam nasılsın hamişken şu yoga kursu için yazışıyorduk seninle hatırlıyorum ne zaman gittin İstanbula şaşırdım valla:sinifsinif:
Slm duygu, oğlun çok tatlıymış maşallah Allah size bağışlasın,

Dün akşam Emre Aydın konseri vardı Bostanlıda geldinizmi?

Sağol canımopuyorumnanaktan
yena sevibade duyguege allah bağışlasın çocuklarınızı opuyorumnanaktan

günaydın izmirin güzel bayanları opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back