İzmirliler kulübü

Bende gidemedim arabam arıza yaptı maalesef

Kısmet değilmiş demek ki canım.

Efenim merhabalar..:)

Selam canım a.s.

slm bayanlar nasılsınız

Slm canım hoşgeldin a.s.

Ben iyiyim canım.Sen nasılsın?

hanımlarrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm ohh şükür kk ye girdimmm kaç gündürrr bir fırsatım olmadıııı nasılsınızzzzzzzzzz zemuszemus

Hoşgeldin canımcım a.s.

Biraz yorgunum,malum dün temizliğim bana kaldı;ama sonradan hallettimdelikafadulden

Hoşgeldin canımcım a.s.

Biraz yorgunum,malum dün temizliğim bana kaldı;ama sonradan hallettimdelikafadulden
[/QUOTE]

hoşbulduk jazmin'cim ohh valla temiz ev keyfini sürmek gibisi yoktur bende kaç gündür bir ev bir bebek derken baya yoruldum ama herşey güzel görününce temiz olunca yorgunluk kalmıyor şimdi evin sefasını sürüyorum sende güzel güzel sefanı sürersinnn zemuszemus

allahım bu pc beni deli edicek kendi kendine bir haltlar yapıyor bizim evdede pc dayanmıyor :mymeka:

allahım bu pc beni deli edicek kendi kendine bir haltlar yapıyor bizim evdede pc dayanmıyor :mymeka:

Çok sağol canımcım.Gerçkten ev temiz olunca,derli toplu olunca rahat ediyorum.İçim ferahlıyor.Gittikçe anneme benzemeye başladım.Elimden gelse her gün temizlik yapacağımkaydirigubbakcemile3

Çok sağol canımcım.Gerçkten ev temiz olunca,derli toplu olunca rahat ediyorum.İçim ferahlıyor.Gittikçe anneme benzemeye başladım.Elimden gelse her gün temizlik yapacağımkaydirigubbakcemile3

sorma tatlımmm bende aynı annem gibiyim evin içi illa bal dök yala derler ya aynen öyle olucak bir ufak dağınıklık bile sinirime dokunuyor. evimin kapısının önünden geçen yada benim katımda oturanlar kapılarından çıktılarmı illa benim dairemden mis gibi kokuları duycaklar o zaman anlıyorumki evim tertemiz başka türlü rahat etmiyorummm.... delikafadulden delikafadulden

Aynen bende öyleyim canım:bbo:

Arkadaşlarım dalga geçmeye başladılar bilekaydirigubbakcemile3

Aynen bende öyleyim canım:bbo:

Arkadaşlarım dalga geçmeye başladılar bilekaydirigubbakcemile3

aman geçsinler dalgalarını benimde kocam dalga geçiyor çoğu zaman benle ama oda temiz olmazsa bir yer rahat edemez açık açıkta dile getirir valla temizlik gibisi yok mis gibi koksun her yerrr :dance: :dance:

aman geçsinler dalgalarını benimde kocam dalga geçiyor çoğu zaman benle ama oda temiz olmazsa bir yer rahat edemez açık açıkta dile getirir valla temizlik gibisi yok mis gibi koksun her yerrr :dance: :dance:

Benimkide aynı canımdelikafaduldenHatta o benden daha çok gaza gelir:roflol:

merhabaa arkadaşlar bende geldim

Hoşgeldin canım a.s.

bide sizin evde bebiş var onun için baya bi temiz olması gerek evin kim ne derse desin temiz olmalı bir ev her zaman için bu arada bebişin nasıl

merhabaa arkadaşlar bende geldim

hoşgeldin canım a.s.

jazmincim bu arada bende iyiyim teşekkürler opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar..

arkadaşlar hayırlı cumalar nasılsınız ben bugün yoğunum yemeğe misafirim var yoruldum sularda kesikti

merhabaaa
canım memleketim:dance:

evet cennetçim ne olursa olsun ev temiz olmalı bebekte var dediğin gibi....zemuszemus bebişimde iyi çok şükür sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…