Mango'da pek büyük beden yok sanırım..
Next ve Waikiki bana iyi geliyor..büyük beden konusunda..
Birde pantoloncu mustafa var..Bornova özkanlarda..
hem çok uygun hemde güzel,değişik şeyler var..
Günaydınlarrr...
Alsancak Mango outlet mağazısına cumartesi uğradım belki bulurum güzel bişey diye
ama resmen bit pazarına döndü artık orası ya kadınlar liğme liğme ediyo darmaduman her
yer alışveriş yapası gelmiyor insanın hiç bişi alamadan çıktım tabiincide turkcellilere %
25 indirim var bu arada uğramayı unuttum gerçi ama güzel şeyler vardır kesin tabi cüzdan dolu gitmek lazım mafoldumben
Ben beyaz bir converse isitiyorum yaw taktım bu aralar hem annem vericek parasını zemuszemus gören bilen duyan olursa bi tıklatın emi:ecrin_bebek:
Evet ınci'de Turkcellilere özel indirim var.
Alsancak yerine Karşyaka outlete gel canım.Bit pazarı gibi değil ve çok güzelkaydirigubbakcemile2 Ben çok şey aldım oradan,rahatça da gezdimzemuszemus
Converse Yalı Spor'dan al canım.Tabii nasıl alacaksın bilmiyorum;ama boğazsız alacaksan bulman zor.Ben geçen sene deri beyaz almıştım,bu yaz da boğazsız beyaz kumaş aldım.
karşıyakaya pek gelmiyorum ama aklımda olsun senden yerin tarifini alırım gideceğim zaman
Converse boğazlı istiyorum ya boğazsız sevmiyorum ayaklarım çok uzunmuş gibime geliyo sırnaşık şey
Deri beyaz daha iyi olur aslında kış geldi sonuçta... bu hafta sonu gezicem artık umarım güzel bitane bulurum
hadi ben çıktım buluşmaya hazırlanıcam :))
fotoları gördüm gerçekten çok güzel bir ortam varmış inş. bi dahakine bende gelirim :)
Günaydın kızlar a.s.
Aaaaaaaa buluşma mı oldu..
Gerçi gelemezdim,geçen gittiğimde hiç birşey anlamamıştım ve erkende kalkmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?